הסכם שותפים למיזם חדש

quawax

New member
הסכם שותפים למיזם חדש

אני וחבר טוב בשלבים ראשונים של הקמת מיזם משותף בתחום אפליקציה סלולארית, אני כרגע מחפשים השקעה קטנה PRE-SEED, או חושבים על לקחת הלוואה לצורך הקמת המיזם. אנו מעוניים לנסח הסכם שותפים ביננו כבר בשלב הראשוני על מנת למנוע סכסוכים ואי הבנות בשלבים מאוחרים יותר. מכיוון שאין לנו כסף מיותר לבזבז, קיבלנו הצעה ללכת לקליניקה משפטית על מנת לנסח הסכם שותפים בזול. מישהו מכיר קליניקה שמתעסקת בזה ? נשמח מאוד לעזרתכם! תודה

יש בשוק תקליטור ובו המון הסכמים

שניתן למלא מימנו . וההסכמים מכסים את כול האפשריות . התקליטור עולה כ150 ש"ח . יש לי אחד כזה . חפש בחניות

דוגמאות

אני יודע שאני נשמע נדוש וכמו עורכי הדין שרק מחפשים עבודה בנרות, אבל אני מצהיר שמה שאני אכתוב עכשיו זה רק מאמונת ליבי. אין לכם ברירה, ומי שלא מאמין לי - שלא יקרא. נתקלתי במקצועי בהרבה מקרים בהם הלקוח חתם על הסכם, אבל כיוון שלא היה לו כסף לקח דוגמא קודמת והתאים אותה לצרכיו, בעצמו. בלי עו"ד. אני יודע שאני משוחד, אבל אלי הגיעו אלו שההסכם שנחתם בפועל לא הצליח להגן עליהם מסיבות שונות. לדוגמא: העובדות בו היו שונות מהמצב בפועל, או שהדוגמא לא כיסתה את הארוע שהתרחש, או שהניסוח המשפטי היה לקוי ולא עשה את מה שהיה צריך לעשות, ומקרים דומים. לכן אתם צריכים לזכור שליווי משפטי הוא לא הוצאה להשאת רווחים אלא ביטוח בפני נזקים. כמו כל ביטוח, הוא אינו מכסה 100% מהמקרים, אבל הוא מקטין את הנזק שיקרה, אם יקרה. תשוו את העלות של ההסכם לא למה שההסכם נותן לכם אלא מה שהוא מונע מכם. הנזק האפשרי. מי שאין לו תקציב לליווי משפטי לעסק, עם כל הכבוד - חבל על הזמן שלו. שלא יעשה עסק. המציאות תגלה לו שדיש כל כך הרבה תקלות שצריך להתמודד איתן וחבל. נתקלתי כבר מספר פעמים ביזמים צעירים שהחלו עסק בלי תקציב, כתבו קוד טוב, הקימו אתר נחמד, אבל ברגע שהתעוררה הבעיה לא היה להם כסף לשלם לעו"ד והיו צריכים לסגור את האתר, תוך איום בתביעה (למזל אלו שראיתי, בפועל הם לא נתבעו, אבל העבודה והסזמן והמשאבים הרבם הלכו ונעלמו). המלצתי, נסו לגייס תקציב משפטי, תתווכחו עם עוה"ד על שכר הטרחה, אבל תלכו לעו"ד שמבין. אל תיקחו דוגמאות מהאינטרנט. ו טעות. ובבקשה - אל תבואו אלי, שלא תהיה אפילו מחשבה כאילו אני מנסה לגייס אתכם. ברצינות.

מסכים ומעבר לדברי יורם

1. הפורום הוא פורום לדיון בשאלות משפטיות, לא פורום סיוע משפטי, מציאת פתרונות "פרו בונו" אינה מטרת הפורום. 2. לא ציינת אפילו מאיפה אתם, אולי אתם מקרית שמונה, אולי אתם מאילת, אולי אתם מירושלים, האם אתם תחפשו קליניקות משפטיות בכל מקום בארץ? 3. בכל דבר יש דרך המלך ויש פתרונות דחק. אם אתה מחפש קליניקות משפטיות, יש בשביל חיפוש איזה אתר קטנצ'יק ולא ידוע, קוראים לו google והוא יודע למצוא כל מידע שיש ברשת. 4. אני יודע שכשמישהו צריך אוכל, הוא הולך לאכול במסעדה, או שקונה מוכן, או שקונה בחנות (במרכול, במכולת,בשוק וכד') ואני יודע שיש גם עמותות שמחלקות מזון ובתי תמחוי שמגישות ארוחות. אני לא יכול להגיד למי שאין לו כסף לאכול, אל תלך לבית תמחוי, לך לסופר ותקנה מזון. אבל אני בהחלט יכול לשאול מישהו שרואה את עצמו כיזם, איזה מין יזם אתה רוצה להיות, אם אתה מבסס את הקמת המיזם שלך על "בית תמחוי משפטי"? זה לא מטיל דופי בכם, זה פשוט מעלה את השאלה, איזה מודל עיסקי מבוסס על קבלת נדבות? וברוח הדברים של יורם, האם מה שמקבלים בנדבה, שווה באיכותו למוצר שרוכשים בחנות?

למעלה