הסכם ממון בעד או נגד

הסכם ממון בעד או נגד

אם היה לכם בית לפני החתונה שלכם האם הייתם מכריחים את הצד השני לחתום על הסכם ממון לפי החתונה

חבר שלי נפרד בגלל זה מחברה שלו

ואני חושב שהסכם ממון זה לגיטימי ביותר תחשוב קרעת את התחת חמש שנים קנית בית עם העזרה של אבא שלך למה שמישהי תתחתן איתך תהיה איתך שנתיים ותקבל חצי כשהיא לא הביאה כלום תחשוב על זה יותר מזה אם יהיה ילדים והם יתגרשו הוא ייצא מהבית שהוא קנה בכסף שלו זה לא צריך לפגוע בכלל לדעתי

אני חושב הפוך דווקא

ואני אומר לך את זה כאחד שלא חסר לו, אם אני הייתי במצב ההפוך אני הייתי נפגע מהחוסר אמון בי ובנישואין.

אחי יש בנות שהפכו את זה למקצוע

אני אמרתי לו שיגיד לה דבר כזה תביאי רבע מהדירה 80 אלף דולר ואני מוותר על ההסכם ממון

כל אחד משלם מה שהוא יכול

ומקצוע? מי שלא מתחתן בדייט השלישי כמו אצל הדתיים, יודע טוב מאוד מה הבחורה באמת רוצה.

תראה זה לא משנה

מה יקרה אם הם יתחתנו והיא תעזוב אותו או יותר מזה תבגוד בו גם תבגוד בו וגם תצא עם 160 אלף דולר נראה לך הגיוני

אחי מדובר על זוג מאוהב

לפני אחד הדברים החשובים והמאושרים בחיים שלהם (אם לא- הדבר), למה ישר לקפוץ לרעיונות של פרידה? מה שווה החתונה אם ככה?

twigy

New member
זה גועל נפש

להתחיל לדבר עם הבחורה על כסף ומה אני לוקח ומה היא במידה ו - אבל לדעתי צריך את זה

אחי הוא לא בא ואמר לה את זה

הוא אמר במקרה שניפרד על התחולה המכונית החדשה הכל נתחלק אבל המבנה יישאר שלי ברור שאם יהיו להם ילדים הוא יצטרך לשלם לה שכירות אבל למה שהיא תיכנס לחתונה כשאין לה כססף לנשום ותצא ממנו עשירה תחשוב למה שהוא יסתכן בלאבד את הבית

אולי באמת אני תמים

אבל מה יקרה אחרי הפרידה זה הדבר האחרון שאני חושב עליו לפני (!) החתונה.

שיהיה לך בכיף

אני מעדיף שתהיה את האפשרות לאבד את הכסף והרכוש שלי בעתיד, מאשר לאבד את חברה שלי ברגע זה.

למעלה