הסיפור שלנו

הסיפור שלנו ../images/Emo99.gif

אני די גדולה בטח יחסית לציבור המתחתנות פה, בת 27 וחצי, אורן בן 30. יש לנו סיפור נורא רומנטי, הכרנו ב ICQ (!!) ומאז לא נפרדנו למרות הבדלי המרחק (רעננה - ירושלים), אנחנו חברים שנתיים וגרים ביחד שנה ומאוהבים עד הגג וזה די נדיר שזה כלכך חזק אחרי תקופה ארוכה.. אנחנו מתחתנים בתחילת יוני בגן ארועים טבעי ופראי בשם שדות (ליד נתניה) וזה כל מה שיש לנו בינתיים, ככה שהדרך עוד מאוד ארוכה :)

J-סיקה

New member
יקירתי נשמע נהדר !!!

אבל את לא הכי גדולה יש פה גדולים ממך (אפילו אני -29 ) ויש עוד המון זוגות פה שהכירו באינטרנט (גם אני ...) וזה כיף שזה נהיה כלי הכרות איכותי וטוב ואני שמחה תמיד מחדש לדעת שצומחים אהבות ודברים יפים מהרשת ולא רק סקס ודברים אחרים כמו שאומרים מזל טוב והמון הצלחה

*שיר

New member
../images/Emo20.gif מזל טוב וברוכים הבאים

ואתם ממש לא מבוגרים פה... אני בת 30 וקצת ובעלי (שיחיה) בן 30++
ויש פה עוד כמה כאלה. אז אתם יכולים להרגיש צעירים

אתי@

New member
מז טוב וברוכים הבאים לפורום ../images/Emo24.gif

אז קודם כל כמו שהבנת - יש פה עוד משתתפים בגילכם ואפילו יותר מבוגרים מכם בהרבה!!! אז שיהיה בהצלחה
אה, ובפורום הזה כולם מאוהבים...
זה הפורום הכי אופטימי ברשת

שלום וברוכים הבאים ../images/Emo39.gif

אז יש פה בני גילך ואף מבוגרים יותר, אז אין מה לדאוג.. והגעת למקום הנכון
שיהיה במזל טוב

מולדת.

New member
מזל"ט!!!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

בע"ה וברוכים הבאים!!!!!!! (וכמו שכבר אמרו אתם ממש לא מבוגרים!) יום טוב! מולדת

shapo66

New member
שלום, תינוקת.. :) ../images/Emo95.gif

רק כדי להרגיע אותך.. אני בת 31 (עדיין קשה לי להגיד את זה ולראות את זה כתוב - בכלל בא לי לבכות) ואהובי שיחיה בן 35. אנחנו מתחתנים ב- 20 למרץ. מקסים איך שהכרתם. יש לנו גם כן זוג חברים שהכירו דרך ה icq, הם נשואים כבר כשנה ובכלל ממש מקסים - אנחנו מכירים כמה וכמה אנשים שהכירו דרך האינטרנט בכל מני וריאציות. תמשיכו לאהוב. ורד ואבי

למעלה