הסיפור שלי

הסיפור שלי

זה מתחיל שהייתי קטנה וסקרנית, תמיד הילדים ביסודי היו "מקללים" אחד את השני - יא הומו .כן כמו כל בית ספר של ערסים קטנים ועבריינים ככה היו מקללים באותה תקופה,הומו הייתה ה-קללה של הקהילה הערסית. והאמת שלא ידעתי מזה הומו, תיארתי לעצמי שזה דומה למניאק, אך בכל זאת באחד הערבים שלי עם הבייביסיטר(הייתה לי גם אחות קטנה אז.) שאלתי אותה מה משמעות המילה הומו והיא ענתה "הומו זה בן שאוהב בנים" וכמובן השאלה הבאה הייתה "ובת שאוהבת בת זה הומואית?" והיא טענה שקוראים לזה לסבית, וכמובן שלא הפסקתי לשאול "ומישהי או מישהו שאוהבת גם בנים וגם בנות?" והיא אמרה "ביסקסואלית". את המילים ביסקסואלית ולסבית לא זכרתי עד גיל מסוים מכיוון שלא הייתי צריכה להשתמש במילים האלו ביום-יום. לא תיארתי לעצמי שיש בני אדם שלא נמשכים לאף אחד מהמינים, אז כמובן שלא שאלתי. אז כמו כולם גם אני גדלתי מאז, ונכנסתי לבית ספר מכיתה ז'-יב'(היום אני ביב'..בערך) כיתה ז', את מי בכלל מעניינת משיכה מינית בכיתה ז'? טוב יש כאלו שכן , אבל אותי אישית לא . כמובן שאני תמיד חשבתי על "האביר על הסוס הלבן"רק שאצלי היה הסוס שחור(תמיד חשבתי שהם יפים יותר)היה לי חשק בלתי מוסבר לגדל משפחה משלי, עם בעל אוהב וילדה אחת קטנה שעליה אשמור ואוהב. כמובן שידעתי שבשביל להגיע למצב של משפחה צריך גם סקס (שאותו ראיתי בסרטי אסקימו לימון שהקרינו לנו בקיטנה ביסודי..שאני חושבת על זה זו הייתה חתיכת קיטנה חולנית) אז גדלתי עוד קצת,נכנסתי לכיתה ט' והיה לי את החבר הראשון שלי, שחוץ מהנשיקה הראשונה שלי(ושלו,וגם זה היה בסילבסטר) לא התנשקנו בכלל, לרוב זה היה חיבוקים,להחזיק ידיים, האמת שבכלל לא חשבתי על לנשק אותו ולא הרגשתי איזה צורך כלשהו לנשק אותו,אבל הוא היה בנאדם טוב מאוד ואהבתי אותו.זה היה קשר מאוד תמים בכל אופן. כעבור 4 חודשים נפרדנו,דיי התרחקנו, אז החלטנו ביחד להפרד לאחר שנפרדנו יצרתי קשרים חדשים בשכבה שלי ובשכבות אחרות, רובן היו שייכות לקהילה ההומולסבית, באותה תקופה הגדרתי את עצמי כביסקסואלית , באמת חשבתי שיש לי איזשהי משיכה לנשים , כי אהבתי אחת במיוחד, לא היה לי קשר איתה אבל היו לי קשרים עם אחרות. לאחר ש"עברתי" כמה מבנות גילי,משומה הייתה לי משיכה מוזרה לצד של האנשים המבוגרים ממני, באותה תקופה הייתי בת 15 והאנשים והחברים שלי ברובם היו בגילאי 20-36 ומאוחר יותר זה התפתח לגילאים 26-52 . אהבתי להיות בחברת המבוגרים,היו לי נושאים משותפים איתם, יכלתי לדבר איתם בחופשיות על פילוסופיה (ותמיד הייתי מנצחת בויכוחים פילוסופים)וגם שוב היה לי עדיין את החלום שיש לי משפחה משלי,עבודה,ילדה קטנה -האביר על הסוס הפך לאבירה על אופנוע , ובעצם לא היה משנה לי עם מי אהיה רק שזה יהיה לנצח . וכמו כל ילדה בכיתה ט' בדור שלי הגיע השלב של הסקס,כמובן שבשום סרט שהכרתי לא הראו קטעי סקס לסביים אבל הבנתי את הפואנטה במהרה , אצבעות ולשון ואם יש אז אפשר להשתמש באביזרים , אצלי זה היה יותר קטע מכני מאשר איזה עינוג עילאי, זה סקרן אותי וכמובן היה לי מן חשש כזה שאשאר בתולה לנצח (שהיום אם תשאלו אותי אני אשמח להיות בתולה לנצח) היה לי עוד יותר חשש מלהיות לבד -ועשיתי הכל כדי לא להיות לבד, תמיד הייתי נאמנה לאנשים, אפילו אם בגדו בי או שפגעו בי תמיד נשארתי לצידם , ואם איכשהו הם היו מגלגלים את הקשר שלי איתם לסקס אז גם את זה עשיתי. לפעמים אני כאילו "הייתי יוזמת" דברים,אבל זה היה מתמימות לשמה, אני אתן דוגמא, יום אחד רציתי לראות איזה צבע עיניים יש לחברה טובה שלי(חשבתי לעצמי באותו הרגע-איזה מן חברה אני אם אני לא יודעת את הצבע עינים שלה??) והיה חשוך אז לא ראיתי מרחוק אז התקרבתי קצת עם הראש, ואיכשהו נוצרה נשיקה!!!! היו לי עוד ועוד קשרים, שאת מספרם אני כיום לא יודעת בכלל , ונורא אהבתי אותן ולא הבנתי למה נפרדות ממני, אז יום אחד הסתכלתי אחורה והבנתי שתמיד הסקס אצלי היה מאוד מכני (אני תוקעת משפטים באמצע כמו "נו גמרת כבר??" ) ולפעמים שמתי לב שהן בטח רצו קרבה כלשהי ואני פשוט הסתובבתי והלכתי לישון , שלא תחשבו שאני לא בנאדם רומנטי!!! להפך, אני הייתי מאוד מקורית בקטע הזה , לא קיצ'ית ! אלא מקורית.. בכל אופן מכיתה ט' עד יא' הייתי מפוצצת בקשרים, כל אחת ואחד (אם אני לא טועה היו לי 2 קשרים עם גברים) היו מיוחדים בצורה משונה בקצרה אחרי הפרידה האחרונה אני מיציתי את העניין , רציתי לחוות סקס(שתמיד טענו שזה "מדהים" וכו',אז למה לי להגביל את עצמי?) וחוויתי סקס, רציתי שיהיו לי בני\בנות זוג, רציתי שתהיה לי אהבת נפש , כל אלו היו לי , חוץ מהספק שיש לי בקשר לאהבת נפש. התחלתי עם השנים לאמץ את המשפט :" בנות זה צרות ובנים זה על הפנים!" והתחלתי לשבת עם עצמי ולחשוב מה השתבש לי בדרך ,תמיד הרגשתי שמשהו חסר, למה תמיד הכל היה כל כך מכני? למה לא הרגשתי "הנאה עילאית" כמו שמתארים מהמגע המיני ? תמיד שעשיתי סקס או נישקתי , המחשבה שתמיד עברה לי בראש הייתה "מה היא\הוא רוצה שאני אעשה" מעולם המחשבה לא הייתה "מה אני רוצה לעשות" ולאחרונה התחלתי לחשוב על הגדרה של התאהבות,האם התאהבות חייבת לכלול משיכה מינית?הייתי מחפשת במילון אבל לצערי אין לי, האם מישהו יכול לחפש עבורי במילון את משמעות המילה התאהבות?אולי אני קצת מבולבלת מכל הנושא של המשיכה המינית, והחלום שלי -להיות עם משפחה ,בעל\אישה +ילדה , נמוג איכשהו, כבר כמה שנים שנשמטה המילה בעל\אישה ונוצרה המילה אם חד-הורית . אני לא באה לשאול האם אני א-סקסואלית(למרות שאשמח אם תענו) מכיוון שאולי עדיף לי לחיות בלי הגדרות מסוימות ,ואולי אני טועה וכן עדיף לי שתהיה לי הגדרה (בשביל השקט הנפשי,או בשביל שאם שואלים אותי אז אני אוכל לענות) האמת שכבר אין לי את הפחד להיות לבד, מכיוון ורוב חיי הייתי לבד, וכעת שחוויתי כיצד החוויה להסתובב עם בני אדם (לא רק בקשרים זוגיים) אין לי את הצורך בבני אדם יותר , למען האמת שמיציתי אותם , מיציתי את המשפטים שלהם- את הקלישאות, את סוגיהם של בני האדם , מיציתי לשמוע על הבעיות שלהם ,הפחדים שלהם, ההערכה והבטחון עצמי הנמוך שלהם , ה"שנאה העצמית" שהם טוענים שיש להם , הרחמים העצמיאים שלהם , הצחוקים שלהם , הסיבה הבלתי מוסברת שאי אפשר לצאת למקום כלשהו להנות בלי אלכוהול או סמים, הבעיות בזוגיות שלהם ,בקצרה-הכל -מיציתי. ואין לי צורך בבני אדם. והאמת שאני לא מרגישה לבד בכלל , לדעתי בנאדם שמרגיש לבד זה בנאדם שבעיקר אין לו את עצמו , יכולים להיות סביבו מליון אנשים והוא עדיין ירגיש לבד-בגלל שאין לו את עצמו, ולי-לי יש את עצמי , וכל עוד לא אכפת לי איפה אני נמצאת אני לעולם לא אלך לאיבוד. אז זהו, זה החלק של הכביכול "אהבה" מהסיפור חיים שלי, שאין לי מושג למה סיפרתי אותו , אבל דומני שהייתי רוצה לשמוע דעתכם . אסור בשום פנים ואופן שהסיפור הזה יגיע או התפרסם בעמוד השער של תפוז,מהסיבה שהוא עלול לפגוע בהמון אנשים . הדר.

ניסחת במדויק

את החוויה המינית שלי - מכאנית, לא כיפית כשלעצמה, עשייה משום ש"אני אמורה לרצות את זה, לא?". לא אפרט את הסיפור שלי, הוא מלא בעיוותים. אמנם מעולם לא רציתי בית ומשפחה, מעולם לא היה לי קשר רציני. חשבתי שאני אטומה רגשית לתקופה, אבל התאהבתי פעמיים בחיי. חשבתי שזה מוזר שאני רוצה להיות עם הבחורה, אבל לא להיות איתה במיטה. מסכימה איתך כ"כ בעניין ה"לבד". אני אף פעם לא לבד כל עוד יש לי את עצמי. לא שיש לי משהו נגד אנשים, אבל יכול לעבור שבוע בו לא דיברתי עם אנשים כ"כ ואני לא אשים לב בכלל. חייבת לציין שקלעת גם בעניין הרומנטיקה המקורית ולא קיטשית. אני שונאת מכתבי אהבה רגשניים, אבל אני מעולה בהפתעות קטנות ומקוריות. בקשר לאנשים שצריכים אלכוהול וסמים בשביל להנות - פשוט מוצאים אנשים שלא עושים את זה. או אנשים שמשתכרים אבל לא בנוכחותך. בכל אופן, בקשר לדעתי בנושא האם את א-סקסואלית או לא, אין לי מושג. אבל לא התכוונתי סתם לזרוק את המשפט הזה. יש המון אפשרויות (למשל, אני חשבתי שפשוט הדחקתי את היצר המיני-זוגי. גם זאת אפשרות, המנגנונים הפסיכולוגיים האנושיים הם מעבר לבינתי). אבל מעבר לכל ההסברים האחרים שאני בטוחה שגם לך יש, התחושה שלי היא שדברים תמיד משתנים. יש תקופות שאני חושבת "הנה, זהו זה. הגעתי למסקנה סופית" ואז בתקופות אחרות דברים משתנים לי מיום ליום. אני יכולה לכתוב משהו על כל הנושא הזה היום ולנסות לסכם את הכל, ועוד שבוע להסתכל על זה ולחשוב, זה בולשיט, זה לא תקף, אין לזה שום קשר לשום דבר והכל שגוי. כך שאיך שאני רואה את זה, כל מסקנה היא נכונה לטווח מסוים. היו תקופות שהייתי בטוחה שאני לסבית, היו תקופות שהייתי בטוחה שאני א-סקסואלית, והכל נכון, בנפרד או ביחד. כלומר, אם לנסח את זה בצורה פשוטה יותר, היו תקופות שהייתי לסבית, היו תקופות שהייתי א-סקסואלית, ועכשיו אני מרגישה גם לסבית וגם א-סקסואלית כי הבנתי שאין סתירה בין השניים. כל דבר נכון לשעתו, והדבר החשוב הוא אף פעם לא להינעל על משהו. איך שאני רואה את זה, כרגע אני א-סקסואלית עם אוריינטציה רגשית הומוסקסואלית, וזה נכון כרגע. אולי עוד שנה אני פתאום ארצה להיכנס למיטה עם גבר\אישה? אז כשהרגע הזה יגיע אני אעשה זאת, אבל עד אז, זה ההסבר היחיד שלי להתנהלות המינית (או בעצם לא-מינית) שלי. אז לא, אין לי תשובה מי את, נטייה (או חוסר נטייה) מינית היא משהו שאף אחד לא יכול להגיד לך. סליחה על החפרנות, אם שיעממתי. אני מקווה שפשוט תעשי מה שטוב לך.

אהבתי את התשובה שלך

שיש מסקנות שהן נכונות לרגעים\תקופות, אני מסכימה איתך רק שאני מדייקת במילים, ולדעתי כל נטייה מינית לא משקפת את מי שאתה, זו רק נטיה וזה חלק מאוד קטן במי שאתה באמת. אני אישית מאוד שמחה שהיה לך את הכוח והסבלנות לקרוא את מה שכתבתי, בד"כ אנשים מסתכלים על משהו ואם הם רואים שהוא ארוך הם פשוט נמנעים מלקרוא אותו . ועוד משהו שקצת הפריע לי בהודעה שלך "סליחה על החפרנות,אם שיעממתי" האם החפרנות היא חטא?משהו נורא ואיום שצריך להצטער עליו?אני לא מתקיפה אני פשוט נתקלת בהמון אנשים שמצטערים על דברים כאלו. אז תרשי לי לעודד אותך קצת ? את לא חפרנית! (במובנים שלי את בכלל לא חפרת) חוץ מזה אם אנשים לא היו חופרים , לא היו מגיעים לתיאוריות חיים,לא היו ממציאים תרופות למחלות, החפירה היא שימושית והיא מובילה להמון הבנות ומרחיבה אופקים! תתגאי בה!!! אל תצטערי !!! . אני דווקא הייתי רוצה לשמוע(אולי לא פה בפורום אם זה לא נוח לך) על איך הגעת למי שאת כיום.. בכל אופן, ממש ממש ממש תודה לך על התגובה מאוד עזרת לי להבין המון דברים שלא חשבתי עליהם בכלל . ושיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך ! הדר.

clean grunge

New member
|יבחוש|תשובתי...

זאת פעם ראשונה(ואחרונה..)שאני עושה את זה.. אני אפרסם לך קטע מהבלוג שלי(שאותו אלא מפרסם ודורש בכל תוקף לא להגיב בו!!!..)ובו נמצאות התשובות לשאלות שהעלת בסיפורך.. נ.ב. (כל מה שנכתב בקטע נכתב מתוך דעה אישית לא פרטית ומתוך ניסיון של אחרים...) "אדיאולוגיות אחרי הרבה דיאלוגים עצמיים הגעתי למסקנת הערכים והאדיאולוגיות שלי בנוגע לשתי דברים: אהבה וסק**ס..והנה הם המסקנות:... אהבה- יצר זמני שחולף עם האדם הבא..(הסבר: אהבה זוהי יצר ריגשי שתלוי בזמן..חולף מאדם שאהבת לאדם הבא שתאהב..) מסקנה: אפעם לא נאהב מישהוא/י אחד..אפעם לא נאהב אהבה אמיתית..אין כזה דבר אהבה אמיתית... סק**ס- דחף זמני לסיפוק עצמי ללא השפעה דבר גשמי לטווח הארוך..(הסבר: סק**ס זהו דחף זמני שאנו רוצים להביא לסיפוקו כמה שיותר מהר גם בידיעה שלעולם לא נגיע לסיפוקינו המלא ואפילו בידיעה שתמיד נרצה לספק רגש זה גם בלי השפעה לטווח הארוך(רצוי בלי השפעה..) השפעה לטווח הארוך=ילדים.. מסקנות: אנחנו(בני האדם..)מונעים ע"י דחפים לא גשמיים שאנו רוצים להביא לסיפוקם ע"י מעשים גשמיים..אנו יכולים להתאפק ולגרום לאותו דחף/יצר זמני לחלוף מבלי להרגיש רגשי אשמה או הרגשה לא נעימה עקב דבר לא טוווף שעשינו.. אהבה וסק**ס אלו דברים לא גשמיים(רגשות/יצרים..) שאנו מספקים אותם ע"י דברים מעשיים(שחוזרים ונישנים על עצמם במחזוריות קבועה..) כשבעצם אנו יכולים להתאפק ולגרום לאותו יצר לחלוף ומבלי לחוות אכזבות ופרידות(באהבה..)או סיפוק זמני שלעולם לא יסופק במלואו(בסק**ס..).. על רגשותינו אנו צריכים לדעת להשתלט ולשלוט..ללא שליטה בריגשותינו אנו נהיה מונעים לעשות דברים לא מוסריים ולא הגיוניים שאנחנו "נמציא" להפ הסברים הגיוניים ומוסריים בכדי לחזור עליהם אפילו אם הם דברים שגרמו לנו הרגשה רעה.. אנו חיים תמיד בתקווה "שהאהבה הבאה תהיה יותר טופה"..או שאנחנו הולכים "למלא מצברים" ובעצם אנחנו חוזרים על אותן טעויות שאנו עושים כל חיינו מבלי לדעת שאלו טעויות!..גם במבט לאחור לא ניתן לראות דברים אלו כלא נכונים ורעים..תמיד נמצא הסבר הגיוני להמשיך בדרכנו המוטעית.." סוף...

דבר ראשון,

מעולם לא ראיתי בנטייה מינית משהו שהוא הessence שלי. יש דברים שמייצגים אותי הרבה יותר טוב מכל הנושא הזה, אבל כיוון שהפורום הזה וההודעה שלך עסקה בנושא הזה, עניתי עליו. אבל אני לא רואה בנטייה (או חוסר נטייה) מינית יותר מאשר אפיון שמאפיין אותי בין היתר. אני בהחלט מבינה את הצורך לדייק במילים. בגלל זה אני אומרת, תרגישי חופשי לקרוא לעצמך איך שאת רוצה, לסבית, ביסקסואלית, אסקסואלית, מה שנכון לך כרגע. כשזה ישתנה, זה ישתנה, בינתיים תקראי לעצמך לפי מי שאת כרגע. בקשר לחפרנות.. בד"כ אני לא מתנצלת. אין לי מושג למה הפעם הרגשתי צורך. אולי הנושא נראה לי כמו משהו שיותר מדי דנים בו. אשמח מאוד לדבר איתך מחוץ לפורום, אפנה אלייך, אם כך.

../images/Emo24.gif

זה יפה שאת יודעת איך פשוט לחיות, עם חברים מבוגרים ממך, עם תוכניות לעתיד. את רק לא ידעת להתמודד עם הנטיה שכפו עלייך, ההעדפות והמחשבות שהרגשת מחוייבת אליהן אבל לא קשורה אליהן. יש הרבה בחיים חוץ מסקס, ויש הרבה בחיים חוץ מאלכוהול. צריך רק להפסיק לקשור את עצמנו למסלול שאחרים התוו לחיים שלנו. כשנעשה את זה לא נהיה שונים, מוזרים, מרוחקים, נשאר נורמליים כמו קודם, אבל חופשיים. זה נוגע גם לאופי של אנשים, המשפטים, הקלישאות, והסוגים והכבילה שלהם לאותו מסלול. אנשים קלישאתיים יתקשו לשחרר את עצמם מהקלישאות, וגם מהדרישה שתתנהגי כמוהם מבחינה מינית למשל. כל זה מוכתב מלמעלה והם לא צריכים לחשוב.

../images/Emo24.gifתודה על התגובה

אני לא אמרתי שאני קשורה למסלולם של אחרים למען האמת אני דיי בטוחה שהמסלול שלי דיי שונה מהמון בחינות שאותם אולי עדיף לי לא לפרט. אממ.. דבר אחד לא הבנתי מזאת אומרת "כל זה מוכתב מלמעלה והם לא צריכים לחשוב"?

avi1283

New member
אהבתי

את הסיפור שלך זה היה מעניין, לגבי האם את אסקסאולית אז דווקא בסיפור לא ראיתי שכתבת האם את נמשכת מינית, שזה בעצם העניין האם את נמשכת ליחסי מין עם בן זוג, וזה לא חייב להיות כל הפעמים. לדעתי הדרך הכי טובה בשבילך לבדוק זה לראות אם את מאוננת וחושבת על יחסי מין עם בן/בת זוג אם כן אז ככל הנראה את לא אסקס והבעיה היתה בפרטנרים או במוכנות שלך באותו הזמן, או סיבות אחרות. אהבה באמת לאוו דוקא קשורה לזה ואפשר להסתכל על זה בנפרד.

אמ.. כשאני מאוננת?

אמ.. כשאני מאוננת.... נראה לי שהדבר היחיד שאני מרוכזת בו זה הגמירה עצמה אני מרוכזת בזה ואני חושבת על זה ועל עוד מליון נושאים אחרים שקשורים בי,אני באמת שחושב יותר מידי. אבל לא ממש חושבת על בני אדם במובן מיני באותו הזמן..

avi1283

New member
אז

זה אומר שאכן יש אפשרות שאת אסקס... חח לא מי יודע מה עזרתי פה.

dudwity

New member
מה שעבר עליך כמעט זהה למה שעבר עלי

גם הרגשות והמחשבות על אהבה והתאהבות על להיות לבד ועל מין טכני. לאחרונה הבנתי שאני אסקסואל.מכיוון שאין לי משיכה מינית לאף מין אבל פיזית אני יכול להנות ממנו עם כל מין היו לי חוויות עם שני המינים בעיקר בגלל שלא רציתי להיות לבד (מאוד ילדותי בהתחשב בזה שמה שלא נעשה אנחנו לבד-והפנמתי את זה,דבר שלא היה לי קל היות ואני טיפוס מאוד רומנטי מוזיקאי בין היתר וכל כולי עוסק ברגשות) חבל שהייתי צריך לתסבך את עצמי עוד קצת עם כל הניסיונות האלה בדרך. לפעמים אם זה לא קיים זה לא קיים ולא צריך לחפש את זה. לא צריך לאלץ את זה,לא צריך להבין מה לא בסדר כי הכל בסדר והעיקר לא צריך להיות שחקן במשרה מלאה 24 שעות ביממה 365 ימים בשנה. אני מצטער אם הייתי קצת לא ברור אני אחרי כתיבת עבודה רצינית ואני עייף... יום מקסים. דודי.

zx5

New member
מרגיש צורך להגיב אז מגיב

אני רוצה לפתוח ולומר שאני לא א-מיני והאמת שעד היום גם לא שמעתי על האפשרות. בשלבים קצת יותר עצובים של חיי חשבתי על אופציה כזאת אבל זה לא נבע ממחשבה על מה שטוב בשבילי אלא מתוך ויתור מודע על מה שיכול לעשות לי טוב והעדרו הכפוי עושה לי רע. היה לי מעניין לשמוע את סיפורך ואני מרגיש צורך להגיב לפסקה האחרונה, היא הפתיעה אותי. את אומרת שטוב לך להיות לבד ושלאנשים אחרים אין יותר מה לתרום לך. אני מוצא את זה מדהים. אני מודע לאפשרות של אושר הנגרם ללא תלות באחר אבל בעיניי זו הייתה תמיד אפשרות תאורטית השמורה לאנשים מוארים שעשו דרך רוחנית ארוכה וזכו להגיע למחוזות שאני חשבתי שבעצם סגורים בפני אנשים רגילים, מה שאני אומר שזה שלא האמנתי שזה יכול לקרות לאדם מן הישוב, או אולי לאף אדם. אני מוצא את רוב רגעי האושר שלי כתלויים באופן ישיר באינטראקציה חברתית, אני לא מדבר פה על יחסי מין ולאו דווקא על קשר אינטימי. פשוט בימים בהם אני חברותי, בימים בהם אני מחליף כמה מילים יותר מן ההכרח עם המוכר במכולת או עם ילדה ברחוב אני מרגיש חי יותר אני מרגיש בודד פחות. חשוב לציין כי אני אדם שאינו שלם עם עצמו, אני רחוק מזה ולכן אני גם כל כך רחוק ממך. לפסגות האושר שלי הגעתי עם אנשים אחרים, בסיטואציות אינטימיות של קשר זוגי. אני פשוט המום מחוסר התלות שלך באחר. תמיד ראיתי את האדם כיצור חברותי וניתן לומר שקצת פקחת את עיניי. ולסיום רק רציתי לומר: אל תוותרי עלינו, האנשים האחרים, אני באמת מרגיש שעוד יש לנו מה לתרום לך, במה להעשיר אותך. תודה

למעלה