הסכם ממון בעד או נגד

הוא אנושי

אבל צריך לדעת להפריד בין אהבה לעתיד שלך ואל תפגע בעתיד שלך ואל תסכן אותו בגלל שאתה אוהב מישהי אתה לא צריך להיות רובוט ובלי שום קשר אני לא רואה למה זה צריך להפריע לבחורה אם היא לא מתכוונת לגזול לו את הכסף אם היא אוהבת אותו באמת ובכנות היא צריכה לחתום בלי ערעורים על זה כי אחרי הכל הוא מנסה לשמור על הרכוש שלו והיא אמורה להבין את זה

אדם בלי רגש=רובוט

תכתוב מה שתכתוב ותתווכח כמה שתרצה, זה לא ישנה את העובדה הזאת. אני לא מסכן את העתיד שלי באי חתימת הסכם ממון, בדיוק ההפך.

חחחח

ץאתה עוד ילד אחי כשתגדל תבין שלא הכל וורוד בחיים ולפעמים צריך לחשוב בשיקול דעת נכון ולפעמים כדאי להיות רובוטים לפי הגדרתך מאשר להיות רגשניים ולבכות אחר כך למה זה קרה

אתה קשקשן מדרגה ראשונה

אצלי הכל ורוד? אני יודע מה זה כסף קצת יותר ממך, ואני ראיתי בדיוק מה כסף עושה לאנשים כמוך, אתה לא שונה. כמו שאמרתי, אם ברובוט חפצה נפשך- שיבושם לך.

תשמע אתה יודע מה זה כסף ?

כנראה שלא אתה רוצה לדעת מה זה כסף תשאל בן אדם שאין לו הוא יגיד לך מה זה כסף תשאל בן אדם שקנה דירה מהכסף שהוא קרע את התחת שלו בשביל זה ואחר כך התחתן התגרש ועכשיו גר אצל ההורים ואשתו גרה בבית שהוא עצמו קנה בידיים שלו ואז הוא יגיד לך מה זה הסכם ממון

מי אתה שתגיד לי מה אני יודע?

אני יודע מה זה כסף, כי אני נולדתי למשפחה עשירה, כי ראיתי בעיניים שלי איך כסף משגע אנשים.

אם היית נולד למשפחה ענייה

היית יודע מה זה כסף כסף לא מהווה לך שיקול כמו למי שאין לו ואם היית במצב של חבר שלי שאם לוקחים לו את הבית הוא גר ברחוב אז היית מדבר אחרת

עוד פעם השטויות שלך

נראה לך שבגלל שהמשפחה שלי עשירה אני לא יודע מה זה כסף? דעות קדומות אולי?

למה כי אני לא רואה את הכסף

כערך עליון? די כבר עם הבולשיט שלך, לא יתכן שאדם יחשוב אחרת ממך? לא! רק אתה צוחדק! ונותרת השאלה, איפה הייתה כשעשיתי את התזה?

זה מראה כמה אתה לא מבין

זה לא שהלכתי וזרקתי בפח אשפה מיליון שקל. ההבדל הוא שחברה שלי ויחסים חשובים לי יותר מכסף.

מה שאתה לא מבין זה

אין שום קשר ולא צריך להיות קשר בין אהבה לכסף אם היא אוהבת אותך באמת זה לא יפריע לה אם היא באמת אוהבת אותך בשביל להתחתן איתך מה שאני תמיד אומר לחבר שלי שיירד ממנה כי היא לא אהבה אותו כי אם היא באמת אוהבת אותו היא היתה חותמת בלי להניד עףעף ומה שאני עוד אומר שאם תתחתן ותתגרש זה באמת יהיה כאילו זרקת את הכסף הזה לפח

נכון, אין קשר

ולכן לא צריך לעשות הסכם ממון. אם אתה לא בוטח בחברה שלך, זו בעיה שלך לא שלי. עם הכסף שלי, אני אחליט מה כדי ומה לא כדי לעשות איתו. אם לדעתך זה "לזרוק לפח" אז תעשה הסכם ממון, לדעתי זה לא ולכן אני לא אעשה הסכם ממון. זה מובן לך, או שאתה רוצה גם לנהל לי את החיים? בחיי, אתה בול הנושא של התזה שלי.

זה לא לדעתי זה עובדה

אם לא תעשה הסכם ממון זה כאילו אתה זורק כסף לפח תגיד מה שתגיד ותעשה שמיניות באוויר זה לזרוק כסף לפח זה לקחת 600000 ש"ח ולוותר עליהם בשביל מה ? בשביל שההיא לא תיפגע ממה שהיא לא צריכה להפגע ממנו

למעלה