אבל רק כשמדובר על סכום רציני.. וגם אם היו מבקשים ממני לחתום הייתי חותם בכיף ובלי להרגיש שום הרגשה שלא סומכים עלי או משהו.. הרי תכלס מי יודע מה יהיה בעתיד.. לפי דעתי לא צריך לעשות מזה סיפור.. ואם אחד הצדדים בא לחתונה כשיש לו הרבה רכוש לפני אז מין הסתם זה הגיוני שאם הנישואים לא יצליחו הוא ישאר עם רוב הרכוש שהיה לו לפני..
נכנסתי לפורום הזה ממש במקרה והבנתי שגילכם צעיר לכן התשובות רובן כאן מאוד לא בוגרות. ולא מכדי להעליב אלא כדי לתת לכם תמונה קצת שונה על החיים. הייתי במקום שלכם וחשבתי תמים אפילו יותר. חשבתי שאהבה היא הכל חשבתי שאין עליה ובטח שלא חשבתי שאחרי הגרושין כל שקל יהפוך לויכוח הרסני ונוראי. אז למען השקט שלכם חברים/חברות מאוד הוגן להחתים. אני אישית הייתי ואעשה את זה במידה ואחזור לזוגיות משותפת. אין כל קשר להעלבה אלא לשמירה על הקיים. ההווה אומנם אומרים בונה את העתיד אך העתיד לא תמיד נשאר ורוד! ולא רק שהייתי מחתימה גם הייתי חותמת באותה המידה מבלי למצמץ ולהעלב. הרי אם לא זו מטרתנו לקחת את מה שלא שלנו אין כאן ענין לויכוח. רק בטחון לימים שחלילה יכולים לבוא. ותאמינו לי שהם יכולים לבוא חזק מכפי שיכולנו לתאר.
סלחי לי על ההתנהגות אני לא רוצה לדבר לא יפה. אבל ללכת ולקבוע מה שייך לך ומה לבן זוגך זו התנהגות מגעילה, ותאמיני לי שאני לא אקח חלק בה. גם אם בסןף אני אפסיד את כל הכסף שלי, אני בחיים לא אעשה כזה דבר לחברה שלי.
הוא כסף הוא אמצעי לא מטרה אבל למדתי בחיים שלי משהו יותר חשוב אף פעם אל תפעל לפי הרגש שים את הרגש תמיד במקום שני תן למח לפעול להוביל אותך הרגש גורם לך לעשות טעויות בחיים וזה למדתי על הבשר שלי