הסנפיר הירוק והמעצבן

חיפושיט

New member
הסנפיר הירוק והמעצבן

אני, גולשת תמימה ומנוסה, נכנסת לי לאחד הפורומים ומצפה לקרוא בשקיקה הודעה, אך אויה! סנפיר ירוק ומפחיד מטייל לי על הדף!! אני מביטה על היצור בתקווה שיעלם, וממשיכה לקרוא, הנה, הוא נעלם לשנייה! יש! ניצלתי מפתיחת ההודעה ואז סגירתה!! אז זה, שלא! הסנפיר השובב חזר לסיבוב שני, והפעם לא יכלתי לסבול נוחכותו המעיקה, לחצתי עליו, הופיעה לי חלון, לחצתי שוב ואז סגרתי.... הסנפיר המעיק מופיע פה ושם, שוב ושוב, ולא מבין שאני לא חובבת סנפירי בכלל!! די סנפיר מרושע, אתה מפריע לי~! למה זה מגיע לי??? נשבעת לכם, אני עוד אתחיל בעצומה הרוג את הפרסומת המעיקה על המסך שלי, אתם עוד תראו!!! <כן כן, עוד לא הכפלתי מינון, אני עובדת על זה...>

אנקדוטה קטנטנה...

הסנפיר המאיים שייך ללוגו של אמיגו שנמצאים בימים אלו בקמפיין אינטרנט שמאפשר לגולשים (ולגולשים בלבד, אגב) להרשם ולהשתתף בהגרלת טיסה יחד עם 7 חברים ליעד שאותו יבחרו. את הקמפיין הזה מפרסמים בעזרת אייבלסטר (פרסום מתפרץ) ובעזרת באנרים. האם הבחנת בבאנרים? אין לי מושג, אבל מה שבטוח - מהפרסום המתפרץ לא הצלחת להתעלם. וזהו בעצם העקרון המרכזי של פרסום (לא רק באינטרנט) - להשיג את תשומת ליבך. אז התגובה שלך מוכיחה שזה עבד. אגב, נרשמת להגרלה? כדאי לך,אפשר לטוס לחו"ל. אז אם את נרשמת, תרשמי אותי כאחד משבעת החברים שיטוסו איתך. תודה.

dino_din

New member
על סנפירים ואנשים

שלום גברת חיפושית. אם לא שמת לב, ממש מתחת להודעתך שלחתי כבר הודעה שכותרתה "פרסומות בכפיה בתפוז". והבעתי את מורת רוחי מכל מיני סנפירים וארנבים מטורפים שמשתוללים על גבי המסך. את מוזמנת להצטרף לויכוח ולעזור לי להבהיר למנהל הפורום (שהוא גם מנהל הפרסום של תפוז) שלמרות שהוא חושב שאנחנו נהנים מזה ושיש אנשים שמתחברים לרשת רק כדי לראות פרסומות.... אנחנו לא !!!. אגב, בקשר למינון...אם את צריכה חומר קצת יותר חדש....תשאירי לי הודעה.. יש לי קשרים :) בברכה, דינו_דין. (שיושב מול המסך עם מחבט ומחכה לסנפיר שיופיע !!!).

חיפושיט

New member
חיחיחיחיחיחיחיח

החבר של ינון, אני מבינה שלכם מפרסמים <ואני מניחה שאתה כן> אמורות להיות דרכים יצירתיות לפרסם, ואני מודה שהסנפיר הייה ממש מגניב, אבל אני פשוט לא רוצה ממנו כלום, לא מעוניינת להרשם... אי אפשר לארגן איזה זיכרון למחשב שלי שאחרי מחיקה של שלוש פעמים של פרסומות מעופפות למינהן הן לא יופיעו שנית?... ועוד לא הזכרתי את הפרסומות שמשתלטות על המסך לחלוטין ואיי אפשר לעשות כלום חוץ מלפתוח אותם... כן כן זה המטרה בעצם.. אבל זה מעצבן!

את צודקת בכמה דברים!

הבעיה היחידה לדעתי עם הפרסום המתפרץ היא לפעמים שוכחים לשים את האיקס שמאפשר סגירה מיידית של הפרסום כשצריך להיות איקס כזה. לגבי שאלת תדירות ההופעה - לפי דעתי הפרסום המתפרץ לא היה אמור להופיע לך במחשב יותר מ-3 פעמים כי משתמשים בקוקי שלא נותן לאפליקציה להיפתח ללא הגבלה. אם נחשפת לפרסום הזה יותר מ-3 פעמים יתכן שבהגדרות שלך את לא מאפשרת לשתול לך קוקיס. אבל בחיאת - תרשמי להגרלה ותרשמי אותי בין החברים שלך...

tvguy

New member
חיפושיט יקירתי

דוקא על הקמפיין הזה נפלת? יש כל כך הרבה שאני לא אוהב למשל הסלקום למיניהם - פשוט רע

למעלה