הסיפור של קלי ונייתן מוגזם לדעתי!!!

galit234

New member
הסיפור של קלי ונייתן מוגזם לדעתי!!!

מתה על הסידרה הזאת רק חבל שבזמן האחרון היא הפכה למדע בדיוני. למה היא הפכה למדע בדיוני? נראה לכם שאחד חתיך ושווה כמו נייתן ילך עם השמנה הדוחה הזאת קלי? לי זה נראה ממש לא הגיוני. אין מצב שגבר חתיך כמו נייתן (ונוסף על כך יהודי כשר) ילך עם איזה אבוריג'ינית שמנה ומכוערת...זה פשוט כבר מוגזם. מדע בדיוני כבר אמרתי? חוץ מזה הסידרה מדליקה ואני אוהבת אותה. ממש התמכרתי אליה. חבל שאין שידורים חוזרים בשעות נורמליות.

Hairspray Queen

New member
המממ זה לא שטחי!

*ציניות ציניות* אבל קלי ממש מותק!!!!!!! מה זה משנה אם היא שמנה??? חוץ מזה- אני שונאת את נייתן. הוא פוץ.

mayahi1

New member
לנייתן אין טעם בבחורות

שיבוא לארץ הקודם ויראה מה זה בחורה יהודיה כשרה וחתיכה. הכי מצחיק זה, שהוא גם מביים בסדרה, ומכל הכוסיות שיש שם, הוא בחור דווקא את האבוריג'ינית הזו.

אי י ל ת

New member
על טעם וריח

אין להתווכח. נכון שהיא לא חטובה, אבל היא מלאת חן, ונייתן הזה לא איזה הורס יוצא דופן, לפעמים הוא יותר חנון אפילו מאוון (שזה ממש קשה). וזה מאוד מעורר תקווה - בדרך כלל בסרטים חתיכים רק עם חתיכות. ואם כאן שמנה מצאה חבר רזה - אולי זה יכול לקרות גם במציאות???

galit234

New member
באמת הם מתחילים להימאס עלי שניהם

צר לי לבשר לכם אבל נייתן הוא הכי שווה בסידרה. אוון הוא פוץ מכוער עם לסת ענקית. הוא יכול לתקוע מאפרה שם ולהמשיך לדבר בלי הפרעה. בגלל שנייתן הכי שווה פשוט כואב לי לראות את הבזבוז הזה על קלי הקופה. ואל תזבלו לי את המוח על המכוער/ת שתפס/ה חתיך/כה. זה בולשיט. בדר"כ מעורבים בזה שיקולים אחרים שלא קשורים לאהבה (כמו כסף ומוניטין).

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifמממ אני חושבת שאולי קלי מכוערת לאללה (לא יותר מדומיניק... אני תוהה למה לא העלת את הסוגיה הזו), אבל זה לא מה שקובע בעיני ניית'ן... כאילו הוא איתה בגלל האישיות ולא בגלל איך שהיא נראית... זה די שטחי לשים לב לאיך שהיא נראית....וזה ממש לא מד"ב, יש המון המון אנשים מכוערים שמתחתנים ובמערכת יחסים עם אנשים יפים ומושלמים... אני בטוחה שזה לא קורה רק בסדרה...

Hairspray Queen

New member
אישיוווות

קלי מותק, וחוץ מזה היא כן יפה. ובקשר לדומיניק- גם גב לא כזאת אממ.. יפה.

איזה מאגניב היה הקטע עם הקידוש

זה נורא נחמד שהכניסו את היהדות לסדרה

מאור 87

New member
אוי ואבוי אני לא מאמין שאמרת את זה.

כמה שטחיים אפשר להיות כבר?!
אז מה אם היא כושית ושמנמנה? אני אישית ממש אוהב אותה והיא בחורה חמודה לאללה, ויש עוד דברים חוץ מחיצוניות. ואוו. ד"א אני חדש פה
תגידו, הסדרה רק במוצ"ש, נכון?

ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

ואכן, רק במוצ"שים
דרך אגב (בלי קשר
)- היום היה אצלנו בבית הספר מרצה בשם אוון

tribe spirit

New member
ההודעה הזאת מוגזמתלדעתי../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

ושטחית בטירוף. קודם כל,לקלי יש אישיות מקסימה,והיא לא נראית כלכך נורא.נכון,היא לא כוסית כמו מירנדה או אלכס,אבל היא מרוצה או לפחות שלמה עם עצמה,בטוחה בעצמה וזה דבר שמקרין המון על אישיות של בנאד. חוצמזה,כבר יצא לי לראות פה בארץהקודש ובכל מיני תכניות זוגות הרבה יותר תמוהים. אני אישיתי חושבת שזה מאוד נכון ונחמד שבסדרה יש לזאת שנחשבת היכ פחות שווה את המערכת יחסים הכי מוצלחת. תכלס דומיניק וגב יותר מזעזע
בקשר להיהדות-נחמד שהכניסו את זה

galit234

New member
היא לא שחורה היא אבוריג'ינית

והיא דוחה לאללה. איך נייתן מסוגל לנשק אותה? חוץ מזה כמו שאמרתי קודם גם אם אתה רואה זוגות של מכוערת עם חתיך בדר"כ מדובר באינטרסים כמו כסף ומוניטין.

למעלה