הסיקורים המדהימים שלכם ריגשו אותנו מחדש

שלידודי

New member
הסיקורים המדהימים שלכם ריגשו אותנו מחדש

כל הכבוד על הסיקורים ליאור בכלל לא רשמה דיויד תעשה לי ילד כי היא רק בת 9 וחצי ( זה פשוט קצת מוקדם לה) חה...חה..חה בהתחלה אחרי ריצה לשורה הראשונה ופגישה עם דודי שאני מעריכה אותך מאוד מאוד על השמירה בגופך על השורה הראשונה, אל קבלת פנים ממך מרגשת, והסטקליטים. הפרצוף ההעצבני של המאבטח על שלא רוקדים בכל מקום שניסינו להיות ,אבל מהר מאוד הוא הבין שהקהל לא יוכל לשבת הרבה זמן. אני אישית נהנתי ברמות שעוד לא יוצאות לי המילים לתאר את ההתרגשות,האנרגיות,האהבה שחוויתי ( וגם ליאור ועמית עוד בשוק). דיויד תמיד מרגש,מצמרר אותי ותמיד אני נהנת אבל הפעם ההופעה הזאת הגיעה לרמות שאי אפשר לתאר בשיר יהיה טוב וזה הכל או כלום הדמעות שלי היו משמחה התרגשות והנאה. אני מקווה שדיויד יקרא פעם את מה שאנחנו כותבים כי שהוא שואל מה המשוגעים האלה (שזה אנחנו) רצים אחריו לכל מקום אני רוצה להסביר לו שזה הכייף וההנאה שהוא מעניק ונותן לנו שאני משתתפת עם כולם בהרגשה שכייף לי להיות כחלק מקבוצת האנשים שבאים מפרגנים ומעריצים אותו אולי ענבל נוכל לשלוח לו את הסיקורים והשיתופים המרגשים האלה שלא יתפלא מהאהבה וההערצה אף על פי שרואים שהוא נהנה כמובן מכל רגע. בהצלחה הים בערב (חברה שלי תשתף אותי מחר והיא הבטיחה שהיא תכנס לאתר )

handlessman

New member
מסכים עם מה שאמרת קצת לפני הסוף...

על שיראה על מה כל המהומות שאנחנו עושים... אבל... למה לא לשרשר להודעה של רונן?????

ווואאאאאווווו!!!

איזה לילה זה היה! חברים הסיקורים שלכם גורמים להתרגשות מחודשת ואתם פשוט אדירים!! וברשותכם, ובתקווה שדיויד אכן מציץ בפורום שלנו - משהו אישי. בתקופה האחרונה, דיויד היה הרבה בחיים שלי ושל כולנו, אם זה הופעות, כתבות בעיתונים ובטלויזיה, פגישות מקריות ברחוב ומפגש בחתונה - ממש מופיע קבוע בחיים שלי. ואתמול במצדה, כמעט וכבר לא יכולתי להכיל את ההתרגשות, ההתפעמות וההערצה האדירה שיש לי לאיש הזה. ובסיום המופע, כשהתחבקנו והתנשקנו כמו כל פעם - לא הצלחתי להגיד לו יותר מ"תודה". ודיויד הענק הזה, בתמימות כזו שואל אותי "איך היה? בסדר?" אז אני רוצה דיויד, להודות לך על הזכות שאתה נותן לי להנות, להתפעל, להתפעם ולהתרגש מהיכולות הבלתי נתפסות שלך. על העוצמות שאתה מביא לחיים שלי, על האנרגיות שאני מקבלת ממך להמשיך הלאה ועל הקשר הבלתי אפשרי שאתה מצליח ליצור לי אל אדם שכבר איננו איתי. אני כל כך שמחה להיות חלק מ"כנופיית" הפורום שלך, חלק מכל המעריצים שמגיעים לכל מקום ובמיוחד למצדה, שאין מקום ומופע דומה לה. אני שמחה להיות אחת מהאנשים שאתה רואה במהלך המופע - עם הלחיים האדומות, עם העיניים הבוהקות, אותם אנשים שכל כך מתרגשים, שמחים ומאושרים - וכל זה בזכותך ותודות לך. אני לא אצליח אפילו לדמיין מה אתה רואה ומה אתה מרגיש כשאתה מסתכל עלינו - ואני שמחה להיות אחת בין כולנו. תודה

alti26

New member
ערב טוב מצדה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ערב טוב לכל הנכנס וקורא (כנראה זה חשוב לך ) אז ככה אחרי שכולכם רשמתם ורשמתם הכי יפה שקראתי והספקתי הכל לקרוא אומר לכם שבמהלך המופע קרה פלא . למרות הצפיפות והקירבה למסלול התנועה של המצלמות שטיפה היקשו על כך שאקום וארקוד כמו שנתבקשתי ולא עקב כך שלא רציתי אלא רציתי מאוד. הרגשתי זרימה מאוד מיוחדת בגופי אהיה יותר ספציפי חלקי גופי המשותקים במלואם קיבלו מעין תחושה של רצון לתזוזה ואפשרות להניעם בחופשיות רבה יותר במהלך המופע .ליבי הלם בחוזקה כאשר אושר לי להכנס ולתפוס מקומות לכולכם .אפילו נערים שרצו אחרי קיבלו רצוני וויתרו על הרעיון . להגיד את האמת מרוב התרגשות וניפעמות ממופע זה חשתי איך השכינה שמעלינו רוצה להעניק לנו מעט מחסיידה (אני לא מאמין שאני רושם את המילים האלה). השילוב של שון עם דיוויד היה הכי מרגש הערב והביצוע המאוד מיוחד של קרן טננבאום ושל סרגו בראמס לגלוייה מצויירת ממש גרמו לי לריגוש . לסיכום לאחר כמות רבה של מופעים של דיוויד שבשבילי ובשביל אחרים הוא הרבה יותר מאומן .אומר אציין והאחל שדיוויד מצטנע סביב הדרו המאוד מאוד מיוחד ,גדולתו היא בצניעותו ואהבתנו כפורום ושלי במיוחד רק תגדל ותהיה לעד . דיוויד תודה על כל שנייה שאנו כפורום אדיר ואני כסתם אדם ממש חשובים לך .אתה האושר בחיי ובחיי אחרים שאני ממש מאוד מאוד מעריץ תודה על הכל דודי אלטמן מודיעין

glitter8

New member
it's night in massadda...../images/Emo106.gif

and this is where the world starts.... מי שלא ראה שמחת פורום ברוזה במצדה, לא ראה שמחה מימיו!! בכוחות אחרונים של סוף הלילה ויום המרגשים האלה, אני כותבת, התחושה היא שאכן, הכל מתחיל ונגמר במצדה, כבר מ ההופעה בשנה שעברה, עת נודע לי על התכנית לתעד את ההופעה הזו, הבנתי שהולך להיות פה משהו גדול, אך לא יכולתי לדמיין עד כמה. כמי שלמדה קולנוע טלויזיה והפקה- ההופעה הזו היתה ממש בית ספר להפקה. נעשו פה דברים שלא נעשו בארץ מעולם , למיטב ידיעתי., בניצוחו של שוקי וויס המקצוען , שגם הודתי ופירגנתי לו בסוף ההופעה. עבורי זה היה סיומם של שבועיים לא פשוטים של אירגון ההסעה שנפתחה הפעם גם לאנשים שאינם מהפורום, והיו לא מעט בעיות לאורך כל הדרך והתלבטויות וגם התחייבות כספית לא קטנה שנשבעתי לעצמי שזו הפעם האחרונה שאני לוקחת אותה על עצמי, כך, שכשהגענו בשעה טובה ומוצלחת לפאב המוזה המסורתי בערד, סוף סוף הרגשתי שהמתח מאחורי, והפוסטרים של דיויד שנתלו על כל קירות הפאב רק חיממו לנו את המנועים וההתרגשות עוד יותר. הפעם עבורי זו היתה חווייה מרגשת במיוחד שכן הפעם התלווה אלי בן זוגי החדש והאהוב-יאיר, שכבר ראיתם את המייספייס שלו לפני כמה ימים, ושלהפתעתי , למרות הזמן הקצר יחסית של הכרותנו הוא שמח להתלוות אלי למצדה, והכי שמחתי זה שהוא הכיר אתכם- משפחתי השניה.
והשתלב באירוע הכי משמח שיש לי רק פעם בשנה. התמונות והסיקורים שכבר נכתבו פה כבר כיסו כמעט הכל,-לא השארתם לי כלום לכתוב....
מצדה היתה מוארת וצבעונית ביופיה, התיעוד היה מושלם (כולל צלם שתיעד כמה נשיקות נלהבות של יאיר ושלי שכל אמריקה תראה את בכריסמס
..) דיויד היה נרגש מאד, ולמיטב הבנתי ציית במלואן לכל ההנחיות שהוא קיבל מצוות התיעוד- זז על המילימטר על הבמה בהתאם להוראות הבימוי שקיבל - הוא לא היה כמו בשאר ההופעות שלו-משוחרר ופרוע וחופשי, היה בו משהו קפוא ובובתי משהו. אני יכולה להבין שהוא רצה שהצילומים יצאו מושלמים, אבל היו 10 מצלמות שהיו צריכות לעקוב אחריו ולא משנה מה שהוא יעשה....אבל למרות זאת זה היה מושלם. החלק של האמנים האורחים היה ארוך מדי לטעמי וגזל זמן יקר מההופעה שהחלה באיחור של 40 דקות ממילא, אבל דיויד לא ויתר על המאפיינים הקבועים של מצדה- האשה שאיתי, שתיים -שלוש רומבות,מתחת לשמים, ויהיה טוב- שהביצוע המשולש ל"יהיה טוב" עם בראון וקולבין היה מרגש ויוצא דופן, במיוחד כשדיויד תירגם לאנגלית את הבית האחרון של השיר וסיפר לצופים בארצות הברית את התפילה לשלום מתחת לעצי הזית, ושילדים יחיו בלי פחד ובלי מקלטים. .ברגע הזה ליבי החסיר כמה פעימות רצופות. לדעת שדיויד שלנו, הישראלי , האמן הבלתי נלאה עם הגיטרה, קורא לכל בית באמריקה להתפלל לשלום, וזה בהחלט רגע נדיר, מרגש, מיוחד ומעורר המון תקוה, בעיקר כשהשמש זורחת על מצדה.
מודה לכל השותפים בהפקה המופלאה הזאת, מקווה שנזכה לראות את התוצאות מתישהו, לשוקי וייס , לצוות האמריקאי, האנגלי והישראלי,- על הפקה מושלמת!! מודה לשלי על המתנה המקסימה,
והזיקוקים , לדודי על הדי וי די של ברוזה פייב,
להילה המקסימה, (שתועדה להפליא!!
) שאירגנה לנו את הגיטרות שזכו לאיזכור מכובד ב- ynet!!
לעמריקי על הדיסק המקורי בספרדית,
לליאור המתוקה על השלטים המושקעים, לרונן על הנעימות בגיטרה בדרך למצדה, לחניתוש המתוקה,על המצברוח הטוב
לקלריסה, שהאירה את עיניינו לגבי ג'קסון בראון הנפלא, לאורחות מאמריקה שהצטרפו וסבלו אותנו בשקט.. ליאיר שלי על החיבוק, וכמובן, תודה גדולה לדיויד,שריגש בעוצמות גדולות ושעוד מצא זמן לענות למייל ה"בהצלחה" שלי יום לפני המופע הענק הזה. שניה הבאה, אותו מקום, אותה זריחה...

glitter8

New member
חשוב מאד../images/Emo124.gif

על מנת לפרסם את נס ההופעה המקסימה הזאת- תיכנסו לבלוג שלי- אמנם הנוסח הוא כמו פה אבל חשוב לסמן "אהבתי&quot
ללחוץ על הלב הכתום למטה) ולהמליץ על הרשומה לעמוד הראשי של הבלוגיה!! אשמח גם אם תגיבו שם!

handlessman

New member
אהבתי את זה ^^^

עכשיו נראה אם אני אוהב גם את הפוסט (טוב אני בטוח שאני אוהב, אבל בכל מקרה אני אסמן מה שאמרת)

handlessman

New member
אה זה אותו אחד...

טוב אז סימנתי שאהבתי והמלצתי
יאללה כולם לעשות ככה גם כדי שנשתף את כולם בשמחה שלנו, וגם כדי להעניק לענבל עוד כמה שקלים...

glitter8

New member
זה לא בשביל הכמה שקלים..

זה בשביל שהרשומה תגיע לעמוד הראשי של הבלוגיה ותקבל חשיפה גדולה! הכל בשביל דיויד שלנו!

למעלה