הסיפור של חנן גולדבלאט

גן חיות

New member
הסיפור של חנן גולדבלאט

בטח ראיתם ושמעתם בחדשות. ואם המעשים המיוחסים לו אמיתיים, הוא פושע(באחת הכתבות, קצין משטרה הגדיר את מעשיו כ"גובלים בפדוליפיה סדרתית"). זה אדם, שחקן, שדורות שלמים של ילדי ישראל גדלו עליו ולמדו לקרוא דרכו. בתמונות הוא נראה כמעט כמו אז. מעניין מה עובר לכל אותם ילדים/ילדים לשעבר בראש כאשר שומעים את החדשות.............

0 אור 0

New member
קשה להאמין אבל ..

משום מה גם קל להאמין, לאחר שכל כך הרבה מקרים של פדופילים מתאפיינים בזה, שהם אנשים באתמת נחמדים וחביבים שילדים ומבוגרים נקשרים אליהם (במקרה הזה - נערות), עד כדי כך שאף אחד לא מאמין כשה מתגלה. משום מה כשקראתי את הכתבה, התגלגלו לי בראש כותרות מהעבר : המדריך הנערץ .. המורה האהוב ... וכד' -- הדבר הכי מזעזע, זה התגובות של הקוראים (ב YNET) - הוא לא פדופיל הוא סתם חרמן , בנות בנות 17 לא כל כך תמימות .. ועוד כהנה וכהנה.

לב אם

New member
זהו

כיכב בחדשות יום אחד, ועכשיו זה כבר חדשות ישנות. העניין המפחיד הוא שכל הסערה התקשורתית היא סביב היותו שחקן מפורסם, ולא נראה שמישהו קופץ או נבהל מהשכיחות הגבוהה של מקרים כאלו. וההוכחה ...

גן חיות

New member
לפי החדשות יש עוד תלונות נגדו

חבל על כל הגנות/נשים האלו. בטח לא התלוננו כי לא חשבו שמישהו יאמין להם שאדם כל-כך"תמים" ולבבי ואהוב על ילדים יכול להיות אנס. ובטח היותו המורה שלהם והדמות שהם גדלו עליו, הקלה עליו לבצע את מעשיו.

לב אם

New member
../images/Emo45.gif וגם

נורא קל להתעלל בבנות צעירות, כי הן לא בטוחות בעצמן ובמיניות שלהן. וברוב המקרים הנערה בטוחה שאיכשהו בתנהגות שלה היא זו שגרמה לאירוע, ואם כולם חוץ ממנה רואים בו בן אדם נפלא אז היא זו שלא בסדר. והרי זהו הנזק האמיתי והגדול שנעשה כאן.

גן חיות

New member
מעתיקה הודעה בנושא מפורום אחר

מעתיקה הודעה מפורום "עבירות מין ואלימות במשפחה" בBSH. הכתבה שפורסמה היום ב-ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3125923,00.html מה שהכי עצוב בכל הסיפור הוא שעד שהעניין לא פורסם, לא קמו נשים כה רבות להתלונן ובטוח שיש הרבה שעדיין יחרישו למרות הכל וישאו איתן את הסוד. אחד הגורמים שמחריפים את הגברת הפשיעה והאינוס כנגד נשים הוא שתיקתן! למשל במקרה הזה, אם הייתה קמה מישהי לפני 10 שנים ומתלוננת, יכול להיות שהיה נמנע אונס של הרבה מאוד נשים נוספות שנאנסו במשך השנים... אני קוראת לנשים שנאנסו לא תשתוק!

מממאיה35

New member
הדבר הכי גרוע שאפשר להגיד

לאשה שנאנסה זה שלא תשתוק.. לפעמים זה כל כך לא מתחבר אליה.. בעצם יותר גרוע מזה - להאשים אותה שבגלל שתיקתה נשים אחרות נאנסות. איך אומרים -אין לשפוט אדם עד שתגיע (חלילה, במקרה הזה) למקומו.. אף אחד לא יודע כמה כוחות נפש צריך להתמודד עם טרואמה כזו.. לפעמים אין לנשים כח להקים את עצמן, אז ללכת למשטרה? לחוות את זה שוב בשחזור? אני לא אומרת שזה לא המצב האידיאלי, שכל מי שחווה משהו כזה תתלונן ושהאשם ישלם על פשעו, אבל זה לא פשוט בכלל.. רק מבקשת שתזכרו את זה.

לב אם

New member
../images/Emo45.gif תודה על התזכורת

כולנו יודעים כמה זה נכון וכמה זה חשוב כן לדווח, וכן לפתוח את הדברים, אבל התזכורת שלך מאד חשובה - לא ללחוץ, לא לגרום למי שנאנסה עוד עומס של רגשי אשמה בנוסף לכל מה שכבר היא סוחבת עליה: למה אני מה עשיתי שבגללו בחר בי מה הייתי יכולה לעשות כדי למנוע ...

0 אור 0

New member
סופית הוא מואשם באונס

סיקור ב MSN על גולדבלט ועל רשימה שלמה של המקרים האחרונים

גן חיות

New member
ונקווה שימצו איתו את הדין

ולא יחליטו שהוא "מסכן" כי "איך נפל" ממקום שהיה נערץ ולא יענישו אותו.

למעלה