הסיפור שלי..
מצטער שלא שרשרתי ..החלטתי לפתוח חדש כי זה אולי לא יקפוץ.. אולי הסיפור הזה יצא ממש אבל מממש דפוק... אבל ננסה.. הייתה זאת התקופה שבה מחלת האיידס התגלתה.. והתפתחה בקצב מאוד רצחני.. אחרי שהמהירות שבה נדבקים האנשים התחילה המשטרה בחקירה למה יש כל כך הרבה חולים? אחרי שהמשטרה הצליבה את כל מה שקשור לרוב האנשים החולים זה שכולם היו מבלים הרבה מאוד זמן במעודונים. ועכשיו נעבור לאיש.. ששמו מייק וברגע זה, כמו בשאר שמנו הפנוי מייק היה במועדון.אם לא הבנת מייק שלנו היה קלאבר לא קטן שמאוד אהב את חיי הלילה.. ברגע זה ממש הוא רוקד באמצע המעדון ומושך לעצמו הרבה תשומת לב (בגלל שהוא רוקד יפה
) פתאום הרגיש מייק דקירה חדה וכואבת בצד הגוף שלו... הוא הביןשהגוף שלו התעייףוהחליט לשבת ליד הבר (או שזה באר??)והזמין וודקה עם קרח.. בזמן שהוא מחכה למשקה מתיישבת לידו נערה יפה... הם פותחים בשיחה ופתאום היא אומרת לו:"יורד לך דם" הוא מסתכל והוא רואה שבאמת יש לו נקודה קטנה של דם על החולצה... הוא אמר לעצמו שזה בטח כלום...מייק המשיך את הערב שלו בריקודים עד שכבר כמעט התעלף מעייפות וחזר הבייתה.. הוא שם לב שהכתם שעל החולצה נהיה כבר יותר גדול וחשב לעצמו שיייט זה בחיים לא ירד... הוא הרתיח מים בקומקוםושפך על החולצה ואז מתושתש לגמרי קפץ על המיטה ובטעות שכח שחברה שלו השאירה את הפצירהשלה על המיטה.. "אווווץ´" אמר תפס את הברבי והלך לישון.. בבוקר הוא קם עם כאב ראש נורא וסחרחורות .. ואמר לעצמו שהוא חייב להפסיק לשתות כל כך הרבה כשהוא יוצא.. הוא הלך לבדוק את החולצה ולא האמין למראה עיניו.. הוא מצמץ וחשב שהסחרחורת משפיעה עליו ואז הוא התעלף. הוא התעורר ואמר לעצמו וואי איזה חלום.. אבל כמובן שזה לא היה והוא שוב ראה את החולצה הפעם הוא כבר האמין .. שעל החולצה היה רשום:... ועכשיו בחזרה למשטרה אחרי שהיא הגיעה למסקנה שרוב האנשים שחלו היו קלאברים היא פקדה את המועדונים באופן קבוע ואז הגיעה לאוזנם שמועה שיש איזה אגודה של "הומואים" (מצטער על ההתבטאות מקווה שלא פגעתי באף אחד) שהחליטה להתנקם בעולם.. השמועה אמרה שחברים ב"אגודה" הזאת היו לוקחים מזרק נגוע במחלה איידס..שכמובן לפי השונאים שייכת רק לגזע "ההומואים" והיו דוקרים את האנשים... ואיזה מקופ יותר טוב מזה מאשר מועדון? שבוא כולם רוקדים ויש הרבה רעש.. אז אם מרגישים דקירה קטנה מתעלמים קצת לא?דקירה בדיוק כמו שהרגיש מייק כשרקד.. מייק מת שנה אחר כך מאיידס בביתו.. כשהוא לובש חולצה מוכתמת בדם שרשום עליה: WELCOME TO AIDS CLUB סוף (רוב האנשים יזהו את המשפט האחרון מאגדה אחרת .. אבל זה נראה לי דיי במקום.. בכל מקרה אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד עם ההתבטאויות שלי.. ורק לידע הכללי האגדה שלי בנויה על האגדה עירונית שיש קבוצה של אנשים (""הומואים"") שמסתובבים במועדונים ומדביקים אנשים באיידס עם מזרקים נגועים...)
מצטער שלא שרשרתי ..החלטתי לפתוח חדש כי זה אולי לא יקפוץ.. אולי הסיפור הזה יצא ממש אבל מממש דפוק... אבל ננסה.. הייתה זאת התקופה שבה מחלת האיידס התגלתה.. והתפתחה בקצב מאוד רצחני.. אחרי שהמהירות שבה נדבקים האנשים התחילה המשטרה בחקירה למה יש כל כך הרבה חולים? אחרי שהמשטרה הצליבה את כל מה שקשור לרוב האנשים החולים זה שכולם היו מבלים הרבה מאוד זמן במעודונים. ועכשיו נעבור לאיש.. ששמו מייק וברגע זה, כמו בשאר שמנו הפנוי מייק היה במועדון.אם לא הבנת מייק שלנו היה קלאבר לא קטן שמאוד אהב את חיי הלילה.. ברגע זה ממש הוא רוקד באמצע המעדון ומושך לעצמו הרבה תשומת לב (בגלל שהוא רוקד יפה