הי eveu ../images/Emo13.gif
הי
אני חושבת שהסמכה לאימון אישי היא ממש לא ארוכה מספיק אני עוסקת באימון אישי כבר 6 וחצי שנים, הוסמכתי בשלושה בתי ספר לאימון אישי אני מנחה מאמנים אישיים (סופרויזן'ן) ומלווה מאמנים חדשים, בקיצור עוסקת הרבה באימון מתוך כל אלה אני יודעת שאימון אישי היא מתודה מעולה. כל כך מעולה שהיא מטעה
ואני חייבת לומר שבעיני הלימודים בקורס הכשרה למאמנים אישיים הם רק התחלת הדרך מאמנים אישיים מלווים אנשים שעושים שינויים משמעותיים בחייהם ונדרשת הרבה הבשלה מקצועית ואישית כדי לעשות זאת בצורה אחראית האימון עצמו יכול לעבוד ולתת תוצאות גם כשהמאמנ/ת לא כל כך טובים וזו המלכודת, משום שמאמנ/ת טוב/ה ובשל/ה יתנו למתאמנים ערך מוסף משמעותיים הרבה יותר מעבר למה שיכול לעלות מביצוע מרושל וחלקי של האימון מאד קל לראות את הצד החיצוני, הבסיסי של האימון, את החלקים הברורים ולחשוב ש"גם אני יכול/ה לאמן כל אחד ואחת" וראיתי המון אנשים עושים את זה ראיתי גם המון מאמנים שסיימו הכשרה וחושבים שזה מספיק וישר יוצאים ומפרסמים זה אכן מחזיק מעמד זמן קצר. אבל לא לאורך זמן, והתקלות כן מגיעות וחבל. פגשתי גם המון מתאמנים שעבדו עם מאמנים כאלה, ועצוב, מאד עצוב לשמוע סיפורים ונזקים... אני בטוחה שאם תראיין מאמנים שעוסקים באימון הרבה זמן הם גם יספרו לך שהם הוסיפו לימודים והכשרה הרבה מעבר לקורס והם יעידו שהזמן וההבשלה הפכו אותם למאמנים הרבה יותר בשלים ומועילים למתאמניהם ההכשרה לאימון אכן יקרה. וזה נושא לדיון אחר לטעמי אבל אני לגמרי לא חושבת שהיא ארוכה בכלל אם כבר, לדעתי היא קצרה מדי. בהצלחה