הסיפור של בן דוד שלי

RoyceGracie

New member
הסיפור של בן דוד שלי

שלום חבר'ה למרות שלא מדובר בסיפור ממבט ראשון אבל הייתי חייב לספר. בן דוד שלי ארז נמצא עכשיו בלאס וגס, הוא היה מתאמן פעם באיגרוף תאילנדי אבל אין לו מושג מה זה MMA בכלל ומי הנפשות הפועלות. לפני שבוע בערך אמרתי לו שאם הוא כבר שם, שילך ל UFC 141 , חוויה אמרתי לו ... מה אכפת לך.... הוא בירר מחירים והכל היה ממש בשמים, כרטיסים שמתחילים ב 300$... אבל הוא קפץ לשם לפני האירוע כי זה קרוב לעבודה שלו. פגש איזה 3 חבר'ה מהוואי שחבר שלהם הבריז והסכימו למכור לו כרטיס ה 80$.... המקום ישיבה היה בחלק הכי עליון של היציע, אבל בגלל שהיה ממש תחילת הערב הוא ירד לשורה השלישית מלמטה... ככה מתחילים הקרבות המקדימים וכל האמריקאים שם בשט, הוא צועק "אווהההה" כמו שצועקים באיגרוף תאילנדי כשמישהו מכניס בעיטה או ברך (כמו שלימדתי אותו) ובולט בקהל. בא אליו מאבטח ואומר לו : "sr is this your seat?" בן דוד שלי אומר לו " no... sorry" קם, והולך לשורה הקדמית ביותר כמו ישראלי טוב (מנוול).. מתחילים הקרבות המרכזיים והוא יושב ליד הכניסה לאזור ה VIP.... עוברת שיירה של לוחמים (הוא לא ידע לאמר לי את השם שלהם) והוא נכנס בניהם ומשתחל לאזור ה VIP :).... עכשיו בנקודה הזו הוא כבר מריח את הזיעה של הלוחמים, מלצריות עוברות עם קוקטיילים ואוכל.. הוא אין לו מושג מה זה MMA אבל הוא יודע שהוא חייב לצלם קצת בשביל הבן דוד.... הוא מתביית על כמה חבר'ה מגודלים שנראים לו כמו לוחמים ומצטלם איתם :) ככה הוא העביר את כל הערב, אף אחד לא בא לבקש את המקום שלו, אכל ושתה והריח דם מהזירה !

ranzz

New member
הולי שיט, מדהים!

אני ממש אתאכזב אם הכול היה חירטוט והבן אדם שילם איזה 3000 דולר על כרטיס ב VIP

למעלה