הסמכת אוכל לתינוק

danaf30

New member
הסמכת אוכל לתינוק

שלום רב לבתי בת חמישה חודשים יש ריפלוקס ורופא גסטרו המליץ להסמיך לה את המטרנה עם קורנפלור לבישול ולא עם הדייסה של מטרנה. האם מישהי עושה כך אשמח לדעת איך מסמיכים את המטרנה עם קורנפלור לבישול. תודה

caru

New member
אני עושה את זה...

פשוט מוסיפה כפית שטוחה של קורנפלור ל-120 סיסי (זאת הכמות שאני מכינה לבת חודשיים, אני מניחה שלבת חמישה חודשים מכינים יותר).
זה עוזר!

caru

New member
מה זאת אומרת?

לא בטוחה שהבנתי. משתמשת בקורנפלור רגיל שקונים בכל מכולת.

danaf30

New member
כן אני יודעת איפה קונים

אבל ממה שהבנתי מהרופא צריך לבשל את הקורנפלור ואז להוסיף 5% לבקבוק

caru

New member
אין לי מושג...

קורנפלור מתמוסס היטב במים לא חמים. אני פשוט מערבבת פנימה עם הפורמולה.

caru

New member
כך המליץ הרופא

...שהוא גם סבא של התינוקת

תותית 25

New member
שאלה..

היי, ידוע לך למה הוא אמר לך להשתמש בקורנפלור לבישול? מעניין למה.. הבת שלי בת חמישה חודשים ומאז ומתמיד פולטת כל הזמן אני מחליפה בגדים.. ייתכן ומדובר ברפלוקס?

caru

New member
ריפלוקס

בדרך כלל מלווה בעוד תופעות, אי שקט סביב האכילה, הקשתת הצוואר לאחור (בגלל שהחומצה מהקיבה עולה למעלה), קשיים בשינה ועוד.

danaf30

New member
ריפלוקס

הגסטרו שלנו המליץ על קורנפלור לבישול בגלל שהוא אמר שהדייסות של מטרנה זה סתם קלוריות מיותרות ובכלל לא מסמיך. הבת שלי מטופלת בזנטק ולכן לא כל כך פולטת אך יש הרבה אי שקט ובקושי ישנה לכן הרופא המליץ להסמיך.

danaf30

New member
אינפמיל

אנחנו ניסינו לתת אינפמיל בגיל חודשיים זה הלך חודש ואחר כך התחילו כאבי בטן וסירוב לאכול אז חזרנו למטרנה בשילוב עם זנטק

זהבית83

New member
אנפמיל

לנו דווקא אנפמיל מאוד עזר, כדאי להתקשר לחברה כי הם אומרים בדיוק איך להכין וגם ראיתי סרטון שמראה את אופן ההכנה בדף הפייסבוק שלהם.

shuttles

New member
אני חוששת שלא קיבלת הסבר טוב

קורנפלור לבישול חובה לבשל, לא רק לערבב עם פורמולה (או מזון אחר). אם תאכילי את ביתך בקורנפלור לא מבושל, היא (וכל מבוגר אחר) תקבל כאבי בטן.

למעלה