הסיפור שלי

הסיפור שלי

לפני שבועיים בערך פירסמתי פה הודעה ששאלתי אם הייתם עוברים לגור בחו"ל בגלל אהבה.. כמובן שלא שאלתי את זה סתם ככה. לפני חודש וחצי הכרתי בארץ בחור אמריקאי,דיי מצחיק בהתחשב בעובדה שבדיוק חזרתי מארה"ב ממש מאוכזבת מהגברים שם. היה ביננו קליק מידי..כשפשוט יודעים שזה זה. לא עם כל אחד אני מסוגלת לדבר שעות על גבי שעות..ופשוט הייתי מאושרת איתו במעט הזמן שהיה לנו ביחד. הוא יהודי,גדול ממני ב9 שנים(הפרש שאני לא מרגישה בכלל!),בדיוק השתחרר מהצבא,נראה מעולה..והכי חשוב הוא פשוט בן אדם עם לב טוב..והוא מקסים והחיוך לא יורד לי מהשפתיים כאני מדברת עליו. כשהוא נסע הוא אפילו הביא לי מדליה שהוא קיבל..נו אלה שהם שמים על המדים.. הוא מתקשר אלי כל יום..אנחנו מדברים המון,והוא קנה כרטיס טיסה לחודש הבא. הוא מדבר על זה שהוא רוצה לקנות לי כרטיס טיסה ושאני יבוא לאיזה חודש...ואחרי זה הוא יטוס לפה בקיץ. בשנה וחצי הקרובות הוא לא יוכל לגור פה כי הוא משלים תואר שני בקולג'.....כל החברות שלי ממש מתסכלות אותי אומרות לי משהו שכן אני יודעת,אני יודעת שזה בלתי אפשרי. שאולי איפשהו אני מפספסת הזדמנות להיות מאושרת. שלא חסרים בחורים ישראלים אני יכולה לאהוב..אבל מה אני יעשה. כבר התאהבתי -פריקה-

מיטללל

New member
מורצוק ../images/Emo23.gif

כתבת כ"כ יפה ואמיתי. ריגשת אותי... אני חושבת שכאשר מדובר ברגש כ"כ חזק, כל השיקולים של "בעד" ו"נגד" פחות רלוונטיים ואני חושבת שמתי שמרגישים כ"כ הרבה למישהו, חייבים לכל הפחות לנסות כי תחושת הפספוס היא אחת מהתחושות שהכי פחות נעים לחיות איתן. נשמע שיש לכם תוכנית, מחוייבות ואהבה - וזה הרבה יותר משיש להרבה אנשים אני מאחלת לכם את כל האהבה והמזל שבעולם מתי את מוסיפה אותי למסנג"ר שלך?....

Potato chips1

New member
תראי,

זה לא פשוט לעבור בעקבות מישהו לחו"ל אף פעם, אבל זה ממש לא פשוט במיוחד בתחילת הקשר. כי קשרים לפעמים מתחילים מדהים ויש פרפרים והכל נהדר, ואח"כ דברים משתנים...לפעמים! ממש לא בכל קשר, וממש לא בטוח שזה מה שיקרה לכם... את צריכה לשאול את עצמך האם נראה לך שיום אחד תהיי ממורמרת עליו שבגללו עזבת את המשפחה שלך וחברות שלך, ואת החיים שלך.. אם כרגע נראה לך שלא ( למרות שכמובן אי אפשר לדעת), אולי בשלב ראשון תבקרו אחד את השני הרבה...ואח"כ...יש לך משהו לעשות פה? זאת שאלה מצחיקה, אבל באמת- את באמצע לימודים\פיתוח קריירה\ משהו דומה שאי אפשר לעצור באמצע? אם לא, שווה לנסות, לא? לא אומרת לך שזה קל ושהייתי עוברת כל כך מהר לארץ אחרת עם בחור שאני למעשה עוד לא מכירה, אבל אם אין לך משהו שכובל אותך לפה, ויעבור קצת זמן ועדיין תרגישי אותו דבר, בהחלט שווה לנסות לדעתי.

cyber2200

New member
וואי כל כך תטוסי

ומהר. בא לך עליו, לכי על זה. מקסימום תחזרי אחרי חודשיים אחרי טיול קטן בחו"ל. או שלא. בקיצור, אהבה יותר חשוב מהכל. מכסף, מלימודים, ממשפחה (!), ממזג אויר ,ממקום.

למעלה