הסמל של מכושפות

zehavit20

New member
הסמל של מכושפות

אם מישהו יכול לעזור לי אני אודהההה לו מאוד!!!!! איך קוראים לסמל של מכושפות עם המשולש ושלושת העיגולים ומה הוא מסמל..???? בבקשה זה ממש חשוב לי!!!!!!

lir972

New member
../images/Emo207.gif מנצל"שת לשאלה....

אהלן אנשים? איך עובר עליכם החורף המחודש? אז ככה, לעניין! מודה בשריטה שלי, יש לי את כל העונות של מכושפות על קלטות וידאו, וראיתי לפני יומיים את העונה הראשונה, פרק 9 ("מכשפה מהעבר"), ושמתי לב למשהו קצת מוזר, ואני מקווה שמישהו כאן יוכל לתת לי הסבר. כשהמכשף מת'יו טייט עבר וחיפש נצרים למשפחת האליוול, הוא עבר באיזו שהיא חנות לכלי עבודה נדמה לי, ואחר כך הוא היה במשרד של עורך דין, שהשם משפחה שלו הוא האליוול, והתגלה שהוא אח של הבנות, והוא טען שהוא בן יחיד. מה הולך פה????? מאיפה צץ האח הזה? ואת מי בדיוק מת'יו טייט הרג בחנות ההיא?? אודה לכל התייחסות! אחלה שבוע חבר'ה!

flying eagle

New member
לא התגלה שהוא אח שלהן

כי אין להן אח. לא יודעת למה החלטת שהתגלה שהוא אח שלהם... הוא סתם עוד בן אדם עם שם משפחה "האליוול". כמו שבארץ יש יותר ממשפחה אחת בשם "כהן" או "לוי" או "אבוטבול" או "מזרחי" או "גבאי" או הרבה אחרים, ככה גם בארה"ב (לפחות בסדרה), יש כמה משפחות שהן האליוול. מת'יו טייט הרג בן אדם רגיל (תמים) שרק במקרה השם משפחה שלו הוא האליוול. שום קשר לאחיות.

barhenhalliwell

New member
את מתבלבלת...

מת'יו חיפש לפי דף את כל מי ששם המשפחה שלו היה האלוויל.. הוא הגיע לעורך דין. מת'יו אומר: אמור לי היכן אחיותייך ? העורך דין עונה לו: איזה אחיות ?? אני בן יחיד... ואז הוא הורג אותו.. שום אח של...

למעלה