הסנגוריה על באפי
(קודם כל, למען הפרוטוקול והנשמה ברת התמותה שלי, פתחתי פתיל חדש למרות שמדובר בתגובה לפתיל קודם כי הנושא לא רלוונטי להודעה המקורית) אני חייב, אבל חייב להגן על כבודה של אחת מסדרות הפנטזיה היחידות שמוקרנות בטלויזיה. אז, הייזל, סעיף סעיף בשבילך...
*נתחיל מהכמות הבלתי נדלית של השדים באנג´ל. אני חושב שמספיק להגיד ´ל.א.´ לא? אי אפשר להשוות את פוטנציאל הפשע והרשע של עיר המלאכים לעיירה שופעת השמש של באפי. אז נכון שפעם המקום היה שורץ אבל פתח השאול הרי נסגר, המסטר חוסל, ראש העיר נצלה והעובדה ש´היוזמה´ מוצאת סיבה לפעול באזור היא עניין מפתיע לכשעצמו. אני חושב שבאופן כללי הסדרה נצמדת קצת יותר מדי לסיפורי קשת (arc stories?) וזה מגביל את עניין הסיפורים הקטנים כמו הפרק הלפני אחרון בבית של האחווה (שהיה מעולה לדעתי). *אוקי, עכשיו בקשר לספייק. אני מניח שכולנו קיוינו שספייק יעזור לסקייווקר וייצטרף לאור אבל בואו נודה בעובדות, זה לא יקרה בזמן הקרוב כנראה. מה התפקיד שלו כרגע? אני משער שהוא ´יועץ לענייני קוטלים´ במטבחון של אדם. ד"א
מי ששם לב לפרומו אז גם ריילי לא טומן ידו בצלחת, כנראה. *המאבק של ריילי ואנג´ל... טוב, אין לי מה לומר כאן. אני חושב שזה היה במקום ואפילו מתבקש. ריילי מוכיח שוב ושוב שהכוחות המיוחדים לא מבינים מהחיים שלהם. אנג´ל לעומת זאת מוכיח שוב ושוב שחיוך מוביל לקמטים. *ווילו וטארה. חייב להודות שיש לי כאן יותר מדי רגשות מעורבים. נתחיל בעובדה שאני בטוח שווילו יכלה למצוא מישהי טובה יותר מט... ט... ט... טארה אבל אם זה עושה אותה מאושרת שיבושם לה. מה שבאמת מעצבן זה הרגעים המוזרים האלו בהם טארה זורקת רמזים לכך שהיא כנראה לא שיא הטוהר והתמימות. אני משער שימים יגידו. ד"א, אלו כמובן כרגיל שני האסימונים שלי בלבד והם לא כוללים ספויילרים פשוט בגלל העובדה שאני לא קורא ספויילרים אז בלי חבטות ו
מיותרים בבקשה. זהו, חוזר לשריון...
(קודם כל, למען הפרוטוקול והנשמה ברת התמותה שלי, פתחתי פתיל חדש למרות שמדובר בתגובה לפתיל קודם כי הנושא לא רלוונטי להודעה המקורית) אני חייב, אבל חייב להגן על כבודה של אחת מסדרות הפנטזיה היחידות שמוקרנות בטלויזיה. אז, הייזל, סעיף סעיף בשבילך...