הסכמ"ש חוזר!

הסכמ"ש חוזר!

שאלת השבוע: לאן הייתם רוצים לטוס? ולמה? ולאיפה כבר טסתם?
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

enigma14

New member
סכמ״ש ראשון

שאלת השבוע: לאן הייתם רוצים לטוס? ולמה? ולאיפה כבר טסתם? הייתי רוצה לטוס לניו יורק לאיזה שבוע ככה לראות על מה כל ההתלהבות חחח,ועד עכשיו הייתי בטורקיה (לפני הסכסוך איתם) וביוון.
היום הכי טוב השבוע:אולי אתמול,סתם כי יצאתי קצת מהבית,עשיתי מנוי לספרייה העירונית והשאלתי ספר של הרלן קובן (הרלן קובן זה תמיד טוב!) ופגשתי באוטובוס חברה שלא ראיתי הרבה זמן.
היום הפחות טוב השבוע:בערך כל השבוע!הייתי ואני עדיין חולה ותוך כדי גיליתי באיחור שבסוכריות מציצה שלקחתי לכאב גרון היה משהו שהייתי אלרגית אליו,המזל שזאת לא אלרגיה חמורה וזה יתסיים בטיפה נפיחות בלשון...
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:9GAG
קניית השבוע:לא בדיוק קנייה,יותר בשאלה של הספר של הרלן קובן
תוכניות לשבוע הבא:לא לעשות כלום,לצום בכיפור,ואז שוב לא לעשות כלום (התקופה שלפני הגיוס פשוט מחרפנת!)
סדרה:עד עצם היום הזה
סרט:אלאדין (ראיתי אותו שהרגשתי על הפנים,קצת עזר
)
ספר:קראתי השבוע את ״משפט חוזר״של ליעד שהם,ספר נחמד ושוב,יש את הספר של הרלן קובן שעדיין לא קראתי
שיר:eek:ne of us

מותר לשאול איזה ספר השאלת?

כי אני קניתי לפני כמה זמן ספר שנקרא מחסה של הרלן קובן, ספר מעולה.

enigma14

New member
"הבטיחי לי״

כן,אני יודעת שהוא דיי ישן,פשוט עד עכשיו קראתי את מה שהיה בספרייה של הבית ספר או מה שמצאתי בחנויות אז רק עכשיו יוצא לי לקרוא אותו..
ולגבי ״מחסה״ קראתי אותו גם והוא היה מעולה!אני יודעת שהספר השני יצא לפני כמה ימים באמריקה,אני לא יכולה לחכות עד שייתרגמו אותו לעברית!

shirush3

New member
גם לא תרגמו הכל בעברית

עכשיו לדוגמא החדש שיצא "מסלול מכשולים" הוא בכלל ספר מ98

ואם כבר הרלן קובן עשיתי מרתון של כמה ספרים שלו לפני חודש ככה

enigma14

New member
בדצמבר

ב17 בדצמבר נכון לעכשיו...3 חודשים שעוברים ממש לאט!!!

הרבה גטקסים!!

גם אני התגייסתי בדצמבר (לפני 800 שנה, אבל בדצמבר).
תנסי להנות, אחר כך אין ממש זמן ככה להסתלבט בלי רגשות אשמה

ובנתיים אנחנו ננסה להעביר לך את הזמן!

עונה

שאלת השבוע: לאן הייתם רוצים לטוס? ולמה? ולאיפה כבר טסתם?
הייתי רוצה לטוס לקובה, או לאיזה מקום עם חוף לבן ומים טורקיז, משהו כמעט נטוש, עם המשפחה, ספרים טובים ומוזיקה טובה.
הייתי במערב ארה"ב כמה פעמים, בצרפת, ו 3 שנים בקנדה.
היום הכי טוב השבוע:
שלישי!! חזר לי חוש הטעם והריח.
היום הפחות טוב השבוע:
חוץ מהשפעת....
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
בפורום פעוטות יש "שרשורי פנינים", דברים מצחיקים שהקטנים אומרים, אז בחורה אחת כתבה שהיא סיפרה לבת ה 3 שלה שהיא הייתה שרה לה את השיר "מאיה" של שלום חנוך שהיא הייתה תינוקת ובכתה, אז החצופה הקטנה אמרה לה שהיא בכתה כי רצתה שתפסיק לשיר

וגם עשיתי סדר במועדפים ומצאתי את זה
מפורום "טלנובלה בע"מ" אחת הסדרות ההורסות שהיו:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1000&aId=66183
פרק 80 תמיד הורס אותי
קניית השבוע
איך שחזר חוש הטעם עפתי לסופר לקנות מצרכים ללזניה - יצא מדהים!!
תוכניות לשבוע הבא:
לצום?

סדרה:
הישרדות האמריקאי חזרה!!
שיר:
הבית נדבק מגל הצ'ה, צ'ה ללה צ'ה.
תמונת השבוע:

טלנובלה בע"מ איזה ישן זה.. "השמלה שלך מכוערת" |מתה|..

המצחיק מצחיק.. אבל הזה בתמונה אדיר.. (למרות שאני לא התלהבתי מהשיר הזה, רוב הפעמים אני מחליף ערוץ כשהוא בVH1.. )

אני מצטערת בקשר להדגשה,

כשבאתי להדגיש זה ברח לי מהראש ושלחתי את זה בלי להדגיש.
אז הפעם אני אדגיש ואענה

שאלת השבוע: לאן הייתם רוצים לטוס? ולמה? ולאיפה כבר טסתם? ארה"ב- ביותר פירוט, כל הסביבה של ניו יורק בעיקר. ולסין, ולבריטניה שזה כולל גם להיות באירלנד, ואני חושבת שזאת רשימת החלומות שלי. הייתי עד עכשיו רק בהולנד ואני לא זוכרת משמה כל כך הרבה כי הייתי בת 6... אבל... (אוקי, משמה באה ההשראה לשאלה הזאת...) אני טסה עוד שבועיים לאיטליה! אומנם חבל לי שאני לא אפגוש שמה את בת דודה שלי כי עד שאנחנו טסים היא חוזרת, אבל לא נורא, איטליה!
היום הכי טוב השבוע: גם השבוע לא היה משהו מדהים... נגיד שיום חמישי, שאמרו לי שטסים, או יותר נכון ששמעתי.
היום הפחות טוב השבוע: אתמול, שאמא שלי התחילה לעשות ריגשי על זה שהיא לא רוצה לטוס.
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=YCiY1y3uJ3o ראיתי את זה היום בפעם המי יודע כמה, וזה עדיין הצחיק אותי. אני מתה על כל אלה שזרמו עם העניין והתחילו לשיר

קניית השבוע אני בספק אם הייתי מחוץ לבית השבוע בלי לכלול את בית ספר. הקניה היחידה שאני זוכרת זה האוכל בארומה... אה! רגע! קניתי גם את האייס עוגיות! וואו, זה היה טעים.
תוכניות לשבוע הבא: חופש? לריב עם אמא שלי שנשחק מונפול? לא יודעת.
סדרה: כל הרגילות. נמאס לי לפרט

סרט: לא ראיתי שום סרט... נראה לי.
ספר: לא קראתי. רגע! אני אקח איתי לטיסה את הספר, ואתפלל שאני אגמור אותו. אני מתה לגמור אותו כי הוא ממש מעניין אבל אין לי כוח + זמן לקרוא.
שיר: http://www.youtube.com/watch?v=zTFBJgnNgU4 ביום וקצת הורדתי 102 שירים של קולדפליי! אני הייתי על סף חירפון. העיקר שסיימתי עם זה.
תמונת השבוע: את האמת... אין לי. התמונות הכי חדשות שיש לי במחשב זה השיעורים בספרות והיסטוריה.

עכשיו מובן השאלה על הטיסה..

מכיר את המצחיק.. למרות שראיתי רק פעם אחת וגם את זה הפסקתי באמצע.. אבל יפה שאנשים אשכרה זרמו.. XD

למעלה