הסיפור של "מולדת???

הסיפור של "מולדת???

רק עכשיו קראתי את הכתבה המזעזעת, ממש מפחיד..אבל כתבתן משהו על "מולדת" מה זה הסיפור של מולדת?? זה אדם? או פורום? מיכל

שירי71

New member
אני לא יודעת למי בא לענות אבל

זה היה די דוחה גם למי ששם לב שיש אי-אלו אי התאמות בסיפור שלה ויותר מידי קישוטים ודברים קיצוניים בסיפור שלה והמון פסיקים. בכל מקרה תעשי בארכיון חיפוש על מולדת ותמצאי.

אתי@

New member
זה סיפור שהיה בפורום חתונות על

בחורה שהתחזתה לכלה. עד החתונה הכל היה בסדר, אם כי נרשמו חשדות לגבי האמינות של הדברים, אבל זה לא היה נורא כי היא לא פגעה באף אחד... כמה שבועות אחרי ה"חתונה" נכנסה "חברה של מולדת" וסיפרה שבעלה הטרי מת. זה היה ממש עצוב, אנשים לקחו את זה ממש ללב והיתה התארגנות לשלוח מברק תנחומים. בסוף התברר שהכל היה שקר...

shelycat

New member
"מולדת".....

הסיפור על מולדת התרחש בפורום חתונות (ששם רובנו היינו). ובקיצור "מולדת" היתה איזה בחורה חולה שהתחזתה לבחורה בשם מולדת והמציאה סיפור חתונה שלם שנמשך כמה חודשים ואז קצת אחרי שהיא "חיתנה" את מולדת ובעלה "ישראל" היא "הרגה"(נדמה לי בתאונת דרכים) את "ישראל", וכמובן נכנסה בניק אחר כחברה/בת דודה של "מולדת" לדווח על כך.

שירי71

New member
הקטע הכואב בכל הסיפור הזה לדעתי

היה משך הזמן בו היא הצליחה לסחוף אחריה חבורת בנות מקסימות באמת שנקשרו זו לזו והפכו בתקופה שלפני החתונה להיות למשענת זו של זו ולהפך. היא באה כרוח סערה ומהפעם הראשונה שהציגה את עצמה שזרה את גורלה עם סיפור מוזר וקיצוני על מוות שכביכול קרה בדי-בדי-בדיוק כשבאו לספר להורים שהם עומדים להנשא. הכל אצלה היה בומבסטי מפוצץ לא רק התכנים אלא גם הכתיבה והשימוש הרב בפסיקים ובגרשים וכאלה. הכל היה כתוב באופן שלחלקינו נראה כאילו היא עושה סיקור עתונאי ולחלקנו היה נראה שהיא ממש מדכנה. כך קרה שרוב הבנות בפורום פשוט היה כל כך איתה כל כך התייחסו אליה ברצינות כי ככה התייחסנו אחת אל השנייה. כי העלינו שפ בפורום קשיים ודברים מלחיצים שלפני חתונה ונעזרנו בפורום מאד. והיא המשיכה עד שעלתה על עץ גבוה מידי (המוות כביכול של בעלה) ואז היה הקטע של בנות שרצו לשלוח לה זה וכאלה. ואז זה התפוצץ. בנות החלו לחפש פרטים וכתובת והיכן יושבים שבעה ואז גילו שזה לא קיים ונאדה. וזה היה מאד מאד מקומם. אני באותה תקופה הייתי פחות בפורום אך כשזה התפוצץ זה שיתק גם אותי והרגיז נורא. אגב, אנשים עם כריזמה מסוגה עשויים/עלולים להפוך למנהיגי אומה לעיתים. וזה לא מצחיק.

למעלה