הסנדלר הולך יחף...

sigaliot

New member
הסנדלר הולך יחף...../images/Emo4.gif

זאת אני ואסביר למה... כפי שסיפרתי אני בהריון , חודש שביעי וחצי וכבר חושבת על תכנון החדר לקטן. במקצועי אני אדריכלית ומעצבת פנים וגם מתעסקת באומנות כפי שראיתם....אז בטח תשאלו את עצמכם "אז מה הבעיה"??? אז זהו , שבשביל אחרים אני מוצפת רעיונות ויצירתיוית ובשביל עצמי המוח שלי משותק , ואקום , ריק! הזמנו בשבוע שעבר את החדר לתינוק , ארון ומיטה מעץ אלון צבועים בווש די אטום בצבעים שמנת וחאקי...שילבתי בארון סלסלות קש בהירות... עכשיו אני מתחרטת ורוצה לשנות...אולי החאקי יגביל אותי...מה אני אעשה? איך לצבוע את החדר , האם לעשות טכניקת צביעה או שזה יהיה עמוס מדי...לצייר על הקירות או לא? מה אני רוצה בכלל? אוף...יש למישהי הצעה? האם לשנות את הצבעים של הארון והמיטה?(הם עוד לא התחילו לעבוד על זה)....ואם לשנות אז מה לקחת? אולי שני גוונים של שמנת כדי שאוכל לשחק עם צבעים אחרים בשאר החדר? אני מבולבלת ולא הולך לי לחשוב ולהגיע להחלטה... HELP!!!

לדעתי..

אני חושבת שתינוקות זקוקים לשלווה מסויימת בחודשים הראשונים ושילוב הצבעים שבחרת בו הוא עדין ומתאים. אני מציעה לך לצבוע את הקירות בגוון של שמנת >שיתאים לגווני הריהוט< ללא טכניקות כלשהן ולא להעמיס מדי על החדר עצמו בחפצים. שידה, מיטה, ארונית ואולי 2-3 תמונות. וילון בגוון חאקי בהיר יכול להיות השלמה נפלאה לשילוב הצבעים. לדעתי רצוי גם לא לצייר על הקירות עדיין. זה אולי יותר מאוחר בגיל 3-4 כשהוא יבין גם על מה מדובר. ושיהיה במזל.

av_i_va

New member
גם לדעתי../images/Emo140.gif

גם אני מצטרפת לדעה שבהתחלה צריך להשאיר סביבה כמה שיותר נקיה מצבעוניות, ולהתבסס על גוון שישתלב בצבעים העתידיים. לכן, גם אני הייתי בוחרת בשמנת, או שמנת עם ערבוב עדין של טורקיז. משתלב לך יפה גם עם קש וגם עם חרדל. בנוסף, אמליץ לך (כפי שכבר כתבתי כאן בפורום) לא לצייר על הקירות. זה קבוע מידי ומהר מאוד מתרגלים לציור כמו לרהיט. מה שאני עשיתי כשבני היה תינוק, הכנתי לוח ענק ממוסגר, כשהבסיס היה שטיח (מסוג שהשטיחים המכונים מקיר לקיר). על משטח זה הודבקו דמויות (בעזרת סקוטש) בהתאם להתפתחות שלו. בהתחלה חיות, בית וכו ואחר כך דמויות מסיפור שאהב במיוחד או בהתאם למצב הרוח שלו. בשלב מאוחר יותר, כשכבר גדל, היו לו קופסאות עם דמויות מהסיפורים ואני נהנתי במיוחד "לטעות" בסיפור, על מנת שהוא יוכל לתקן אותי תוך כדי שהוא "מספר" את הסיפור על הלוח. איזו נוסטלגיה!!!! התינוק הזה מתגייס בעוד 3 חודשים.

popo11

New member
אני חושבת אחרת

לפי דעתי חדר של תינוק צריך להיות צבעוני כדי שהילד יקבל כמה שיותר גרויים. מצד שני, בהתחלה הם לא רואים רחוק ... אז מה אנחנו עשינו?
ריהוט בצבע אגוז (כהה)
קירות בצבע אפרסק רך של טמבור
המון דברים על הקירות: תמונות, מובייל של טייני לאב, דברים מהתקרה. אם את רוצה לראות תמונות, יש בגלריה של להיות הורים. אני מאמינה בצבעוניות.

sigaliot

New member
חשבתי על משהו יותר קלאסי...

משהו בסגנון העיצוב של "תפוז" אם אתם מכירים...

popo11

New member
לא מכירה את העיצוב של תפוז.

את יכולה לצרף קישור ?

ayelet i

New member
אני חושבת כמו סיוון...

אני אוהבת שבחדר יש הרבה דברים, שיהיה מעניין, שיהיה שמח. ובחדרי ילדים אפשר לשחק עם הנ"ל כמה שיותר. הצבעים שבחרת לריהוט מוצאים חן בעיניי. הייתי צובעת את הקיר בצבע אחד - שמנת. מוסיפה שטיח שיש בו שמנת וחאקי + צבעים נוספים ותולה וילון עם צבעים מתאימים. לא חייבים לצייר על הקירות - הייתי תולה את התמונות שלך (נשמע לי שישתלבו יופי!), תולה מדפים (אפשר לצבוע אותם בחאקי) - אני בכלל אוהבת מדפים - להעמיד עליהם דובים, צעצועים, ספרים... וכד´. בקיצור - משאירה את הריהוט כמו שהוא, צבע בהיר על הקיר - ומשחקת עם כל השאר...

dili

New member
אני דווקא אוהבת את הצבעים שבחרת

ואוהבת גם את הסגנון של תפוז, למרות שלפעמים הוא נארה לי קצת אנמי. אני אוהבת צבעוניות אבל לא יותר מדי, לחדר שינה של ילד רצוי צבעים לא רועשים, כדי להשרות שלווה, לחדר משחקים רצוי כמה שיותר צבעים, אבל כשאין שני חדרים, צריך לשלב... אני חושבת שלא כדאי לעשות טכניקת צביעה כל שהיא ואם כן, אז לייעד לכך קיר אחד ועל הצביעה לצייר איזה בורדר או משהו..אני הייתי הולכת על קירות בהירים, בגווני שמנת. אני לא אוהבת ציורי קיר גדולים בחדרים שמיועדים גם לשינה, אבל ציור קטן שיתאים מבחינת צבעים יכול ללכת... את יכולה להכנס לגלריית החדרים בפורום להיות הורים ולראות שם חדרים של ילדי הפורום ואולי לקבל משם רעיונות... אני צבעתי את החדר של הילד בגוון צהוב בננה, צבעתי ארון פורמייקה ישן בתכלת פסטל, ציירתי בקטן על הקיר, יש שם גם ציורים שציירתי...את התמונות שלנו את יכולה לראות בגלרית להיות הורים תחת "עדי של יובל"

למעלה