הסמל של "המכון הביולוגי" בקרית אונו

הסמל של "המכון הביולוגי" בקרית אונו

מי שמעוניין להכיר את הסמל המסחרי של "המכון הביולוגי" - ובכן מדובר בפנים לבנות של גולגולת עולה בלהבות. את הסמל ראיתי מצוייר בגודל מטר על מטר בתוך קרית אונו - יש פארק של הקרן הקיימת שנקרא "פארק אביבה ורשה" תכנסו לתוך הפארק ושם על החומה של "בית גלבוע" הצמוד - בחלק המערבי - תראו את הסמל המסתורי הזה... מישהו השקיע המון תשומת לב בציור הזה הענק .... ואני מאמינה ממש שיש לו יכולת מאגית...בייחוד כייוון שהעיר מוקפת בחומה והסמל נמצא במקום יחסית גבוה

החשש - משפיע על הבאקום.....

על פי החשש שלי - הסמל המסתורי הנ"ל קשור לפעילות כת-שטן בבאקום ובבית החולים תל-השומר ובמשרד הבטחון בקרית-אונו

TAINTED SAINT

New member
אהובתי../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

חששך מוצדק לחלוטין ! ! ! אין צל של ספק שהסמל שהזכרת קשור לפעילות כת השטן האזורית שמטה הגיוס והמאבק שלה ממוקם בגן הילדים הסמוך [לילדים הסובלים ממחלת הזאבת....],הגננות בגן זה נחשדו מספר פעמים בעבר בקשר ישיר למשפחת עמיר,אך הקשר לא הוכח בוודאות מעולם....
..... הסמיכות של המקום לבסיס קליטה ומיון נועדה בעיקר להסוות על התנועה הערה של אנשי הכת מחופשים לחיילים העוברים שם בלילות בדרכם לטכסים מסתוריים שירשו ממסדר הטמפלרים....מה עוד שמאז הפרסום על גילוי מערת הקבורה של ישו מסתובבות שמועות על השתתפותו של הפטריארך היווני באורגיה מרובת משתתפים שבה הוקרבו שני תיישים והוגשו מקלות מלוחים בתור כיבוד, ואין דרך לאמת ששאר הכיבוד שם נתרם ע"יי חברה מפורסמת לסלטים,שנשיאה היה בין האנשים על המרפסת בכיכר ציון....
הייתי מציע להזהר מאיזכורים נוספים על מנת לא להסתבך עם הרשות הלאומית למדליות ומטבעות,שבקרוב הולכת להוציא למכירה מהדורה מוגבלת של מדליוני זהב במשקל 13 גרם שעל צידם האחד דיוקנו של יוחנן המטביל,ומצידו השני דיוקנה של לאריסה...
....ששששששששששששששש.................. שלך עד הפעם הבאה TAINTED SAINT

סוריאל

New member
אהא!

זה היית אתה!באמת תהיתי מי זה הבחור המוזר שלובש את הברדס הפוך וסרב לגעת במקלות המלוחים. אל דאה ידידי, אנחנו יודעים איפה אתה גר...

רסקול

New member
דווקא היה לי אירוע מיני

בפארק אביבה ורשה, שם מתחת לבנין הזה. הפנים הקרינו אנרגיה רבת חשק והפכו את האירוע, מאירוע "שגרתי" משהו להפקה גרנדיוזית של אופרה איטלקית בבימוי של קובריק ע"ה.

למעלה