הסליבסטר

little bird1

New member
../images/Emo3.gif מנהל פורום אבולציה: אולי תסביר?

נכנסתי אחר העדרות קצרה לפורום אבולוציה. אני רואה את מיודענו סילבסטר מככב בפורום אבולוציה. הדיון בקדוש סילבסטר בפורום אבולוציה הוא בגלל ש: 1. דרווין קיבל השראה אחרי שחגג את הסילבסטר וזה הקשר לפורום אבולוציה? 2. סילבסטר הקדוש, למרות אמונותיו הנוצריות החזקות, היה מראשי התומכים באבולוציה וחזה את תורת האבולוציה בעזרת הנבואה כי דרווין עדין לא נולד בתקופתו? 3. שרידיו של סילבסטר הקדוש נמצאו והתגלה בהם מימצא מפתיע שמוכיח את תורת האבולוציה? 4. אף אחת מהתשובות אינה נכונה והקשר לפורום אבולוציה נשגב מבינתי.

Charles Darwin

New member
5. דווקא התכוונתי למחוק (או ליתר דיוק לשרשר

ת'הודעה להודעת ה-
למטה), אבל החלטתי להשאירה על כנה כדי שהשרשורפלצת הזה יעבור לעמוד השני ויפסיק לתקוע את המחשב בכל פעם שנכנסים לפורום.
למרות שבזכות ההודעה השניה שלך שרשור הפלצת היה נדחק ממילא, וגם למרות שבזכות ההודעה השניה שלך שרשור הפלצת הפך לאקטואלי מבחינתי (שים לב שהתגובה הספציפית בקישור לשרשור הפלצת היא שלי והיא טריה לגמרי [לידיעתך ולטיפולך המסור, אדון שפם המקובלים
).

Charles Darwin

New member
*שימי ו-**שכחתי לסגור ת'סוגריים המרובעים

אנא קבלי את התנצלותי. תמיד מעצבן אותי שאנשים כותבים "זו השעה" כדי להצדיק טעויות, אז למרות שאני עייף בצורה ש(כמעט) לא תיאמן (מכירה את זה שאת מרגישה כמו בחלום, כשאת לכאורה ערה? אני שם עכשיו
), אני לא אתרץ בכך את עצמי. מה שכן, שימי לב שהתגובה שלי נשלחה ב-00:59 וזהו בעצם מקור הטעות. חששתי שהשעה תתחלף ל-01:00, שעה חדשה לגמרי, ואז האפקט של המשפט "התגובה הספציפית בקישור לשרשור הפלצת היא שלי והיא טריה לגמרי" יקטן בצורה משמעותית, ולכן שלחתי אותה מבלי לבצע את ההגהה הדרושה. אגב, בהתחשב במצבי, אני לא אחראי לאף אחת משתי התגובות הנ"ל.

little bird1

New member
מובן מאוד בהתחשב בשעה שבה כתבת

מכירה ת'הרגשה יותר מידי טוב. הלכתי לישון דקה אחרי ששלחתי ת'הודעה.
פספסתי את רוב השידור עם מנחם בן שמוזכר בשרשורפלצת, אבל הספקתי לראות כמה דקות שבהן הוא לא הניח לפרופסור לומר מילה אחת. לא רק הפרופסור היה המום מחוסר הנימוס הטוטלי והטפשות. מילא אם היו למנחם בן דברי חוכמה מרשימים שהוא לא יכול להתאפק ורצה שכל האומה תשמע אותם אבל השטויות שהוא אמר..
לפחות השופט מפנסלבניה מפגין חוכמה.

למעלה