הסלאר ע"ג אופנוע...

jinji0

New member
הסלאר ע"ג אופנוע...

אהלן חבר'ה, אני והשותפה שלי לטיול מתכננים להגיע לבולביה בחודש מרץ. לאור הגעגועים לדו-גלגלי שנאלצנו למכור בארץ, אנחנו מעוניינים לעשות את הסלאר ע"ג אופנוע.. ממה שאני יודע כרגע יעלה כ-140$ ליום לשכור אופנוע לסלאר. אני מחפש עוד אנשים (עדיף שיהיו מביני עניין) ולפי הכמות נוכל אולי גם לממן מדריך-מלווה לרכיבה כך שגם נוכל לנצל את הזמן כמו שצריך. כל מי שיכול לעזור, לתרום מהידע שלו או מעוניין להצטרף - צרו קשר: [email protected] NADAV

d a v i d k a

New member
בתור אופנוען, אני ממליץ לך לא לעשות את הסלאר

על גבי אופנוע. אני הייתי שם (בג'יפ, לא על אופנוע) בסוף אפריל, שזה אחרי עונת הגשמים ועדיין היו מקומות עם מים עד גובה חצי גלגל. בנוסף, אחרי שנגמר מדבר המלח, מתחיל מדבר החול. אחרי שנגמר מדבר החול, עולים קצת יותר גבוה (מבערך 3600 מטר לבערך 4300 מטר). ובגובה הזה יש שלג וקור חודר עצמות. אז אני הייתי ממליץ לשכור אופנועים באזורים אחרים. טיול נעים.

d a v i d k a

New member
אני לא רכבתי על אופנוע בדרום אמריקה.

מכיוון שכך, לא ממש שמתי לב איפה אפשר/כדאי לרכב. אבל אם תשאל על מקום ספציפי אני יכול להפעיל את תאי הזיכרון האוגרים את המידע על המקום
(בעזרת תמונות כמובן) ולהגיד לך מה אני חושב על זה. אני יכול להמליץ על הבלוגים של אנשים שעשו את זה: בלוג של יוני בן שלום בלוג של עומר וגיל

למעלה