הסיפור שלי

AndyStitzer

New member
הסיפור שלי

מדי פעם גם לי עולה הצורך "לשפוך" אבל עד עכשיו לא מצאתי את המקום המתאים. אחרי שקראתי שרשורים קודמים, אני מרגיש שאולי זה המקום.

בן 28, אף פעם לא הייתי בזוגיות ולמעשה גם לא הייתי ממש בדייט. לא בקטע של סטוצים, כך שגם אין לי שום ניסיון מיני.
למה? סיפור ארוך
(אבל בשביל זה יש הפורום, לא?)

בתקופת התיכון הייתי ממש ביישן וחסר ביטחון והייתי במן בועה משל עצמי, אז התנסויות עם המין השני זה בכלל משהו שלא היה רלוונטי. לקראת סוף התיכון ובמהלך הצבא התחלתי לעסוק המון בספורט, מה שעזר לי להעלות את הביטחון העצמי וגם עזר לי למצוא את עצמי מבחינת יעדים בחיים (במיוחד שגם תוך כדי הפכתי מנער שמנמן לגבר יחסית חסון וספורטיבי). כבר לא הייתה לי שום בעיה לפתוח בשיחה עם בנות, אבל איכשהו לא פגשתי מישהי שממש "עשתה לי את זה". בדיעבד אולי החוסר ניסיון מהשנים הקודמות יצר חששות שלמעשה הפכו למן כדור שלג.

התחלתי ללמוד ולעבוד כדי לממן את הלימודים וכל הזמן אמרתי לעצמי שהזוגיות כבר תבוא לבד... כי הרי אני לא "דפוק", נראה בסדר גמור, שנון, חכם (וכל שאר הדברים שאנחנו אומרים לעצמנו כדי להרגיש טוב) ושאני כרגע עסוק מדי מכדי ממש להקדיש זמן לחיפוש פעיל אחר זוגיות. אני גם לא בנאדם של מסיבות ושל מקומות בילוי רועשים. רוב הזמן הייתי בעבודה או בלימודים או מדי פעם יוצא עם כמה חברים או מתעסק בספורט והייתי בטוח שאני אפגוש מישהי ושזה רק עניין של זמן.

בנוסף פיתחתי לעצמי תיאוריה שלמה על למה לא מתאים לי להזמין לדייט סתם מישהי שפגשתי רק כי היא נראית חמודה, מבלי באמת להכיר אותה.
בקיצור, יצא שבממוצע אחת לחצי שנה הייתי נדלק על מישהי, פעם ידידה מהלימודים... פעם מתרגלת, פעם מישהי שהתחלתי להתכתב איתה באיזה פורום סטודנטיאלי וכו'... והייתי אוזר אומץ להזמין אותה ותמיד נתקלתי בסירוב. כרגע הסטטיסטיקה עומדת על 0 מ-7.

אז עכשיו אני גר לבד, עובד במשהו שהוא למעשה התחביב שלי, משהו שאני חושב עליו מהבוקר עד הערב פחות או יותר, וגם תכלס דיי מצליח בזה. אין לי באמת הזדמנויות לפגוש בחורות במסגרת העבודה וכאמור אני לא יוצא יותר מדי, וגם דיי סולד מהכרויות וירטואליות... אז עובר עוד יום ועוד יום, ות'אמת? רוב הזמן אני בסדר, לא שוכב בלילה ובוכה על מר גורלי, לא מתעסק במחשבות אובדניות, אפילו לא מאמץ חתולים.
אחת לכמה שבועות, כמו למשל הלילה, פתאום צפות המחשבות האלה, הכמיהה העזה הזו - לא בהכרח למין, אלא לאינטימיות עם מישהי, הרצון לאהוב ולהרגיש נאהב...
ואני לא יודע אם באיזשהו מקום כבר השלמתי עם זה שאני כבר לא אתחתן, ולא אקים משפחה כמו שתמיד חלמתי ורציתי (ואני כל כך טוב עם ילדים!!
) או שמא זה הפחד שמונע ממני לעשות משהו בנידון.

אז זהו, אני לא יודע כל כך מה לעשות.אני רוצה להיות בזוגיות אבל מפחד. אני יודע שמה שעשיתי עד עכשיו לא ממש עבד אבל גם לא רוצה להשתנות ובטח לא להתפשר.
נדמה לי שיש פה איזה מלכוד קטן

אני מניח שבעיקר רציתי לפרוק סוף סוף. שיהיה לילה טוב.

ברוך הבא לפורום

ברור שתקים משפחה יום אחד
אם תתחיל לצאת לדייטים
זה לא קל
אך אפשרי

בא לך לשתף אותנו באיזה סוג ספורט עוסק?

AndyStitzer

New member
לא כל כך

אולי זה דבילי אבל מעדיף בשלב זה לא לחשוף יותר מדי פרטים, מה גם שזה לא באמת רלוונטי.

בעיקרון מדובר במן אובססיה קלה לאחד מענפי הכדור שגרמה לי להיות פעיל בסוגים רבים של ספורט ובמיוחד בחדר-כושר.

iba90

New member
אני מזדהה

אני גם אומר לעצמי את כל הדברים הטובים שאני חושב על עצמי וגם לי לא מתאים להכיר כל אחת אבל אם הכל כלכך טוב אז למה אני לבד?
אני לא חושב שאתה צריך לקבוע חד משמעית שאין מצב שתתחתן..אולי באמת אתה צריך לצאת דווקא כן למקומות שתהיה לך אינטרקציה גם עם נשים ואולי מישהי תדלק על איך שאתה נראה או על האדם שאתה. הייתי מיישם בכיף את העצה שלי אלייך אם היו לי חברים לצאת איתם.לגבי הכמיהה לאהבה...כל לילה זה קורה
...שיהיה לנו בהצלחה

AndyStitzer

New member
אתה צודק

במיוחד שבכל זאת כל מי שעד עכשיו התחלתי איתה, אחרי היכרות הדדית מסויימת, דחתה אותי (אם כי שכחתי לציין לחצי מהן התברר שיש חבר).

חן1

New member
לא לא לא

מה פתאום להשלים עם זה שלא תקים משפחה?
אתה צעיר והחיים עוד לפניך...
הכתיבה שלך נוגעת ללב ומ עידה על הרבה רגישות.
חבל שאתה מהדרום...
כמה דרום?

Reyn

New member
גם אני מזדהה עם הרבה ממה שכתבת.

ואני בהחלט כן מציע לך לפנות להיכרויות ברשת, בדיוק בגלל ש"פיתחתי לעצמי תיאוריה שלמה על למה לא מתאים לי להזמין לדייט סתם מישהי שפגשתי רק כי היא נראית חמודה, מבלי באמת להכיר אותה".

אני משוכנע בכך שהסיכויים שבחורה אקראית ברחוב או בקניון תתאים לי שואפים ל0, ולכן אני מחפש באמצעים שיאפשרו לי ללמוד פרטים על הבחורה לפני שאני מתחיל איתה. כלומר אינטרנט.

iba90

New member
אתרי הכרויות...

אני מסכים שהיום ״כולם״ נמצאים באינטרנט אם זה בפייסבוק או בשאר האתרים...במעבר על פרופילים של נשים על פניו כולן נראות חמודות ולבביות שמחפשות את הבחור החמוד שאתה בטוח שזה אתה..והנה אתה מוצא את עצמך שולח מסר ומקווה לתשובה ומחכה ומחכה ומחכה...ואז אתה נשאר עם ״מה לא בסדר בי?״ אז נכון שלא כל אחת חייבת לאהוב אותך אבל זאת דוגמית למה שקורה שם

Reyn

New member
אני מתקשה מאוד למצוא מישהי שמוצאת חן בעיני

ונראית מתאימה לי לזוגיות. זה נכון באתרי היכרויות ובמציאות באותה מידה.
בהרבה אתרי היכרויות בנות לא טורחות לכתוב על עצמן דבר, תופעה פסולה ומקוללת בעיני. לכן אני רשום דווקא לאתר שבו אפשר למצוא מדי פעם פרופיל מושקע ומפורט - כדי שאדע אם יש טעם להתחיל עם הבחורה בכלל.
אני מסנן ופונה רק לבנות שבאמת עושות רושם שהן מתאימות לי, וסביר להניח שגם אני מתאים למה שהן מחפשות. אני מנסח פניות מושקעות ואישיות, לא הודעות גנריות כמו רוב מה שבנות מקבלות ברשת. וכתוצאה מכל זה, רוב ההודעות שלי כן זוכות לתשובה.

לצערי הרב אני לא יכול לומר שיצא לי משהו מכל זה עד כה. מצד שני, במציאות לא התחלתי עם בחורה מעולם. בימי בי"ס העליזים סיפרתי לכמה ידידות שאני מאוהב בהן, תמיד בהתכתבות דרך המחשב, ותמיד נדחיתי. אלמלא ההיכרויות ברשת, יתכן שלא היה לי שום נסיון בלהתחיל עם בנות ולפתח איתן שיחות בהקשר זוגי - שום נסיון, באופן גורף. וגם היום, אחרי כמה שנים מתסכלות של היכרויות ברשת שהובילו אותי לסף ייאוש מהשיטה הזו, אני עדיין לא רואה לעצמי סיכוי גבוה יותר למצוא זוגיות בשום מקום מלבד הרשת.

Light18m

New member
אפילו לא מאמץ חתולים

אתה באמת נשמע אחלה גבר וחיובי בהחלט.

אם עד עכשיו לא עבדו לך כל הדרכים שניסית, אולי תנסה לעשות משהו קיצוני, כמו טיפול או תוכנית טלויזיה

למרות שנראה לי פשוט לא מצאת את הבחורה המתאימה.
יש הרבה שמחפשות בחורים כמוך, זה בטוח יקרה מתישהו.

אל תתן לכמה דחיות לשתק אותך.

כן, קל יותר להגיד מאשר לעשות [נשמע טוב יותר באנגלית] אבל אני אומרת את זה בתור מישהי שאף פעם לא מעזה כי היא מפחדת מדחיות ומעוד הרבה דברים אחרים. ואני ממש מזדהה עם ההודעה שלך, למרות שהרעיון של משפחה נראה לי כל כך רחוק שאני אפילו לא חושבת עליו יותר.
בנוגע למלכוד.. יש אנשים שמכירים דרך חברים משותפים.. מסיבות יום הולדת או סתם אירועים חברתיים.
אגב, אני חושבת שהכרויות וירטואליות הן לאו דווקא דבר רע, אבל איש איש ודעתו.

AndyStitzer

New member
תודה :)

האמת שעצם גילויו של הפורום והקריאה בו ולראות שיש עוד הרבה אנשים במצב דומה זה כבר דבר טוב פבני עצמו. גם "לחשוף" סוף סוף את הסיפור שלי גרם להקלה מסויימת.

אני הולכת לאמץ את גישת המנהל לרגע...

ואמליץ לך להשתלב פה בפורום.. וגם (סליחה שאני לא כל כך לויאלית לפורום כרגע
) לפורומים אחרים פה בתפוז.
אי אפשר לדעת לאן שיחה סתמית, שהתפתחה על גבי פורום כזה או אחר, יכולה להוביל

ובכלל, תאמין שיהיה בסדר ותפתח יותר את העיניים.. אולי מישהי בסביבה שלך רק מחכה שתקלוט אותה. מי יודע. :)

המון בהצלחה!

למעלה