הסיקור של אקזיט לקראת מסך הזהב א'

הסיקור של אקזיט לקראת מסך הזהב א'

אני וסהר הבטחנו לכם שנסקר לכם את ההתמודדות של אקזיט במסך הזהב בשלושה חלקים החלק הנוכחי לקראת הטקס בזמן הטקס ניתן פרשנות אחרונה למה שיש בכתבות באינטרנט על התוכנית ועל ההתמודדות ובסיום הטקס ניתן כל אחד את פרשנותו מה היה ואיך היה... ועכשיו הסיקור לקראת הטקס כמו שאתם יודעים אקזיט מתחרה בשני קטגוריות:תוכנית השנה,ותוכנית ילדים ונוער. השנה לאקזיט יש מתמודדות לא קלות בקטגוריות הנוכחיות,יש תוכניות שהפתיעו יותר, יש תוכניות שנתנו מעצמם יותר,בקיצור קרב בלתי רגיל על שני התארים האלה במסך הזהב אבל תחילה נעסוק בעיקר,התוכנית שלנו אקזיט. מהי אקזיט? תוכנית הנוער שהחלה את שידוריה לראשונה ב-1 בינואר 03, הפכה במהרה לתוכנית מלאת באז והד תקשורתי עצום. אקזיט שעלתה לאוויר בערוץ 10 בשעות הצהריים וכללה 4 מנחים צעירים ורעננים על מסכינו ניסתה לתת לצופים זמן של כיף בתוכנית הכוללת תכנים המיועדים לנוער. אקזיט משודרת כיום כבר כמעט 3 שנים. אקזיט סחפה אחריה מספר לא קטן של מעריצים, במקביל לעקיצות מצד התקשורת על רייטינג נמוך מאוד. התוכנית ומנחיה עוררו במהלך השנים פרשיות רבות שרק עזרו להד התקשורתי של התוכנית וגרמו לצופים רבים להתעניין בתוכנית ולצפות בה בהדיקות. העבר של התוכנית אקזיט לתוכנית הנוער אקזיט עבר עשיר בדברים טובים ומרגשים וגם מאכזבים. אקזיט ידועה יותר לשמצה ע"י הרשות השנייה שעשתה לה חיים לא קלים. הרשות עלתה על אקזיט בהמון פרשיות של פרובוקציה וחינוך לא נכון כלפי הצופים שרובם הנוער. זה התחיל מעפר שכטר הידוע כמלך הפרובוקציות וגורם המהומות. במהלך שידור בסוף יולי 03 ,דחף שכטר לעבר איבר מינו את ראשה של יעל גולדמן שהנחתה לצידו. בנוסף על כך, בתור פרובוקציה חשף את ישבנו מול קהל של 20 אלף צופים באירועי "אקזיט סיטי" שנערכו בעיר חולון ב-11.8.04. חשיפת ישבנו של שכטר גרמה לסערה תקשורתית ולנקיטת צעד חריף של הורדת התוכנית מצד הרשות השניה. לאקזיט יש שני זכיות ברצף בטקס פרסי מסך הזהב. בשנת 2003 אחרי שנה די מוצלחת ועם פיקשוש בסוף אקזיט לוקחת את הפרס הראשון שלה במפעל הזה עם הנהגה כמו שצריך ועם ראש על הכתפיים שהיו לרוב אנשים ההפקה,בשנת 2004 למרות כל הציפיות שאקזיט לא יקחו בגלל מספר דברים שהתרחשו אקזיט עושה את זה שוב,והפעם דרך המעריצים והצופים שלה שנתנו את רוב הקולות לאקזיט שככה לא השאירה ברירה למתחריה בקטגוריה והביאה לערוץ 10 עוד הישג לפני העזיבה. בתוך כל הבאז והכיף בתוכנית לאחר הצטרפותה של שירי מיימון לתוכנית וחגיגות השנה לאקזיט החלו עזיבות. הראשון שעזב והודיע על פרישתו הוא מיכאל הנגבי, שהודיע על פרישתו מאקזיט במהלך שידור עם מלי לוי ב"וולנטיין דיי" 14.2.04. בסוף שנת 04,בחגיגות השנתיים לאקזיט נודע ל-קהל שאקזיט עוברת בית. ביתה החדש של אקזיט הוא HOT3. תוך כדי המעבר להוט החלו העזיבות מצד אנשי ההפקה. ג'וני, העורך הראשי, החליט ללפנות את הבמה לבא בתור ועזב את עריכת התוכנית. מגישי הפינות-מיכל טראוריג ואיתמר מור החליטו לעזוב. מחליפתה של טראוריג בפינת הסקס היא עפרי פרישקולינק, הידועה יותר כעופריש. עונה חדשה של אקזיט עלתה לאוויר בהוט 3 ב-6.3.05 עם מנחה חדש העונה לשם מיכאל מושונוב. לאחר חודש,בתאריך 5.4.05 ,הודיעה יעל גולדמן בשידור חי על פרישתה מהתוכנית. במקומה של גולדמן באה מנחה חדשה בשם שרי גבעתי,לאחר שלושה חודשים. ל-קראת סוף עונת הקיץ של אקזיט ,נוחתת על הצופים מכה נוספת וכואבת פי 3. המדיה הודיעה על עזיבתם של 3 ממנחי התוכנית-אסי עזר, מלי לוי ושירי מימון בסוף עונתה הנוכחית של אקזיט,שמסתיימת בספטמבר 05. במהלך עונת הקיץ אקזיט תוחזקה ברכש חדש העונה לשם הדס מורנו, שמוכרת לצופי "טלנובלה בע"מ". חכו מיד חלק ב'

tutana

New member
אהבתי את הסיכופ!

הוא סיכום יפה לא בשביל מסך הזהב אלא בכללי! תמשיכו ככה מחר אני אקרא את החלק השני... נ.ב: נחשו מי זאת!

זאת את?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

טוב שחזרת אלינו
וכמו שכבר ביקשתי: אל תכתבו את השם שלי בכותרת של ההודעה אתם יכולים בתוכן אבל לא בכותרת אם גם לך יש בעיה עם זה שאני רושמת את השם שלך תגידי לי זה מפריע...

tutana

New member
טוף... חחח מצטערת.

כן זו אני. ואני עוד לא בטוחה בקשר לחזרה שלי. :S. בכל מקרה יש לי מלא כינויים בתפוז אז יכולים לפרוץ לי לאחד אז אני אקח את השני למרות שזה די כינוי חדש..! =]

הסיקור של אקזיט לקראת מסך הזהב ב'

פרשנות על התוכנית אקזיט המתמודדת במסך הזהב בסעיף זה נביא אני וידידי סהר את הפרשנות שלנו עם הנתונים שיש לנו כרגע,יש לנו להגיע ליום של הטקס וככל הנראה יהיה לנו סיקור טוב יותר מההתחלה. הפרשנות של סהר(ToXic BoY17): לאקזיט היו השגים טובים מאוד בטקסי מסך הזהב בעבר. שתי זכיות ברצף זה כבוד מאוד גדול, במיוחד שהקהל מאוד אהב את אקזיט והצביע לתוכנית. בטקס הקרוב שיערך ב-8.12 ,נראה האם תמיכתם של המעריצים בעבר יספיקו לתוכנית או שהשינויים הגדולים בתוכנית אחרי עזיבתה המפתיעה של יעל בתחילת העונה ושל שירי, אסי ומלי בסוף העונה תשפיע על הצבעת הצופים לתוכנית. למרות שאקזיט זכתה פעמיים ברצף בקטגוריית "ילדים ונוער",השנה המצב של אקזיט קצת שונה. לאקזיט יש מתחרה רצינית השנה, הסידרה השמינייה. לאחר פרקים אחדים של השמינייה קהל הילדים וחלק מהנוער התחיל להעריץ את התוכנית וכוכביה והתוכנית הפכה ללהיט החדש בקרב הילדים והנוער. התחרות הרצינית בקטגוריה זו היא כמובן עם השמינייה וקשה לי להגיד שאקזיט יצליחו בקלות לגבור עליהם. אקזיט עברה המון תהפוכות: בית חדש, צמצום זמן התוכנית,שעה חדשה, מנחים חדשים ונראה לי שחלק מהצופים פשוט איבדו עיניין רב בתוכנית.ולכן, רק הטקס נדע האם הנאמנות של הצופים של אקזיט תספיק או ההצלחה המסחחרת של השמינייה תעזור להם לנצח את אקזיט. שאלה חשובה מאוד שעולה בראשי ברגעים אלה היא: שאם יקרה מצב שהשמינייה תנצח. הזכייה תהייה בזמן שידור בטלוויזיה או בהפסקה, כמו מה שעשו לאקזיט בשנים קודמות.אקזיט מועמדת השנה בקטגוריית "תוכנית השנה". עצם מועמדותה בקטגורייה זו נותנת לה כבוד רב. אך אני חושב שלהתמודד מול תוכניות גדולות ומלאות רייטינג כמו טב"ע, ארץ נהדרת, כוכב נולד ורצים לדירה. הפרשנות של אופיר(ליאור ואופיר):לפי מה שראיתי בקטגוריות והנתונים שברשותי,אפשר להגיד שהשנה אקזיט צריכה להוציא לפחות פרס אחד בשיניים,זאת אומרת שהתוכנית השנה התחילה ברגל ימין היו עליות ומורדות,אבל כמעט סיימה ברגל שמאל.התוכנית עצמה לא הייתה יציבה מבחינת כל מה שהתרחש שם בהפקה שלה וגם עם המנחים,לאקזיט היו תוכניות שהן חבל על הזמן ותוכניות של זיוף ותוכניות של באמצע.מבחינת אקזיט אני יכול להגיד שבקטגוריית ילדים ונוער,אקזיט תיאלץ להוציא בשיניים את הפרס מהשמנייה,ככה שהשמנייה מהווה איום לאקזיט אבל כמו שידידי סהר אמר רק בטקס נדע,ואני מקווה למסקנות שיבואו אחרי הטקס במידה ולא תהיה זכייה ולאקזיט בקטגוריה של תוכנית ילדים ונוער שני זכיות ברצף חבל שזה ילקח ממנה השנה מהשמנייה.ולגבי תוכנית השנה אם יהיה נס זה יבשר רק טובות ואולי יכול להיות שאני טועה אבל נחכה לטקס. התחזית בשורה התחתונה סהר(ToXic BoY17):תהייה מאוד קשה וקרוב לוודאי: בלתי אפשרית!,בילדים ונוער אולי. אבל השינויים הרבים לא לטובתם. בתוכנית השנה לא! בגלל כל התוכניות הגדולות עמוסות הרייטינג אופיר(ליאור ואופיר):אני חושב שלתוכנית השנה יהיה קשה לגרוף אותה, אבל תוכניות ילדים ונוער יהיה גם קשה וצמוד נקווה לטוב. עד כאן הסיקור לקראת טקס פרסי מסך הזהב הסיקור הבא יהיה ביום של הטקס והוא יהיה יותר נרחב. תהנו נשמח לשמוע תגובות על הסיקור,יש לציין שהסיקור נעשה בשיתוף בו זמנית לכתיבת הודעות אלו,אם אתם רוצים לדון על הסיקור ואיך שהוא נכתב נשמח לשמוע.אבל אני וסהר מחכים לתגובות, אז תגיבו בצורה הכי אמיתית שיש.

ToXic BoY17

New member
../images/Emo103.gifתיקון בפרשנות שלי:

אני אכתוב לכם את הכל שוב כדי שזה יהיה ברור
פרשנות על התוכנית אקזיט המתמודדת במסך הזהב- בסעיף זה נביא אני וידידי סהר את הפרשנות שלנו עם הנתונים שיש לנו כרגע,יש לנו להגיע ליום של הטקס וככל הנראה יהיה לנו סיקור טוב יותר מההתחלה.
הפרשנות של סהר(ToXic BoY17): לאקזיט היו השגים טובים מאוד בטקסי מסך הזהב בעבר. שתי זכיות ברצף זה כבוד מאוד גדול, במיוחד שהקהל מאוד אהב את אקזיט והצביע לתוכנית. בטקס הקרוב שיערך ב-8.12 ,נראה האם תמיכתם של המעריצים בעבר יספיקו לתוכנית, או שהשינויים הגדולים בתוכנית אחרי עזיבתה המפתיעה של יעל בתחילת העונה ושל שירי, אסי ומלי בסוף העונה תשפיע על הצבעת הצופים לתוכנית. למרות שאקזיט זכתה פעמיים ברצף בקטגוריית "ילדים ונוער",השנה המצב של אקזיט קצת שונה. לאקזיט יש מתחרה רצינית השנה, הסידרה השמינייה. לאחר פרקים אחדים של השמינייה קהל הילדים וחלק מהנוער התחיל להעריץ את התוכנית וכוכביה והתוכנית הפכה ללהיט החדש בקרב הילדים והנוער. התחרות הרצינית בקטגוריה זו היא כמובן עם השמינייה וקשה לי להגיד שאקזיט יצליחו בקלות לגבור עליהם. אקזיט עברה המון תהפוכות: בית חדש, צמצום זמן התוכנית,שעה חדשה, מנחים חדשים ונראה לי שחלק מהצופים פשוט איבדו עיניין רב בתוכנית. רק בטקס נדע האם הנאמנות של הצופים של אקזיט תספיק, או ההצלחה המסחחרת של השמינייה תעזור להם לנצח את אקזיט. שאלה חשובה מאוד שעולה בראשי ברגעים אלה היא: במצב שהשמינייה תנצח,האם הזכייה תהייה בזמן שידור בטלוויזיה או בהפסקה, כמו מה שעשו לאקזיט בשנים קודמות
אקזיט מועמדת השנה בקטגוריית "תוכנית השנה". עצם מועמדותה בקטגורייה זו נותנת לה כבוד רב. אך אני חושב שלהתמודד מול תוכניות גדולות ומלאות רייטינג כמו טב"ע, ארץ נהדרת, כוכב נולד ורצים לדירה היא קשה וכמעט בלתי אפשרית!
הפרשנות של אופיר(ליאור ואופיר): לפי מה שראיתי בקטגוריות והנתונים שברשותי,אפשר להגיד שהשנה אקזיט צריכה להוציא לפחות פרס אחד בשיניים,זאת אומרת שהתוכנית השנה התחילה ברגל ימין היו עליות ומורדות,אבל כמעט סיימה ברגל שמאל.התוכנית עצמה לא הייתה יציבה מבחינת כל מה שהתרחש שם בהפקה שלה וגם עם המנחים,לאקזיט היו תוכניות שהן חבל על הזמן ותוכניות של זיוף ותוכניות של באמצע.מבחינת אקזיט אני יכול להגיד שבקטגוריית ילדים ונוער,אקזיט תיאלץ להוציא בשיניים את הפרס מהשמנייה,ככה שהשמנייה מהווה איום לאקזיט אבל כמו שידידי סהר אמר רק בטקס נדע,ואני מקווה למסקנות שיבואו אחרי הטקס במידה ולא תהיה זכייה ולאקזיט בקטגוריה של תוכנית ילדים ונוער שני זכיות ברצף חבל שזה ילקח ממנה השנה מהשמנייה.ולגבי תוכנית השנה אם יהיה נס זה יבשר רק טובות ואולי יכול להיות שאני טועה אבל נחכה לטקס. התחזית בשורה התחתונה- סהר(ToXic BoY17):קשה לומר! בילדים ונוער אולי תהייה זכייה, אבל השינויים הרבים לא לטובתם. בתוכנית השנה-בלתי אפשרי! בגלל כל התוכניות הגדולות עמוסות הרייטינג אופיר(ליאור ואופיר):אני חושב שלתוכנית השנה יהיה קשה לגרוף אותה, אבל תוכניות ילדים ונוער יהיה גם קשה וצמוד נקווה לטוב. עד כאן הסיקור לקראת טקס פרסי מסך הזהב הסיקור הבא יהיה ביום של הטקס והוא יהיה יותר נרחב. תהנו נשמח לשמוע תגובות על הסיקור,יש לציין שהסיקור נעשה בשיתוף בו זמנית לכתיבת הודעות אלו,אם אתם רוצים לדון על הסיקור ואיך שהוא נכתב נשמח לשמוע.אבל אני וסהר מחכים לתגובות, אז תגיבו בצורה הכי אמיתית שיש.

HiLi88

New member
קומנט../images/Emo3.gif../images/Emo183.gif

אני גם חושבת שהשנה יש לה מתמודדת יותר רצינית, שהיא "השמינייה" הקטע הוא שאני חושבת שהשמייניה מיועדת יותר לילדים, עד גיל...13...14 ואקזיט זה בערך מיועד לגילאים האלו ומעלה, זה לא ממש טוב שהם מקוטלגים באותה קטגוריה, שנים קודמות זה בעיקר נעשה לרעתם של תוכניות הילדים, כי לילדים אין הרבה כוח הצבעה...לאלו שצופים באולפן ערוץ הילדים, החדר של חני וכו'... לדעתי צריכים להפריד ביניהם כי לרוב התוכניות יש קהל שונה. אבל נגד זה אין כרגע מה לעשות. נחזור לשמינייה. אמרתם ש:"רק בטקס נדע האם הנאמנות של הצופים של אקזיט תספיק, או ההצלחה המסחחרת של השמינייה תעזור להם לנצח את אקזיט" אני לא יודעת עד כמה זה יוכיח את נאמנות הצופים, הרי כולנו יודעים שההצבעות לטקסים האלו הם לא הכי הכי אמינות וכל אחד יכול להצביע מככה וככה מספרי ת.ז, לזייף קולות ומי יודע מה עוד...(אמינות הצופים מקבלת עכשיו משמעות הפוכה..."אמינות". אני, התכוונתי לכמות ההצבעות) בקשר לאם ידחפו שוב את הקטגוריה הזאתי לפרסומות אז אני מניחה שכן, בלי קשר לזוכים בה... זה פשוט נוח להם לדפוק את זה שם כי אנחנו שוליים יותר, תחשבו שזה מדבר רק אלינו ולידודס תכ'לס וכל השאר מדברים לכולם אז אנחנו סוג של נוער שוליים ( כמו הלהקה:p). את הזכייה התוכנית השנה אני שוללת מראש, היא פאקינג מתמודדת נגד ארץ נהדרת טלנבולה בע"מ וכאלו...אין סיכוי. נסתפק בעצם העובדה שהיא קולטגה ל-5 שמתמודדים *שם* זה כבר טוב

tutana

New member
יפה מאד! אני גאה בשניכם!

אני עדיין חושבת שזה פשוט סיכום יפה לקראת אולי העונה החדשה.. כי על מסך הזהב אני לא רוצה לדבר בכלל..< פרט להרגשה שאני חייבת להיות שם כדי לסגור סוג של מגעל בשבילי...> נראה... מישהו יודע איפה הטקס? כי הוא לא בפ"ת הפעםS:... ממממ זזתי לעבודתי הנחמדת < פחחח> ילאה... צ'או יום טוב... =]

ToXic BoY17

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

או שאפשר לקרוא לזה:"אקזיט-הסיפור עד כה" חח
תהני בעבודה. באסה שהטקס לא בפ"ת ולא יודעים איפה הוא...ואני לא יודע איפה הוא....ypu know why!

סיכום מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo90.gif

קראתי הכל
ואני מסכימה עם שניכם כמעט בהכל אז כל הכבוד ואני מחכה כבר לסיקור של יום הטקס ולזה שאחריו
רק דבר קטן שהפריע לי ב"הסיקור של אקזיט לקראת מסך הזהב א'": לא הזכרתם את התחרות "חדש! מנחה באקזיט" ואת זכייתו של אסי כמחליף למיכאל הנגבי וחבל

ToXic BoY17

New member
שקרןןןן../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

אתה עם כבר עשית קיצוצים. אני כולה ניסחתי את רוב הסיכום...ואתה זה שכהדביק הכל איך שהוא רוצה ושמת את זה בפורום...אני קראתי הכל רק אחרי ששמת בפורום...אז למה סתם להאשים

HiLi88

New member
יפהה מאוד../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo183.gif

(ושוב: זה אמור להיות כפיים^^
) אהבתי מאוד את הרעיון שלכם, כל הכבוד
כמובן שאת העבר של אקזיט לא ניתן לסקר בכזאת בקלות, משום שהיא עברה כל כך הרבה... אבל אתם לא עורכים עבודת מחקר אז אין לי שום טענות אליכם
אפשר כמובן להוסיף את כל הפינות שהיו בהתחלה, את מגישי הפינות לדורותיהם...כמובן שהיו עוד הרבה מעבר לאיתמר מור, מיכל טראוריג... כמו שאמרה פז, שכחתם את הצטרפותו של אסי ( או שסתם פספסתי את זה
)... המשך תגובה בחלק ב'

למעלה