הסיפור שלנו, אשמח לשמוע מה אתם חושבים?

odeleya

New member
הסיפור שלנו, אשמח לשמוע מה אתם חושבים?

סליחה על האורך,
אתחיל בסקירת מערכות שעשיתי אצל רופאה פרטית, לא נאמר לי שום דבר על ק"פ...
כשתמר הייתה בת כחודשיים,אחות ט.חלב אמרה שכדאי ללכת לאורטופד, לא הבנתי ממנה שזה משהו חמור במיוחד,ואני לא אמא לחוצה כזאת אז קבעתי תור לאורטופד הכי קרוב לבית שמצאתי, שהוא רוטופד כללי שגם מקבל ילדים. הוא אמר "הכל בסדר, סתם האחיות של טיפת חלב לחוצות"

לאחר עוד חדשיים בערך, הבנו שאולי כדאי לשמוע עוד חוו"ד אז הלכנו לאוטופד ידוע ונחשב,לא אנקוב בשם כדי לא להוציא שם רע, הוא אמר שנשים גבס לשבועיים ונראה מה אח"כ,
עשינו איתו סדרה של שלושה גבסים, כל אחד לשבועיים, תמר כבר זחלה עם הגבס נראה לי...
לאחר הגבס השלישי השיפור היה מזערי בהחלט והאורטופד אמר שיש קצת שיפור ושזה כבר ימשיך להסתדר לבד,ושנבוא לביקורת עוד חצי שנה.
היינו רגועים, הרי האורטופד המומחה אמר, ומכיוון שלאחר חצי שנה בדיוק עברנו דירה אז דחינו ודחינו את עניין הביקורת...

עד שהחלטנו ללכת לאורטופד באזור מגורינו החדש ל"ביקורת" כי המצב אפילו החמיר, תמר כבר התחילה ללכת והק"ב ממש בלט וגם כל כמה צעדים נפלה, הרגשנו שהיא לא יציבה בגלל זה..
לאחר שהלכנו לשני מומחים שהמליצו על גבסים מחדש (בגיל שנה ו5 חודשים שהידה כבר הולכת!) התחלנו שוב סדרה של 4 גבסים, כל אחד לשבועיים...
היומיים הראשונים היו סיוט אבל אח"כ הגיבורה הזאת פשוט זחלה וקצת נעמדה גם...
בביקורת האחרונה,היינו בטוחים שנשים עוד פעם גבס, והאורטופד הפיע אותנו ואמר שהגיע הזמן לעבור לנעליים!
נעלי ציר ישר במהלך היום ודניס בראון בלילה.

עבר כבר שבוע ורק היום מצאתי נעלי ציר ישר, מקווה שבקרוב יגיעו הדניס בראון עם המוט מיד שרה...(אם למישהו יש להשאיל מידה 19 נשמח מאוד!)
מקריאה פה בפורום אני רואה שאנחנו בגיל מאוד מאוחר בשביל השלב הזה וזה מאוד מלחיץ אותי שאולי היה פה טיפול קצת "אדיש" כה שלא מבין את חומרת המצב...
מאוד מפחדת שבגלל הגיל המאוחר הק"פ לא לגמרי יעלם...
מה אתם אומרים?

פרלמנים

New member
סיפור מרגיז

אוף, כ"כ מסתכל אותי לקרוא שאתם טורטרתם ועדיין מטורטרים. למה אף רופא לא "לקח אחריות" כמו שצריך...
אני שמחה לקרוא שהייתם ערניים לכל אורך הדרך, משרת יד על הדופק ושעליתם על דרך המלך.
אני מאוד רוצה להמשיך להתעדכן, ואשמח לקבל ממך מסר עם פרטים מדויקים יותר.
יישר כוח שאתם מתמידים!
אבדוק מחר במחסן איזה מידות של נעליים יש לי
ג'סיקה

odeleya

New member
תודה,שלחתי לך מסר.למישהו יש ניסיון עם יד שרה?

הזמנתי מהם דניס בראון והם אמרו שבגלל שזה פתוח מקדימה לא צריך מידה, ובכלל, מי יכוון לי את הזווית של המוט לזווית הנכונה?מוזר!
(לא דיברתי איתם ישירות, כי איבדתתי את הפלאפון היום, אז חברה עשתה את זה בשבילי ולא ידעה לשאול את השאלות האלה..אתקשר אליהם מחר...)

טובה53

New member
אולי תלכו למומחה קלאבפוט ממומלצי הפורום?

מקריאה בפורום בטח כבר ראית מי מומחי הק"פ שבאמת מומחים מניסיון של הורים לילדים עם ק"פ.
בהצלחה!

odeleya

New member
רעיון טוב, תודה

לא ידענו שיש מומחים לזה במיוחד, רק לאחרונה גילינו שיש לזה שם ושזו תופעה נפוצה כזו...

odeleya

New member
יא!אני בשוק!

תמר במעקב אצל אורטופד במרפאת מקור ברוך,איפה שד"ר פנסקי מטפל..!
תודה, זה מסמך מעולה,שמרתי!

yaelrsf

New member
איזה יופי של טבלה!!

אני מניחה זו טבלה שאת הכנת מנסיונך?!

אני מתחילה חודש שמיני, היינו ביעוץ אצל דר' פנסקי לאור ההמלצות בפורום. הוא היה אדיב ונשמע מקצועי..
הייתי מאוד רוצה ללכת ליעוץ נוסף - האם את ממליצה על מישהו באיזור המרכז (גדרה חדרה)

פנסקי נוהג לקבל את התינוקות כשבועיים שלושה לאחר הלידה, האם זה נשמע סביר או שיש צורך בטיפול מהיר יותר?
הלב שלי נוטה ללכת אליו, לאור מה שחשבתי עליו בפגישה עימו. נראה שיש לו הרבה סבלנות וזה נראה לי חשוב כשמדובר בילדים...
בכל אופן, ראיתי שרוב המרפאות עברו לפונסטי למעט שתיים (אסף הרופא) - האם אני יכולה ללכת בלב שלם לטיפול בשיטה זו?

תודה יעל

למעלה