הסלולרי המזיע... ../images/Emo4.gif קרה לי ששוחחתי שיחה מאוד ארוכה... אח"כ פתחתי את לוח המקשים וגיליתי "זיעה".. ../images/Emo4.gif הסלכלום שלי מזיע.. ../images/Emo4.gif אוףףףף... אבל למה?!... ובדוק שזה לא מים... גם לכם זה קרה?... ליאת.
איזו קליטה... יכול להיות שהלחי שלי מזיעה... אבל לא דיברתי עם הלוח מקשים שמזיע!!!! דיברתי על זה שאני פותחת את הפנאל לפעמים ויש שם כמו מיני נוזלים... פעם הבאה לפני שאתה מגדיר אנשים משוגעים תבדוק אל מי אתה מדבר בכלל - כלל לחיים!!!!!
LOL אםםםםםםם../images/Emo151.gif אםםםםם אתמול הלכתי ברחוב ודיברתי בפלאפון הרבה זמן תוך כדי שאכלתי לאפה ונחשו מה קרה אחרי זה? גיליתי שהפלאפון התחיל לפלוט טחינה!!!!!!!! נו באמת קצת רצינות את לא מאמינה שהפלאפון הוציא מעצמו מים, זה כמו לחשוב שחרקים נוצרים מעצמם בתוך שקית אורז, גם לי קרה לא פעם (בייחוד בקיץ כשחם וכשיש לך מכשיר כהה, כמו ה411 השחור שפעם היה לי) שנשארות טיפות זיעה על הפלאפון עצמו
זה יכול לקרות במעברים ממקומות קרים לחמים ולהיפך, בתנאים של לחות (את ממישור החוף?), אבל התוצאה של ההתעבות היא מים. במידה ויש לכלוך קיימת אופציה שהצירוף נראה כמשהו שהוא לא מים. תוסיפי פרטים, את אומרת שבדוק וזה לא מים, כמו מה זה נראה?