הסנונית שמבשרת את הפלייסטיישן פרו

meishar84

New member
הסנונית שמבשרת את הפלייסטיישן פרו

הזמנתי את הפרו\ניאו בהזמנה מוקדמת מאמאזון ארה"ב :)

PlayGirl3

New member
הם עושים משלוחים לארץ? איך זה עובד?

ראיתי ב-VGS הזמנה מוקדמת ב-3000 שקל שזה פי 2 מהמחיר בארה"ב

meishar84

New member
550 דולר כולל הכול

400 דולר לקונסולה מאמזון, אפשר גם מGame Stop, Wal-Mart, Target וכו׳. עוד 150 לשילוח עם buy2usa שכוללים 75 דולר מע"מ (מחיר משוער לפי מחשבון).

PlayGirl3

New member
כשאני בדקתי עכשיו במחשבון של buy2usa

יצא 720 דולר. במחיר הזה כבר עדיף לקנות מ-VGS עם אחריות שלהם.

פרטי המוצר
שם המוצר: Sony PlayStation 4 Pro - 1TB
מחיר המוצר: $399.99
מיסים
קטגורית מכס: קונסולת משחקים
סה"כ מע"מ ומכס: $71.5
עלויות שילוח
סכום לתשלום אווירי: $221

meishar84

New member
כנראה טעית במשקל...

המשקל של הערכה סביב ה5 קילו.. עכשיו חישבתי שוב. 545 דולר כולל הכול. אולי אם את עושה את הקניה דרכם זה מציג לך את המחיר הזה. אני רק עושה שילוח דרכם ורוכש עצמאי.. ואגב בקנייה של ה4 הרגיל המחירים תואמים בערך את מה שרשמתי מקודם

PlayGirl3

New member
יש לי ניסיון לא כל כך טוב עם buy2usa

והמחשבונים שלהם שכל קשר ביניהם לחיוב שאתה מקבל בסוף לעיתים הוא מקרי, אז הייתי נזהרת עם זה.
היו לי הזמנות שעבדו נהדר דרכם וגם כאלה שלא הגיעו ומסתבר שהם בכלל לא ביצעו את ההזמנה מאמאזון ובינתיים המוצר אזל מהמלאי אבל חייבו אותי בכל מקרה ולקח חודשים עד שהצלחתי לקבל מהם החזר. לא בטוחה שאני רוצה לנסות אותם שוב, אחפש אופציות אחרות.

meishar84

New member
אני משתמש בהם רק בתור השליח

את ההזמנה עשיתי לבד מאמאזון ושמתי את הכתובת שלהם שיעשו את השליחות. הניסיון שלי מולם בצורת עבודה הזאת טוב מאוד. אגב. אי אפשר לעשות דרכם pre-order. את יכולה גם להשתמש במאסטופ (נהדרים) או בShipto שגם בהם המחיר יהיה דיי דומה.

aaamar

New member
נפתחה המכירה באמזון גרמניה

אפשר לעשות דרכם PRE-ORDER ישירות לארץ
המחיר אחרי משלוח ומיסים יוצא 409 יורו , שזה כ1700 שח (עם שליח עד הבית ואחריות של אמזון במקרה שיש בעיות, מה שאין במקרה שמשתמשים בBUY2USA, שיפטו וכאלה)
עסקה מעולה לדעתי, בארץ ייקח זמן עד שהמחירים יגיעו לרף הזה

meishar84

New member
תודה רבה, ביטלתי בארה"ב והזמנתי משם

לקחתי גם משלוח Priority בעוד 16 יורו

CallMeCavanaugh

New member
גם כשליחים יש לי ניסיון רע איתם

נכון, הזמנתי איתם משהו כמו עשרים חבילות ורק שתיים עשו בעיות, אבל כשהחבילה מתעכבת ארבעה חודשים והם אומרים לך "יש בעיה במכולה ואסור לנו לדבר על זה כי זה סודי. שר התקשורת בעצמו מעורב בעניין!" ואז כשאתה שולח להם מכתב מעו"ד פתאום תוך שבוע הכל מסתדר, כנראה שמדובר בנותן שירות לא אמין במיוחד...

למעלה