הסיפור שלי + מכירה ../images/Emo9.gif
שלום לכולם, כיוון שלא כתבתי בתחילת הפורום איזה אי-פוד יש לי ופרטים חשבתי לפרסם עכשיו (גם בגלל שרציתי כבר כמה זמן וגם בגלל שיש התפתחויות בנושא). אז הנה הסיפור המלא: לפני כ-7 חודשים שמעתי על ה-ipod והתחלתי לברר. החלטתי שאני רוצה אותו ליומולדת (שהיא בתחילת אוגוסט) אחרי קריאה של איזה מיליון כתבות חח. כשהגיע סוף ספטמבר אמרתי להורים שלי. הם לשמחתי הסכימו. הזמן יצא גם טוב, כי בדיוק לפני איזה שבועיים יצא הדור הרביעי (והוזלה של מחירים). אחרי כמה ימים חבר מהעבודה של אבא שלי טס לארה"ב (תזמון מצויין בשבילי
). נתתי לו דף עם כל הפרטים וחיכיתי.... אחרי כמה ימים הוא חזר, אבל מה? האנשים בחנות שהוא הלך כנראה לא יותר מדי הבינו, ונתנו לו דור שלישי (וזה לא שהוא הלך לאיזה חנות קטנה, רשת חנויות מוזיקה). יותר מאוחר הסתבר שבכלל לא היה להם את הדור הרביעי עדיין, אבל היו צריכים להגיד - לא פשוט לתת מה שכן יש (יכל ללכת אז לחנות אחרת) אבא שלי אמר לי שאם אני רוצה, הוא יוכל להחליף את זה בארה"ב, אם זה חשוב לי, מתי שהוא יטוס (שזה יוצא ב-13 לאוקטובר). החלטתי למהר עם הסיפור שלי כי כמו שאמרתי, הייתה התפתחות לאחרונה. אבא שלי אמר לי אתמול שהוא מעדיף לא להיסחב עם זה לארה"ב ועדיף אם נמכור את זה ונקנה חדש שם. אז חשבתי להציע פה (אני גם יפרסם בלוח מכירות, אבל כמו שאמרו פה, לא הרבה אנשים מסתכלים שם). אז הנה הפרטים על המכשיר: iPod דור שלישי חדש לגמרי (לא עבר אפילו הטענה ראשונה) יחד עם כל הפריטים הנוספים (שלט, תיק, דוק וכו') שגם הם עטופים עדיין בנילונים. אם יש מעוניינים הם מוזמנים לפנות אלי ב: icq: 163791800 או באי-מייל: [email protected] נ.ב: מצטער על ההודעה הארוכה
ותודה להקשבה
שלום לכולם, כיוון שלא כתבתי בתחילת הפורום איזה אי-פוד יש לי ופרטים חשבתי לפרסם עכשיו (גם בגלל שרציתי כבר כמה זמן וגם בגלל שיש התפתחויות בנושא). אז הנה הסיפור המלא: לפני כ-7 חודשים שמעתי על ה-ipod והתחלתי לברר. החלטתי שאני רוצה אותו ליומולדת (שהיא בתחילת אוגוסט) אחרי קריאה של איזה מיליון כתבות חח. כשהגיע סוף ספטמבר אמרתי להורים שלי. הם לשמחתי הסכימו. הזמן יצא גם טוב, כי בדיוק לפני איזה שבועיים יצא הדור הרביעי (והוזלה של מחירים). אחרי כמה ימים חבר מהעבודה של אבא שלי טס לארה"ב (תזמון מצויין בשבילי