הסנסא לא מצליח להיטען (בכל מחשב)

davidlev0255

New member
הסנסא לא מצליח להיטען (בכל מחשב)

והוא חדש (הסוג שנטען ישירות דרך USB) נקנה לפני פחות מחודש. (שקעי USB - כן מטעינים נגנים אחרים) האם יכול להיות שהוא כבר התקלקל?

יאיר B

New member
אתה מחבר לשקע אחורי במחשב נכון?

ולחבר ישירות לשקע, לא דרך מפצל. אגב, אתה יכול להישג מחבר ספק USB (כזה שמתחבר לחשמל בקיר ודרכו ניתן לטעון כל דבר שמתחבר ל-USB)? ניסיון לטעון אותו עם אחד כזה יכול לתת אינדיקציה נוספת לבעיה בנגן עצמו. והכל יכול לקרא - גם אחרי חודש יכול נגן להתקלקל (ובשביל זה יש אחריות).

davidlev0255

New member
יאיר כמה שאלות ברשותך

1. כן אני טוען מאחורה (וגם מקדימה ) , בשני מחשבים שונים. ישירות ולא דרך מפצל 2. מה ההבדל בין טעינה קדמית לאחורית ? 3. מפצל כזה לא יועיל לי מכיון שהטעינה שלו היא בטעינה ישירה - והמטען הוא בשקע קטן ויש לי עוד שאלות בהמשך

יאיר B

New member
טעינה

2. לפעמים במחשבים שולחניים (לניידים זה לא רלונטי) לא מחברים כמו שצריך את השקעים הקדמיים ללוח (או שמראש יש להם בעיות זרם, תלוי בלוח). הנושא של הבעיות עם השקעים הקדמיים הוא די קונצנזוס בכל הפורומים שעוסקים בתחום (אני עובד עם נייד, אז אני לא יודע עד כמה זה נכון). 3. על איזה מפצל אתה מדבר? אני מתכוון לספק USB, משהו מהסוג הבא: http://www.bnc-il.com/bnc/inter.asp?page=productD&PID=36&dealer=10 זה מאפשר לחבר את הנגן ישירות אליו לצורך טעינה (ואם יש לו חיבור יחודי, אז דרך הכבל שסופק איתו). ככה מבטלים את התלות במחשב ואפשר לדעת אם יש בעיית טעינה כללית או משהו במחשב/תוכנה.

davidlev0255

New member
תודה, המפצל חשבתי מפצל 4 יחידות HUB

לגבי המטען , אז יש לי מטען של סלולארי מוטורלה W250 , הבעיה היא שאני מטעין איתו את הנגן, הנגן מתחיל פתאום להפעיל את עצמו ברדיו.. ואילו במחשב לא קורה מה הסיבה לזה?

למעלה