הסיפור שלי... והצעה

DeepRolling

New member
הסיפור שלי... והצעה

וואו, גיליתי את הפורום לפני כמה ימים, וזאת הרגשה כל כך מוזרה. תמיד הייתי בטוחה שאני לבד, ז'תומרת - ידעתי שבטח קיימים עוד אנשים במצבי, אבל אתם יודעים - זה לא משהו שאנשים נוטים לפרסם ואיכשהו תמיד היתה לי הרגשה שאני לגמרי לבד.
אז אני בת 29 וחצי, אוטוטו 30... וכן, גם לי מעולם לא היתה זוגיות/קשר מיני מכל סוג שהוא. כל כך מוזר לכתוב את זה ככה, זה משהו שמעולם לא סיפרתי לאף אחד... אני מניחה שאנשים מנחשים, בעיקר החברים שמכירים אותי כבר המון שנים ויודעים שמעולם לא הייתי בקשר עם אף אחד, אבל זה לא משהו שאנחנו מדברים עליו. בכלל, אני מדברת יחסית באופן חופשי על סקס וזה לא ממש רשום לי על המצח, אז אני מניחה שלפחות חלק בכלל לא מנחשים.
הסיפור שלי הוא די "רגיל", הכוונה ביחס למה שקראתי פה בפורום
לא היו שום אירועים מיוחדים, הסיפור הרגיל והמוכר של חוסר ביטחון עצמי, לא אוהבת את המראה שלי, קצת עודף משקל, ביישנות... נו, כל מה שרובנו מכירים כל כך טוב.

כל השנים האלה תמיד היה משהו שעצר אותי, ומצאתי מבזבזת את רוב שנות ה-20 שלי בשאלות תהומיות כמו מה יחשבו עלי, מי בכלל ירצה לאהוב אותי ושאר מחשבות חוסר ביטחון עצמי שכאלה, וזה פשוט התגלגל כמו כדור שלג אחד גדול - והנה אני היום. עכשיו אני אפילו לא מנסה להכיר, כי זה יצריך ממני לספר את כל הסיפור, להרים אולי כמה גבות, ואני צריכה לאזור הרבה כוחות בשביל זה. אני לא רוצה לשקר, ולכן אני פשוט נמנעת.
אני חושבת שהבעיה שלי, לפחות בשלב הזה, היא בגלל שאני בתולה. פחות איכפת לי לספר לאנשים שמעולם לא היה לי קשר רציני (כבר סיפרתי את זה, ואני משתדלת כמה שפחות לפרט ושיהיה כמה שיותר קרוב למציאות, אבל לא אמרתי לאף אחד שאני בתולה. למרות שהיו פעמים שרציתי - ופשוט לא היו לי כוחות להתמודד עם מה שיבוא, עם השאלות בעיקר) וזה כבר גרר שיחות שלא בהכרח הייתי מעוניינת לקיים.

בכל אופן, מן הסתם זה משהו שכן אספר בהמשך, אבל כרגע אני מרגישה שזה העול שלי, ואני צריכה להסיר אותו ממני. אני ממש מרגישה שזה עוצר אותי. והחיים קצרים יותר מדי בשביל לדחות כל דבר לרגע ה"נכון", שאני אפילו לא יודעת מה הוא ואם הוא יגיע. ברור לי שזה לא מתאים לכולם, ראיתי שדיברתם על זה במספר שרשורים שונים, אבל אני חושבת שכרגע זה מה שהכי נכון לי.
אז אני די מחפשת מישהו במצב שלי, לא חייב בהכרח להיות בתול גם - יכול להיות גם מישהו עם ניסיון שמבין את המצב, וככה נוכל לעזור אחד לשני.
אני לא מדברת על סטוץ פשוטו כמשמעו, אני מדברת על משהו קצת מעבר לזה מהבחינה שצריך להיות קשובים זה לזו, זה לא יהיה פעם אחת וגמרנו (אולי כן, מי יודע. זורמים), אבל מצד אין את המחוייבות של קשר רציני - לא צריך להתעסק במחשבות של אם אנחנו מתאימים, מי מסודר כלכלית ומי לא, ושאר שאלות קיומיות. לא שאני שוללת התפתחות של קשר אמיתי, אבל הכוונה היא שזה לא מחייב

וואו, טוב, יצא ממש ארוך. סחטיין למי שהגיע עד הלום :) נעים להכיר!

iba90

New member
חחח הייתי מציע את עצמי

אם לא הייתי מרגיש די חסר ביטחון לעשות לעשות את זה

זה

לא צריך ישר לעבור ל

קודם מכירים את האדם
ולאט לאט מתחברים עליו
ורק אחר כך לאט הולכים על זה כשמוכנים

רואה Berethor??!
על בחור כזה ביישן ומתוק

הייתי מתנפלת ישר
ואז הוא היה נבהל מהחרמנות שלי

לא זה לא מתאים לי יותר מידי ביישן
הוא יבהל ממני {אומרת מניסיון אישי}

אם לא הייתי בתולה
הייתי עושה בכייף בתול

בתולים וביישנים עושים לי את זה

Berethor

New member
מה רואה מה רואה

ביישנים וחמודים זה לא אנשים שצריך להתנפל עליהם ככה
, תאמיני לי שסביר להניח שאדם כזה היה נבהל מהחרמנות שלך גם אם הוא היה בעל ניסיון, מה לעשות טורפות גברים זה לא דבר כה נפוץ וקל בטח שלא לגבר שלא יכול לעמוד בזה
. לא כל הבתולים הם ביישנים/מאוד ביישנים אגב, כמו שלא כל הבתולים הם חסרי ידע מיני
, בביישנות יש גם רמות שונות וכמובן בחלק מהמקרים אפשר לתגבר על הביישנות אבל אז את כבר לא תרצי להתנפל עליו, ראית את הפרדוקס פה
. אם לא היית בתולה היית עושה בכיף בתול? למה יש ערבות לכך שאם לא היית בתולה לא היית מתנפלת עליו והוא לא היה נבהל?
, למה יש לי הרגשה שאם בתור בתולה את רוצה 'לטרוף גברים' ככה אז בתול לא בתולה בכלל הלך עליו
. דווקא בתור בתולה את לא נשמעת כזאת ביישנית ומפוחדת, למרות שזה קיים אצל נשים יותר מאשר אצל גברים עד כמה שידוע לי, אז הנה עובדה שלא תמיד זה ככה
. ביישן זה הדבר האחרון שאת צריכה לדעתי, עם כפי שזה נראה אפילו 'גבר גבר' בקושי ישרוד את ההתנפלות והחשק הרב שלך..

ואם היית מתנפלת עליי

הייתי אני מבהיל אותך
וסודותיי עימי...

עכשיו נשארו לך רק שלוש שורות
של מפתח

DeepRolling

New member
תאמין לי...

שגם אצלי הביטחון הוא לא אחת התכונות החזקות
אני עדיין מתפלאת על עצמי שכתבתי את ההודעה הזאת. אבל יש בזה משהו ממש משחרר.

אני קוראת את השורות שלך...

ומקווה שהרגע הזה כך או אחרת יגיע לי גם כן בקרוב.

כי אני באמת קולטת כמה חבל לבזבז את החיים שלנו על מחשבות ותגובות של אנשים...
כשבראש אני לא מפסיקה לפנטז רגעים.

בהצלחה!
מקווה שתזכי ממש בקרוב לחוות את אותם רגעים אינטימיים עם בחורים קשובים,נחמדים ואף יותר

DeepRolling

New member
יגיע, יגיע. את עוד צעירה

חח איזה משפט מרגיז זה להגיד לאנשים...
אבל היי, עכשיו גם לי כבר מותר

Reyn

New member
אם מערכת ההודעות של תפוז תקרוס היום, את אשמה!

DeepRolling

New member
זה קטע,

בערך כל מי שכתב לי מסר הוסיף איפשהו שבטח אני מוצפת בהודעות. אז לא, לא היתה הצפה מטורפת ולא קרסו המערכות - אבל כל מי ששלח נשמע אחלה
אפילו ציפיתי לכמה הודעות סליזיות במיוחד, ולא היו כאלה.
אולי אנשים נבהלים כשזה כל כך נגיש להם פתאום

Reyn

New member
אנשים מפחדים מהתחרות, בצדק

לכן הם מרגישים צורך לציין זאת, מעין מודעוּת עצמית למצב.
מעניין שהיו פחות פניות משציפית. כנראה מושפע מאופי האנשים בפורום.
מאחל לך ולבחור הנבחר הצלחה, בכל אופן

למעלה