הסנדלר הולך יחף ../images/Emo70.gif
טוב, הסנדלרית... הפעם זו אני - היום היה לי מבחן במחקר איכותי (איכותני). חלק סגור - ללא חומר, וחלק פתוח כשהחומר פתוח. הבעיה הייתה דווקא בחלק הפתוח. כמה פעמים אני מלמדת ילדים וסטודנטים - תבדקו מה נדרש בשאלות, כמה צריך, סמנו כמה שצריך - ונחשו מה קרה ? עשיתי שטות
חלק א' לבחור 1 שאלה מתוך 3. סימנתי את זו שאני רוצה לענות. חלק ב' שאלה חובה. חלק ג' לבחור 3 שאלות מתוך 5, סימנתי את אלו שאני רוצה. היה מירוץ נגד הזמן, כי הרי חומר פתוח, ושאלות יש לענות במהירות... עניתי על חלק א' בחרתי שאלה. סיימתי שאלה זו. וזו השטות שעשיתי : המשכתי לענות על עוד שאלה (שלמה !!) בחלק א'. ורק, כשכמעט עניתי גם על שאלה שלישית באותו חלק, קלטתי !!! עניתי על שאלה יותר מדי, בזבזתי זמן כל כך יקר. והמירוץ המשיך. מזל
שהספקתי לענות על כל השאלות, הגעתי לדקה ה-90, טוב הייתה הארכה בגלל "זמן פציעות" - וסיימתי בשניה שהמשגיח אמר לסיים ! נגמר הזמן
בקול הכי לא נעים שיכול להיות. (לא... הוא לא אשם, כך זה עם משגיחים, הם עומדים על הזמנים כמו שצריך... וווואי, איזה מזל, ואני צריכה לרשום לקנות סנדלים, לא ללכת יחפה....
טוב, הסנדלרית... הפעם זו אני - היום היה לי מבחן במחקר איכותי (איכותני). חלק סגור - ללא חומר, וחלק פתוח כשהחומר פתוח. הבעיה הייתה דווקא בחלק הפתוח. כמה פעמים אני מלמדת ילדים וסטודנטים - תבדקו מה נדרש בשאלות, כמה צריך, סמנו כמה שצריך - ונחשו מה קרה ? עשיתי שטות