הסיפור של ניזאר חסן הסתיים באקורדים צורמים...

הסיפור של ניזאר חסן הסתיים באקורדים צורמים...

המכללה פתחה בהליך פיטוריו של ניזאר חסן, לאחר שתמה התקופה שהוקצבה לו להתנצל בפני אייל כהן שנכנס לכיתתו במדים ו"זכה" בשל כך להתנהגות פוגענית. יו"ר אגודת הסטודנטים: "כל מרצה שלא מעוניין ללמד סטודנט זה או אחר מוזמן לא להגיע לכאן" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505479,00.html
 

respecta1

New member
ממש לא צורם, היה צריך לפוטר עוד מזמן

הגיע הזמן..צריך להראות לכמה פנאטים האלה - לא בבית ספרנו..במקרה הזה, פשוטו כמשמעו.
 
הצדיק הזה קרוב לליבך כמעט כמו הסרז'נטים

הבריטיים שנרצחו בידי הציונים בני העוולה. עכשיו הם צלבו גם את הישו הקטן הזה.
 
רק שים לב שזה הכל מילים שלך.... ../images/Emo31.gif../images/Emo151.gif

הסרג'נטים קרובים לליבי, זה נכון - אבל לא אמרתי ש"הציונים" בני עוולה אלא מי שתלו אותם בדם קר כ"נקמה", ולמעשה לא הביאו אפילו תועלת פוליטית פרט לרצח בדם קר של 5 יהודים נוספים באותו ערב. ניזאר חסן.. הוא עושה רושם של קולנוען פציפיסט, וככזה אפשר להבין את ההסתייגות שלו מלובשי מדים. דרך אגב, אילו היה קורה לי מקרה דומה, לא הייתי עושה מזה עניין גדול. צפוי שערבי, ועוד קולנוען פציפיסט שלא שירת בצבא וניזון רק מחדשות, יחשוב שכל חייל הוא רוצח ופשיסט.
 

shm490

New member
בחייך , אם הוא כזה פצפיסט

וחושב שכל חייל הוא רוצח ופשיסט אז מה הוא מלמד במכללה ישראלית .הרי הוא לא מטומטם הוא מבין שחלק מהסטודנטים שלו הם חילים במילואים אז גם הם רוצחים ופשיסטים וגם הסטודנטית ששמה דגל קטן על התיק שלה (דגל ישראל !) פשיסטית . אם כך הוא לא היה אמור ללמד שם מלחתחילה אלה במקומות שבהם אין ישראלים (שהרי רובם משרתים בצבא ומילואים ) כלומר במכללות ערביות בלבד .
 

mike00

New member
אולי מכיוון שהוא גם קפיטליסט ואקטיביסט סביבתי

שאוהב ירוקים כמו שאר האדם,והקשר בינו ובין האידיאולוגיה שלו שואף לאפס,הכל בשביל להביא עוד קצת במיה הביתה.. צדק הסטודנט אייל כהן שסרב לבסוף לקבל את ההתנצלות וכתב לו מכתב שבו הביע את דעתו עליו כבמאי ומרצה...
 
אתה הופך את הסבוך לפשוט, כשהמציאות סבוכה

הרבה יותר קל ומציאותי להתפשר, כלומר ללמד במכללה ישראלית ולהחריש את העובדה שחלק מהסטודנטים אולי לוחמי קומנדו במילואים (כשחלק מהם אולי פציפיסטים מודחקים בעצמם). דגל ישראל מעורר מידה של אנטגוניזם לא רק אצל ניזאר חסן, אלא אצל מרבית הערבים בישראל ומחוצה לה. זה עצוב אבל נכון ואני לא מצדיק את המצב הזה. אתה שואל למה לא רובם עוזבים? התשובה ברורה: כי קל יותר להישאר ולסבול את הדגל.
 

shm490

New member
המציאות מסובכת ,אבל פה המצב פשוט

אף אחד לא מונע מהמרצה הנ"ל להפגין את דעותיו , זכותו להביע דעה לשנוא את חילי צה"ל ואת המדינה היהודית אך כל זה לא במסגרת עבודתו , הוא מקבל משכורת בשביל ללמד לא בשביל להפגין הפגנות ודעות אחרי העבודה ממש כמו אותו סטודנט ערבי שעבד בסופרפרם ולא היה מוכן לתת שרות לשרת החוץ . אם הוא מרגיש שאין באפשרותו ללמד אנשי צבא שלא יתחיל לעבוד במקום ששם יאלץ (כי סטודנטים הם גם חילים |) . אני לא אמרתי שיעזבו רק שיבינו היכן הם עובדים ומה הכללים , ואם הדגל מעורר אצל מישהו אנטגוניזם יש לו בעיה זאת המדינה וזה הוא דגלה וכל זמן שזה קיים גם עליהם לכבד אותו כי הם תושבי המדינה מרצונם ולא מכפיה ,ואל תזרוק לי שהם חיים במציאות שנכפתה עליהם במשך 60 השנים איפשרו לכל מי שרצה לנסוע חופשי לכל מקום גם ליהודים וגם לערבים ולא מעט יהודים היגרו מרצונם חלקם ממנעים כלכליים וחלקם ממניעים אידיאולוגים ואף אחד לא רואה בזה גירוש יכולים גם ערבים שהמציאות לא נראת להם להגר לכל פינות הגלובוס . בארה"ב בכל כיתה בבית ספר יש דגל אמריקאי ויש סבירות שהאמריקאים הרגו לא מעט ערבים ויש לא מעט מוסלמים שרואים בדגל האמריקאי את כל הרוע בעולם אז מה ? מוסלמי שלומד בארה"ב יכול לבקש שיסירו את הדגל בכיתה של בנו כי זה מעורר בו רוגז?
 
ניזאר חסן הוא לאומן פלשתיני, לא פציפיסט ולא

בטיח. תעשה עליו טיפה בירור רקע ותראה שמדובר במסית אנטי-ישראלי קבוע בסרטיו. המדים לא הפריעו לו, מדי צה"ל הם שהפריעו לו. אנשים כאלה ערבים ויהודים כאחד חייבים להיות מפוטרים מכל מוסד כלשהו, שילכו להפגנות, הם לא צריכים ללמד, דמוקרטיה או לא יש גבול לכל דבר ושום חופש אינו מוחלט.
 
'פאציפיסט' בערך כמו שאתה....

'אוהב אדם'.
 
עולי הגרדום השנואים על 'אוהב האדם' עופר גלעד

נרצחו בדמי ימיהם על עמוד התלייה בידי בני העוולה הבריטים ב-29.7.1947 ששלטו שלטון דיכוי בארצנו. לרוצחים צמח באופן בלתי צפוי תומך בדמותו של עופר גלעד. יעקב וייס http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%A2%D7%A7%D7%91_%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A1 אבשלום חביב http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%91%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D_%D7%97%D7%91%D7%99%D7%91 מאיר נקר http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%A8_%D7%A0%D7%A7%D7%A8 הי"ד, תנצב"ה
 
למחרת תלית הסרז'נטים ערכו הבריטים פוגרום בת"א

ופתחו באש על עוברים ושבים ברחוב כשהם רוצחים חמישה בני אדם חפים מפשע ופוצעים עשרות. "מיד באותו הערב בו נמצאו שני הסמלים, החלה ברחובות תל אביב השתוללות נרחבת של כוחות צבא ומשטרה בריטיים. שוטרים וחיילים הסתערו באלות על אזרחים עוברי-אורח, וחבטו קשות בכל מי שנזדמן תחת ידיהם. משנמלטו האזרחים מהאזור, החלו השוטרים והחיילים לנפץ חלונות ראווה. במהלך ההתפרעויות נרצחו חמישה יהודים ביריות ועשרים ושבעה נפצעו, וכל זאת מבלי שרשויות המנדט התערבו." http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%AA_%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%92%27%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D
 
עולי הגרדום לא קשורים לרצח הסרג'נטים, נקודה.

תקרא את הודעת האצ"ל לגבי המניע לרצח, ותראה שאפילו הם לא מתרצים זאת כמוך בסיפור של עולי הגרדום.
 
למעלה