הסמים גומרים אותי.....

floydone

New member
הסמים גומרים אותי.....

אלוהים,אני לא מצליח להלחם. לעיתים נראה לי שזוהי מלמחה אבודה.. שאולי עדיף לנסות לייצר יכולות לחיות את החיים תוך כדי שימוש בדבר הנורא זהז. אבל התחושה שקיים משהו איפשהו.שלמענו יהיה הכח למלחמה זו.מחזיקה אותי "בחיים".במחשבותיי,אני נותן לעצמי להבין שאני עדיין משתמש עד שאמצא משהו שלמענו אתאמץ יותר לגלות את כוחותיי. אני כבר אינני חש כאדם רגיל כמו ממקודם.ואינני מוצא את השביל חזרה לשם. מי יתן היה זה עוד חלום בלהות..או סיוט מתמשך. מי יתן ושיעור זה מיושבי מרומים ע"מ לגרום לנו תובנות מסויימות.שיישימו קץ לסיוט. נגע הסמים.הוא מלחמה סמויה כנגד החברה בארץ..לכל אחד מאיתנו וודאי אשם אחר. איש איש מאיתנו אשר הכה בו גורלו.והתדרדר לנגע הרסני זה. משימה כבדה מוטלת על כתפיו. אל לנו להרוס עצמנו .בני דורנו.ויתרה מכך.לחזק בני אויבינו... והמבין יבין.

zoro3

New member
כניעה היא ניצחון--צעד 1---

.צעד ראשון: הודינו שאנו חסרי-אונים מול התמכרותנו חיינו הפכו בלתי-ניתנים לניהול הצעד הראשון וההכרחי בדרך להחלמה הוא ההכרה בכך שאנו חולים במחלה שאין לנו כל שליטה עליה. ההודאה בכשלון ובאבדן היכולת לנהל חיים היא הפתח שדרכו נוכל להבין .שאין לנו את הפתרון והחשיבה העצמאית שלנו לא מובילה אותנו בדרך נכונה תחושת הכשלון מלווה אותנו לאורך זמן ועד עתה כל מה שעשינו הוא לברוח ממנה בדרך .היחידה שידענו. עוד ועוד סמים כדי לכבות את השריפה בתוכנו אבל מהר מאד נגלה כי ההודאה בכשלון והיכולת לקבל את העובדה כי אין בכוחנו למצוא את הדרך בעצמנו ואין אנו מתפקדים יותר כיישות עצמאית ותורמת, לא בחברה ולא עם .משפחותינו וכל הסובבים אותנו לא מספיק לומר "אני מכור" כי קיים הבדל בין ההבנה של המצב לבין ההכרה בפירוש המלא של מילים אלו. אנחנו יודעים בשלב די מוקדם של ההתמכרות שלנו כי אנו מכורים, אך ."עדיין נדמה לנו כי אנו בשליטה ויש לנו את היכולת "לצאת מזה ההודאה בכך שאנו חסרי אונים מול התמכרותנו, פירושה שאנו מכירים ומודים כאקט סופי .שאין ממנו חזרה, כי מעתה אנו חייבים לחפש פתרון שראשיתו טמונה בקבלת עזרה .מעכשיו אנחנו לא מאחורי ההגה, אנחנו הנוסעים ומישהו אחר יקח אותנו למחוז חפצנו .עכשיו אנחנו רק צריכים לדעת לאן אנחנו רוצים להגיע

../images/Emo140.gif מלחמה על צדק אישי -

היא מעולם צודקת, מעולם לא אבודה. מלחמה על נפשך, שפיותך בריאותך - אין צודקת ממנה ותהיינה הסבות להתחלת הקרב אשר תהיינה. התמדה, הכרה, ידיעה כי אפשר אחרת - הן שלב מכריע וחשוב. תודה שבאת אלינו פלוידון, תודה ששיתפת. השאר איתנו.

כניעה

הפתרון הוא לא במלחמה אלא בכניעה ,כל חיי נלחמתי במחלת ההתמכרות ,נלחמתי לשנות את ההרגשה שלי ע"י שימוש בכל מיני סוגי סמים.כשהגעתי לנקודת הסבל הבלתי נסבל ,לאותה תחתית שממנה לא יכולתי להמשיך והודיתי בחוסר אונים שלי ,בחוסר היכולת שלי לשלוט בהתמכרות שלי.מחלת ההתמכרות חזקה ממני ואני צריכה כוח שלפחות שווה בחוזקו למחלה שלי ,את הכוח הזה אני מוצאת במכורים אנונימים ,בכוח של הקבוצה ,בעבודת הצעדים ,בחברים שלי. פלוידון,כוח ההזדהות והעזרה של מכור למכור אחר אין לו שווה ערך,לפחות בעיני . אני מאחלת לך החלמה וחופש מהיתמכרות פעילה. אוהבים אותך.

למעלה