הסכם הבנות, משוער, בילין-עראפת

רבקה ל

New member
הסכם הבנות, משוער, בילין-עראפת

אם כי לא בטוח שדווקא עראפת השותף המועדף על ביילין, זכור לי שאבו-מאזן, יותר כוס התה שלו. נכון? נכון שפתאום הכול מסתדר... כדי לדחוק באזרחי ישראל, לחתום על הסכם כניעה במשאל-עם... ייתכן והחליטו שני צדדים, להוריד מאזרחי ישראל ציפיות. לאמור: בשטחים אתם חולמים להחזיק? בירושלים? גאים, מה?...עכשיו כל מה שתקוו לקבל מהסכם הוא רק את חייכם. מי מרוויח? ממשלת השמאל, שתצליח להביא ``סחורה`` (דמוי הסכם שלום) והרשות, מקסימום שטחים שאפשר...הרחק מעבר לקו האדום שהצבנו לפני ראש השנה. ואיך מיישמים? בבקשה. הם מציקים, לפעמים מגזימים ולא שולטים בשטח (טוב לא הכל מושלם) ואנחנו `כאילו` מגיבים. פה מבנה, פה חלון, עם הרבה רעש ומסוקים (כדי שהאספסוף ישמח)...כמובן אומרים לנו. אסור להגזים...העולם ישמע, יראה, יביאו לנו את האו``ם. ובינתיים, ממשיכים להזרים לרשות כספים...כי אין באמת לוחמה. וערביי ישראל מקבלים ארבעה מיליארד ש``ח וראג`ב, מקטר לפעמים שהגזמנו בפיצוץ האחרון ומה עם ``כללי המשחק``? ושום מחבל רציני, איננו מחוסל על-ידינו והקזינו עומד על כנו...וכו...

igul

New member
זה מסתדר עם זה שהם הרגו את הילד

אבל לא מסתדר עם זה שללא ספק ראש הממשלה הבא הוא של הליכוד והבנות קמפ דייויד בטלות. ברק יהפוך בקרוב לאפיזודה שהסתיימה. אז איך תסבירי?

רבקה ל

New member
ברק היה בסוף דרכו-לפני המהומות

לפני המהומות, נדרשו, כל מקורביו, להזכיר את היציאה מלבנון, כהישג יחיד. אם זכור לך, נאמר, כבר אז שהוא ``מוכרח``, להביא הסכם, ולא ייפול. כאשר הוא רוקן את כל הכיסים האפשריים בקמפ-דויד ולמרות זאת הרשות לא התרצתה...עמדו בפניו שתי ברירות. להמשיך עוד כמה צעדים ולקרוס על קו הגמר, בלי ממשלה ובלי ``הסכם שלום``. (הרי חוק הפלת הממשלה עמד על הפרק). או לחשוב על דרך, כדי לכפות ויתורים נוספים על העם, הסרבן (עפ``י בסקרים 70% מאזרחי ישראל, התנגדו לחלוקת ירושלים כפי שהציע אותה). נכון, דברים משתבשים. והפלשתינאים הגזימו. אפילו אינני בטוחה שהוא עצמו הוליך את המהלך, ייתכן והובל ע``י שריד-ביילין. כפי שרבין בזמנו הובל ע``י השמאל הקיצוני. (זוכר סיסמא: ביילין הוא הראש). מה שאני רוצה לאמר, שהמהלכים אולי פועלים גם נגדו...אבל במצב ``השלום`` ועתידו הפוליטי בתקופה שלפני המהומות...לא היה לו מה להפסיד ונשמות טובות סביבו דחקו בו להמר. אני גם חושבת שהצטרפותו של נאסראללה לא הייתה מתוכננת, משום שהיא פעלה נגד ברק...וכמובן שהכל בגדר תיאוריה.

גם היום המצב לא השתנה....רבקל`ה

אם ברק יביא הסכם הוא יקח ת`בחירות בגדול - ואם לא יביא הסכם הוא יפול בפריימריס של מפלגת העבודה, כך או כך - אין לימין סיכוי בבחירות הבאות.

PINIZ

New member
שכחת אבל גם ביבי בשטח

שנכון להיום לוקח את ברק בהליכה.

igul

New member
חחחחחחח גדול אתה.

אתה רואה, משהו מהותי דפוק איתכם. הצפי שלך לאוסלו שווה לצפי שלך את הבחירות הבאות. אתה בעצם כמו הרב כדורי רק של השמאל. במקום רזי הקבלה - רזי ``תהליך השלום``. פאנאט עצום אתה. משיחי. אגב רבין לא באמת מת. הוא חי עם אלביס פרסלי באותו פחון בשטח סי. עכשיו הוא חופשי. לא לאה, לא ערפאת לא הנודניקים עם הנרות.

מה את חושבת שצריך?

לקחת פצצות אטום ולהשליך על עזה? להעמיד מול הקיר כל ילד שזורק אבנים? או לבצע חיסולים בלילות? כל הדברים האלו יגרמו לדעת קהל שלילית ואם בא לך לכתוב מה אכפת לי מדעת הקהל, אז אני שואל אותך`` מה יקרה אם אמריקה תפסיק את הסיוע לישראל? לאחר המלחמה שאת רוצה לא יהיה לישראל כסף לקנות אפילו כדור ל- M-16 (זו לא דעתי, אני שואל כדי לראות עד כמה את מבינה את המצב)

רבקה ל

New member
מינימום הרוגים... מקסימום אפקט

אני מאמינה שפגיעות נקודתיות, אפקטיביות במלחמת גרילה, כפי שאנו מצויים בה היום. כל פעולה פרובוקטיבית, כמו הרמת מסוקים לאוויר, או הרג המוני, אינם מקובלים עלי וגם פועלים נגדנו. ברור, שאנו מצויים בעולם עויין וברור שצוררנו מנסים להביא לפיתחנו את האו``ם. אך וודאי, ואפילו לגיטימי בעולם המערבי, לחסל בחשאי, ראשי אירגוני מחבלים וטירור מוצהרים. הם המשמשים `טריגר` להתלהמות ההמונים ובכלל... מסוכנים ביותר. זהו בעיני מינימום הכרחי ומאוד אפקטיבי למען שלום.

רבקה ל

New member
נקטע לי משפט אחרון

``נקטע לי משפט אחרון בפיסקה ``שלום הציבור``

רבקה

את לא מבינה שהיום זה לא רק המנהיגים ואם נחסל מנהיגים הציבור יחומם עוד יותר לא נשיג את המטרה, חיסול המנהיגים יגרום לציבור לאלימות שתפתח אלימות נגד ואז חזרנו למצב הקיים צריך הרבה יותר ערמומיות

למעלה