הסיקור בערוץ 1 ודוד רזניק!?

1רוניגל

New member
הסיקור בערוץ 1 ודוד רזניק!?

כללית עצם הסיקור עוד לפני התחלת השידורים זה קפיצה עצומה ודחיפה לענף,עם כל הפרומואים והפרסום בהארץ וכו'. השידורים עצמם הפתיעו אותי לטובה על אף נסיונות מגושמים של המנחים להיראות מבינים ,גם הענין של השידור בעיכוב של יום תוקן והשידור הישיר של הנגד השעון באלפ דואז היה התקדמות של ממש ואהבתי בעיקר את עימנואל הלפרין,תודו הוא גדול.הפרשנים באולפן היו בסדר מי יותר מי פחות,יוני ירום מתלהב לאללה אבל מדבר ארוך מדי ובפסקנות מוגזמת ולא נותן צ'אנס לעמיתיו,מיקי בראור ידען והכל אבל קצת יבש,יובל גולן טוב נהנתי ,דני הלסטוך מעולה אבל נכנס יותר מדי לפרטים ושמות שקשה לעקוב,רבאק רוב הצופים בקושי יודעים איפה זה הטור דה..דני זקן הכניס קצת לחלוחית וסיפורים מסביב על התקשורת הצרפתית וכו' אבל חסר לו עוד ידע ואינפורמציה,ודוד רזניק נתקע לי בראש עם טעויות בעברית (זכר נקבה) אגב לא זכור לי שהוא היה אי פעם אלוף ישראל כפי שנכתב בטייטל שלו בשידור.האמנם רזניק? והכי טוב היה איציק הופמן בערוץ הספורט וגם אפרת לוין בקול ישראל אם כי קצר מדי .את יאיר בן עמי לא שמעתי בשידור אבל בעתון הארץ עשה נפלאות. ואגב השידורים בערוץ 1 עזרו כנראה להכניס ידיעות על הטור עם הרבה תמונות גם במעריב/ידיעות שבעבר הסתפקו בידיעות בול על סיום הטור.

natyh

New member
וביורו ספורט

השידור החל בינוני מייק סמית התחיל רע אך השתפר כל הזמן . ולקראת השבוע האחרון למד לדובב את שון קלי משימה לא קלה , להיעזר בדייוויד הרמון והסטטיסטיקות מפריס, למד כל יום יותר ויותר על הטור וההיסטוריה שלו , ובמיוחד ידע להעביר את האווירה במקום בו עובר הטור , אם זהו אגם מקביל לשוויץ ומאפשר לראות את ג'נבה את סופות הרעמים ושינויי מזג האוויר האופיניים לאיזור את הדגלים הקטנים שמסמלים את איזור היורה ידע בדיוק איזה גבינה ומה מחירה קיבל סימוני כפרס על התחרותיות שלו בקטע ה 17 . ואפילו העלה את דייוויד דאפילד לשידור והיה מצויין . היורו ספורט ניצלו את האינטראקטיביות שלהם עד הסוף . שאלו את הצופים שאלות , וענו על שאלות שהגיעו במייל . השאלה שמשכה את עיני היתה של שחקן כדורגל מקצוען לשעבר בשם יוהודה סהרבני מאיזראל כך במקור ... מן הסתם יוהדלה שהרבני החלוץ המיתולוגי של הכוח ששאל כיצד להגדיר את חלוקת אחוזי היכולת הפיזית והמנטלית כבסיס לניצחון בטור . שון קלי ענה כי לדעתו מדובר ב 20 80 לטובת הגוף. הייתי שמח להפנות את השאלה ללאנס ארמסטרונג . נתי

הטור לפני 20 שנה

בעידן שנחשב פרה-היסטורי עבור רובינו. בעידן פרה הכבלים, פרה הלווין ופרה האינטרנט. היה צריך לחפש כל יום באחד מהעמודים השוליים של מוסף הספורט את הבול שסיפר על נפלאותיהם של הינו, קלי, פיניון ואחרים. מצחיק...

1רוניגל

New member
אולי לא נתתי מספיק קרדיט

אבל בהחלט נתת הופעה מקצועית בכל הקשור לאופנים ולטור ואפילו עם הסברים טובים להדיוטות. רק שמדי פעם ניסו המנחים להרים לך ולאחרים להנחתה הומוריסטית כדי להכניס יותר לחלוחית לשידור ופה יש מה לשפר. בכל מקרה תודה.

רוניגל תודה על המחמאה

על ערוץ אחד לא העביר ביקורת פומבית לפני סיום הטור וגם אז העשה זאת במקומות אחרים.

danny zaken

New member
מחפש דחוף ישראלי הנמצא שם לראיון

הישראלי שלי שם איבד את הקול בצעקות באלפ דואז ואני צריך מחליף דחוף.! אנא מי שמכיר לשלוח אלי שם וטלפון למסרים או למייל [email protected] תודה. אגב יאיר מצטרף לרוניגל במחמאות ומסכים שהיה מה לשפר בשידורי ערוץ אחד אבל תודה שעצם השידור הוא קפיצת מדרגה אמיתית בסיקור הענף בארץ.

למעלה