הסיפור שלי עם ארגנטינה

rosedal

New member
הסיפור שלי עם ארגנטינה

http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=252&msgid=3419619 או בקישור למטה

Joy107

New member
איזה יופי!!

לא מכירה את הטלנובלה הזו - אבל מתארת לעצמי שזה מאוד כיף להיות במקום שבו היא צולמה במיוחד שזה מקום מדהים כמו אל טיגרה!!

hagith1

New member
כשהייתי בסאן מרטין דה לוס אנדס

יצא לי במקרה לבקר במקום שבו צולמה הטלנובלה פאבלו עם גוסטבו ברמודס. המיקום של הביקתה פשוט מעולה, בדיוק מעל האגם. רק חבל שמזג האויר לא שיחק לטובתנו, אך למרות העננות הנמוכה, עדיין אפשר היה להינות מן הנוף של המדהים המקום.

אלון 58

New member
גם אני רציתי לכתוב בעברית...

מארגנטינה(ואפילו מברזיל),והמחשבים ב"קפה-אינטרנט" לא מכירים שפות שלא נכתבות באותיות לועזיות.

rosedal

New member
אממממ

אני לא יודע באיזה שנה היית שם. אבל כמעט בכל המחשבים יש עברית ,צריך לחפש את הפונקציה במחשב. אני זוכר שפורום מחשבים עזר לי אז. רק אין לך אותיות על המקלדת. למזלי לא הייתי צריך חחח יום טוב.

אלון 58

New member
רק לאחרונה הייתי שם...!

בין 30/11/2005 עד 13/12/2005 בברזיל וארגנטינה,ויתכן ואיני יודע לחפש את הפונקציה שתעביר אותי לפונטים לא לטיניים,אם הייתי מוצא זאת,את האותיות זו לא בעיה,אני פחות או יותר יודע היכן ממוקמות האותיות העבריות במקלדות,ניתן היה להסתדר במקרה כזה.

rosedal

New member
זמן קצר לא?

ברור שעדיף מכלום

אלון 58

New member
את צודקת 100%!!!

אבל זהו טיול שאורגן דרך ועד-העובדים של מקום עבודתי,שנמצא בקשר עסקי עם סוכנות-נסיעות ידועה ממרכז-הארץ(אנחנו נחשבים דרומיים...). אני נהגתי לומר שזהו טיול "על קצה המזלג",אבל כפי שאמרת בתוכן,עדיף על לא-כלום.זו הזדמנות שאיני יודע מתי תחזור(אם בכלל),לכן העדפתי להרשם לטיול איך שיצאה הודעה עליו במפעל,ולהשתתף בו.בלי שום קשר לזה שהטיול היה קצר,הוא היה מוצלח מאד,חומר אנושי מעולה שאת רובו אני מכיר,המדריך היה מהטובים ביותר מהרבה טיולים שהייתי בהם(היתרון שלו:הוא דובר פורטוגזית וספרדית,כי כילד הוא גדל בברזיל,מאחר והוריו היו בשליחות שם),עם ידע רב בחומר וכושר ארגון מעולה.התקלה היחידה בטיול היתה באוטובוס שמנועו נדם ליד מרכז-המבקרים של סכר ה-ITAIPU(למי שמכיר,על גבול ברזיל ופרגואי),ולאחר פחות משעה קבלנו אוטובוס חלופי,פרט למקרה זה,הטיול התנהל על מי-מנוחות,והיה מצוין.

למעלה