הסכם ממון בעד או נגד

זכוכיות

New member
אמרתי שלא תהיה לי בעיה לחתום

אבל שאני ממנו ספציפית לא אבקש, ושאני מאמינה שגם הוא לא. כשנפרדים יוצא הגועל רק מאנשים מגעילים.

הממ כן...

אבל רק כשמדובר על סכום רציני.. וגם אם היו מבקשים ממני לחתום הייתי חותם בכיף ובלי להרגיש שום הרגשה שלא סומכים עלי או משהו.. הרי תכלס מי יודע מה יהיה בעתיד.. לפי דעתי לא צריך לעשות מזה סיפור.. ואם אחד הצדדים בא לחתונה כשיש לו הרבה רכוש לפני אז מין הסתם זה הגיוני שאם הנישואים לא יצליחו הוא ישאר עם רוב הרכוש שהיה לו לפני..

אחי סוף סוף מישהו שרואה את הדברים

נכון בדיוק אם אני יבוא לקשר עם מיליון דולר אני לא רוצה לצאת ממנו עני ושהצד השני יהיה עשיר ויהיה לה קלף עליו במשך כל הזמן

destiny36

New member
נכון ביותר

נכנסתי לפורום הזה ממש במקרה והבנתי שגילכם צעיר לכן התשובות רובן כאן מאוד לא בוגרות. ולא מכדי להעליב אלא כדי לתת לכם תמונה קצת שונה על החיים. הייתי במקום שלכם וחשבתי תמים אפילו יותר. חשבתי שאהבה היא הכל חשבתי שאין עליה ובטח שלא חשבתי שאחרי הגרושין כל שקל יהפוך לויכוח הרסני ונוראי. אז למען השקט שלכם חברים/חברות מאוד הוגן להחתים. אני אישית הייתי ואעשה את זה במידה ואחזור לזוגיות משותפת. אין כל קשר להעלבה אלא לשמירה על הקיים. ההווה אומנם אומרים בונה את העתיד אך העתיד לא תמיד נשאר ורוד! ולא רק שהייתי מחתימה גם הייתי חותמת באותה המידה מבלי למצמץ ולהעלב. הרי אם לא זו מטרתנו לקחת את מה שלא שלנו אין כאן ענין לויכוח. רק בטחון לימים שחלילה יכולים לבוא. ותאמינו לי שהם יכולים לבוא חזק מכפי שיכולנו לתאר.

כן דברי חוכמה לפעמים צריך

לשים את הרגשות בצד מה שמבדיל את האדם מהבהמה זה היכולת לשלוט על הרגשות וצריך לדעת להשתמש בתכונה הזו

מה שמבדיל את האדם מהבהמה

זה היכולת להשתמש במוח וברגש כאחד, למרות שזה לא ככה אצל הרוב.

מה את אומרת...

שמעי אני גם ככה בעצבים, אל תכניסי יותר שמן למדורה. לדעתי להתחשבן עם בת הזוג זה המעשה הילדותי ולא ההפך. שלום.

destiny36

New member
הבו שלי עוד מעט יהיה בגילך../images/Emo140.gif

ואני רק הייתי שמחה שלא יחזור על הטעות של אימו כיון שגילך צעיר מידי קשה לי להסביר לך את הדברים כרגע ובגילך גם לא הייתי חושבת על חותמות כאלו ואחרות.

ואמא שלי בת 42, אז מה?

סלחי לי על ההתנהגות אני לא רוצה לדבר לא יפה. אבל ללכת ולקבוע מה שייך לך ומה לבן זוגך זו התנהגות מגעילה, ותאמיני לי שאני לא אקח חלק בה. גם אם בסןף אני אפסיד את כל הכסף שלי, אני בחיים לא אעשה כזה דבר לחברה שלי.

תישאר מאוהב וקבצן זה יותר טוב

החיים הם לא אגדה ולא דבש ואנשים כמוך חוגגים להם על התחת תלמד דבר חשוב בחיים תעשה מה שאתה רוצה בחיים שלך אל תפגע בכיס

אני כל כך מרחם עליך

כי אין לך מושג על מה אתה מדבר. כסף זה הדבר הכי מזויף שקיים, וחבל שאין לך את האפשרות להבין את זה.

תראה בחיים שלי המוטו

הוא כסף הוא אמצעי לא מטרה אבל למדתי בחיים שלי משהו יותר חשוב אף פעם אל תפעל לפי הרגש שים את הרגש תמיד במקום שני תן למח לפעול להוביל אותך הרגש גורם לך לעשות טעויות בחיים וזה למדתי על הבשר שלי

destiny36

New member
הייתי אומרת שברוב המקרים

טוב יותר לשלב בין הרגש להיגיון אבל מסכימה שאת ההיגיון צריך לשים בעדיפות ראשונה
גם לי יש עדין אבא ועד היום אומר לי כמו אז שהייתי יותר צעירה "תלמדי מטעויות של אחרים". אמר וצדק.

הכסף הוא לא הדבר הכי חשוב

תקרא טוב את ההודעה שלי ובן אדם שיודע להפריד בין הרגשות למעשים ושהפעולות שלו יהיו נטולי רגש הוא הבן אדם שיצליח הכי הרבה בחיים שלו

למעלה