הסכמים עם מדינות ערב: שכר או מחיר?

StrengthHonor

New member
הסכמים עם מדינות ערב: שכר או מחיר?

למרות שיש הבדל בין מדינות , כשכל הגורמים שווים , האם בעצם מדובר במשהו שאנחו סך הכל מוותרים עליו (ועל זה מצדי יכול להיות פה דיון). והאם האינטרס שלהם בהסכמים כאלה(שלום=שלום) אמור להיות גבוהה משלנו?

מדינות ערב יוצאות נשכרות עם כל ההסכמים שלנו

גם ארגוני טרור, כי אנו ממשים את חלקנו והם לא, ואז השמאל אומר שזה לא חשוב בכלל!! כי יש לנו הסכם וזה מה שחשוב.

StrengthHonor

New member
חוץ מאולי תיירות מצומצמת של ערבי ישראל

ומסחר מצומצם ביותר ( תזכרו שרוב מצריים האלה שלא בסיני אנטישמיים יותר מתמיד ואנחנו רק באים לבדואים) לא יצא כלום , ההסכם רק יעיק עלינו אפילו אם כאילו זה יהיה שלום תמורת שלום... לדעתי צריך שפעם איזה אחד עם בייצים (ביבי?) יגיד להם ככה , תנו לנו שטחים תמורת שלום אתם חיים על שטחים שנחשבים שלכם לא בצדק.

אין מצב שביבי יגיד דבר כזה, הוא מפחד מהצל של

עצמו, אין לי ספק שביבי יקים מדינה פלסטינית. הליכוד אינה מפלגת ימין, היא מפלגת שמאל מובהקת עם חברים כמו ציפי לבני שהיא שמאלנית קיצונית. הערבים לא יוותרו על גרגיר חול, כמו שהם לא ויתרו על כמה דונמים שעליהם תקום המדינה היהודית.

StrengthHonor

New member
ציפי לבני היא קדימה

ושלא תחזור... בכל אופן עם הליכוד אין לי על מה לדבר פרט לזה שיש הרבה שמצביעים עבורו... ההתלבטות שלי היא בין ליברמן לאיחוד הלאומי, ולמרות שאני מעדיף להיות פעיל של הראשון נחשו למי אני אצביע אם הבחירות היו עכשיו? בכלל יש לי תחושה שהשמאל דיי גוסס: פרט לקיצוניים מטורפים אני כבר לא פוגש הרבה אנשים שמאלאניים רציניים שלא מתחילים להרגיש שהם ימין אחרי כמה שיחות פוליטיקה. אפילו אנשים מנותקים ממנה מקבלים את זה באנטרופיה התוצאה כבר נראית לעין , ברק מתחיל לשבור ימינה , במילים אחרות נראה הצתמקות או העברת מרכז הכבידה הפוליטי. מה שקרה לדעתי זה הWEB 2... זוכרים את זה שביוטוב ראיתם פעם ראשונה אנשי חמאס ואל קאידה משדרים תעמולה? ושמאלאני העולם האנטי ישראלים תומכים. טוב אולי לא הוותיקים מבינכם אבל הרבה מאיתנו כן..

ציפי'לה היא צבועה

מזגזגת מתי שנוח לה. הג'וב חשוב לה יותר מהמדינה. הריי השמאלנים גם ככה יברחו לחו"ל אם תהיה מלחמה- אז מה איכפת להם מהמדינה....

אבל היא הייתה בליכוד

ואני לא מבין למה הליכוד הכניס אישה כזאת? היא מתאימה בול למר"צ. הליכוד צריכה להשרף מבחינתנו, היא אופציה גרועה לשלטון.

למעלה