הסיפור שלי

הסיפור שלי

הסיפור שלי הוא קצת מוזר על בחור שלא מזמן הכרתי...והייתי רוצה לשתף אותכם בסיפור. הכרנו בקיץ האחרון והתאהבתי בו כמו שאף פעם לא התאהבתי בבן אדם מימי. בילינו ימים יפים ביחד והרגשתי בפעם הראשונה בחיי שמצאתי את הנפש התאומה שלי. אבל היתה בעיה אחת... המרחק. אנחנו גרים רחוק מאוד (חיפה-אילת) אחד מהשני ולמרות הכל החיבור בינינו היה מדהים, דיברנו שעות על גבי ימים בטלפון ונפתחנו אחד כלפי השני. בפעם האחרונה שנפגשנו בילינו שבוע יחד ובסוף הוא החליט שעדיף להפרד לטובת שנינו. אני הסכמתי איתו. אבל ככל שהזמן עובר אני לא מצליחה לשכוח אותו. ניסיתי להמשיך הלאה ואני בטוחה שגם הוא המשיך ואפילו יצאתי עם בנים חדשים אבל אני מרגישה שלמרות הכל ואולי בגלל הכל אני אוהבת אותו. . . מה לעשות במצב כזה? יש
כלשהי?

גריני

New member
../images/Emo184.gif - הגדרה שונה של הקשר

ראשית, ברוכה הבאה לכאן, אפרסקית. הצצתי בכרטיס האישי שלך, ולצערי נראה לי שנכון לזמן הנוכחי התרופה היחידה שאני רואה לסיפור שלך הוא להגדיר את הקשר הזה כקשר ידידותי בלבד. אני מזדהה ומבינה היטב (אני חושבת...) את מצבך. אני מצטערת אם אשמע "זקנה" או old-fashion אבל - יש בהחלט משהו קוסם בקשר כזה שמתנהל ממרחקים, שהוא מעין חלום שלא ניתן להגשמה מלאה (ושוב, הדגש הוא על עכשיו, ההווה, כאשר ייתכן שמתי שהוא הדברים ישתנו). את יכולה בהחלט ליהנות מקשר כזה שמתקיים בטלפון ובפגישות מידי פעם, אבל צריכה להיות פתוחה גם לקשרים אחרים-נוספים, עם בנים הגרים קרוב יותר אליך. המצב הזה של "לא מצליחה לשכוח אותו" נובע, לדעתי, מאיזושהי פנטזיה/חלום שפיתחת סביב אותו בחור. יש לנו יכולת אדירה לשנות את אופן החשיבה שלנו ואפילו לכוון את הרגשות שלנו - אם רק נהיה מודעים לאפשרות הזאת. לכן אני שמחה שהיגעת לפורום הזה, כי הרבה מאוד אנשים לא מודעים בכלל ליכולת ההכוונה הזאת שיש לנו וחיים במשך שנים ארוכות כקורבן של אמונותיהם ורגשותיהם. אני מציעה לך להיפתח לאפשרות הזאת, להפנים את הדברים ופשוט לנסות אותם! זה אולי לא יפעל בתוך יום או יומיים, אבל - האמיני לי, בסופו של דבר זה עובד! (תשאלי את ברכה...). מאחלת לך חג אורים שמח

seeyou

New member
את רק בת-17!../images/Emo140.gif

איזה עתיד משותף את צופה? זה לא טלנובלה... יש לך לפחות "מזכרת" טובה אשר תלווה אותך להרבה שנים... חג שמח! keep smiling יוסי

tal9091

New member
../images/Emo14.gifזמן רק זמן

אין לך מה לעשות רק הזמן יעזור לך את צעירה עדיין ואולי כשתגדלי אם בכלל תזכרי את השם שלו עדיין.... תעברי לאילת אחרי הצבא.... אבל זה עדיין רחוק תאמיני לי תצאי כמה שיותר עם אחרים זו התרופה! גם לי היה חבר שלוש שנים למרות שאצלי זה שונה... אבל הוא בגד בי עם חברה טובה שלי... ובאותו זמן זה נראה לי כסוף העולם... אבל היום אחרי שנה פלוס מהמקרה אני רק מודה להם לבוגדים....פשוט התעוררתי לחיים מאז אז בקיצור.... תיהי חזקה.....

gifgif

New member
אני הייתי בוחר ב"עצב המתוק"

קחי אתך את הטוב שכן היה, נשמע שנוצר שם קשר שהוא מעבר למרחק פיזי. תשמרו על חברות נפש אינטימית, בחסות המרחק, ואם יצא לכם באביב להיפגש, כבר תרגישי עם זה התבשל טוב או נשאר כזכרון מתוק ומרוחק. אומרים שהאהבה היא אצלך ולא באילת. חג שמח

orensany

New member
../images/Emo8.gifהסיפור שלי

הוא די זהה...הכרתי מישהי מדהימה יותר ממדהימה הנשמה הכי מעניינת הכי טהורה הכי שלווה שהכרתי....היא גרה בירושלים ואני בתל אביב ..שזה לא כזה מרחק אלא שהיא בשבועות לומדת..אני עובד..והכי קשה היא דתייה "כבדה" אני נפלתי בקסמה כמו זבוב חסר אונים ברשת מתוחכמת של קורים בסוף היא החליטה שהיא לא מסוגלת גם בגלל מרחק ובעיקר בגלל עניין הדת שהיה די עצוב כי אחד הדברים הנפלאים במערכת הזאת הייתה שסוף כל סוף גיליתי מישהי שיש בה את השלווה הזו שאלוהים משרה עלייך כשאתה באמת קרוב אליו וזה היה כל כך נעים להיות ליד אדם שיודע ומבין קצת עליו ניסיתי להלחם עליה אם כי עליי להודות שלא מספיק כשאני חושב עליה היום(זה היה לפני חודשיים בערך ואני גורם לזה להשמע עתיק..) זה עדיין צורב לךי קצת אבל זמן מרפה הכל ואני תמיד מחפש את הטוב בכל דבר ויש טוב בזה...עכשיו ישנה האפשרות הנפלאה של הכרות עם עוד נערות נפלאות בפני עצמן סתם רציתי לשתף...מקווה שלא השתעממתן

ניני5

New member
orensany , אני רואה שאתה אוהב

בנות חכמות ושלוות. קשה למצוא את זה אצל החילוניות, כי הן שפוט מחונכות למוקצנות ולאנטי שלווה. ברור שהבחורה לא הייתה ממשיכה את המערכת איתך, כי אין לזה עתיד. אבל יש בנות שחוזרות בשאלה, שנעשו חילוניות, ואולי איתן יהיה לך יותר קל. הבחורות והבחורים הדתיים מקבלים חינוך מעולה. למרות שאני לא דתית, אני יודעת מתי החינוך הוא טוב ערכי ולא רדוד. אבל אלוהים מפריע לי. אז בנות שחזרו בשאלה הן הכי מתאימות לך.

ניני5

New member
לך תתנדב לעמות הלל של חוזרים

בשאלה. שם תמצא את הבנות האלה. אני נותנת לך טלפון מתוך עכבר העיר 1700707073 ימים ב ג ה 18.30-22.00

ניני5

New member
orensany, אני השקעתי, נראה אם אתה

תממש את השקעתי, או שרק זרעתי מאמצים לרוח. האם המקרה שלנו הוא המקרה שהפרה רוצה להניק יותר מאשר העגל מוכן לינוק?

orensany

New member
דווקא התקשרתי אליהם

והם ישלחו לי פרטים בימים הקרובים....

למעלה