הסכם ממון בעד או נגד

אבל אבא שלו מביא את הכסף

אם אבא שלו אומר לו הוא חייב לעשות אני אמרתי לו גם שמתוך כבוד לאבא שלו הוא צריך לשמוע לו ולא לוותר בקטע של ההסכם ממון

שוב אני אומר

היא מתחתנת עם החבר שלך לא עם האבא שלו. עם כל הכבוד להורים, ויש הרבה כבוד, אין להם זכות החלטה במערכת יחסים של הילדים.

שהוא שם 800 אלף שקל

בהחלט יש לו זכות לתת ווטו הוא יכל להגיד אני ייתן כמה שההורים שלה יתנו הוא לא רוצה לראות את הבן שלו נזרק לרחוב והיא תגור בבית שהבן שלו קנה בזיעת אפיו

אבל לא כואב לו

לראות מצב שהם נפרדים בגלל שטויות? שמע ההורים שלי נותנים לי כסף, ויותר ממה שרשמת, אבל הם לא נותנים לי תנאים.

זה לא משנה

זה לא צריך להיות כואב לו אם היא אוהבת אותו מספיק והיא לא באה בשביל הכסף אז שתחתום מה הבעייה פה אני לא מבין על מה כל הבאלאגן אבל היא כנראה מתכננת על הכסף שלו

יש מצב שזו באמת הסיבה

ובשביל זה מכירים את בן/בת הזוג לפני החתונה. אבל בלי קשר לפה, לדעתי זה פוגע משני סיבות: - אני לא בוטח בה. - אני "מראה" לה שבמקום שהרכוש והכסף יהיו של שנינו, הוא רק שלי.

עוד פעם שתבין

זה לא שהיא תישאר בלי כלום אם הם יתגרשו היא תצא עם חבילה יפה אבל רק בלי הבית שהוא קנה ההסכם רק על הדירה!!!!!!!1

באמת נראה לך שלא הבנתי?

סתכל תראה שדיברתי על כסף ורכוש. בקיצור עזוב, אין לי ראש לזה היום.

בסדר אחי לא הבנתי אותך אז

אתה מסכים איתי שעל הדירה הוא צריך עזוב רכוש וכסף המבנה להבטיח לו שהוא לא יישאר בלי הבית

זכוכיות

New member
היפותטית,

אם נניח והיינו מחליטים להתחתן (אנחנו לא עושים דברים כאלה גם ככה), ובן זוגי היה מבקש ממני לחתום על מסמך כזה- הייתי חותמת. גם הייתי משתדלת לא לשפוט, אבל היה מפריע לי שהוא לא בוטח בי. מה שכן, קשה לי להאמין שהוא היה עושה את זה, הוא מכיר אותי- יותר מדי טוב-. ולמעשה, לא נראה לי שגם היה לו אכפת להעביר את הדירה על שמי ככה סתם בשביל הצחוקים, אנחנו כבר מזמן לא מתחשבנים. מילא הסכם ממון, אבל לבקש ממנה כסף? היא החברה שלו, מה זה הגועל נפש הזה?

הוא לא ביקש ממנה כסף

הוא אמר לה אם את רוצה בלי הסכם ממון שימי לפחות רבע מהבית חצי ממה שאבא שלו שם כדי שאבא שלו לא יפסיד כסף

זכוכיות

New member
ואגב,

גם אני לא הייתי מבקשת ממנו כזה דבר. לעומת זאת כשאני חושבת על בן זוגי הקודם, מאוד יכול להיות שהוא כן היה מבקש, הייתי חותמת, וזה בכלל לא היה לי מוזר. אבל היה לנו חרא קשר. זה אומר הרבה.

זה לא קשור איך הקשר שלכם היה

תאמיני לי במשך שנתיים ו10 חודשים לי וחברה שלי היה את הקשר הכי טוב בעולם והיינו מאורסים והכל היה טוב ווואלה נפרדנו אהבה זה הרגש הכי בוגדני שיכול להיות ולמה שהוא יפסיד לא תמיד צריך ללכת רק לפי הרגש כסף זה לא הכל בחיים והוא לא סופר את הכסף הוא רק לא יכול לתאר מצב כזה שהוא יעבור דרך הבית שלו והיא תעשה לו שלום והוא לא יוכל להיות בבית שהוא קנה

זכוכיות

New member
יש סיכוי שגם אנחנו ניפרד,

אז מה? זה לא אומר שהייתי לוקחת לו את הדירה במידה והיא היתה שלו קודם. ואני בטוחה ב101% שגם הוא לא. בגלל זה אמרתי שזה תלוי עם מי אתה נמצא, אני עם בן אדם.

יודעת מה ואם זה כמו שאת אומרת

אז לא צריכה להיות לך בעייה לחתום אבל אני חושב שהיא לא כמוך והיא תשחק לו משחק מלוכלך בסוף כי כשנפרדים כל הגועל יוצא החוצה

למעלה