הסעה להופעה במצדה

ghahamov

New member
הסעה להופעה במצדה

שלום לכולם שרשרו הודעה אם אתם רוצים להגיע בהסעה מאורגנת של הפורום (באדיבותה של ענבל) קיומה של ההסעה תלוי בכמות מספקת של נוסעים. בשונה מפעמים עברו, אין לי רכב, אז דרך ההגעה היא שיקול רציני בהחלטה אם להגיע. אני יודע מנסיעה משותפת למצדה לפני כ 3 שנים (אם אני לא טועה. זו הייתה ההופעה עם חלק מחברי מיומנה). זו חוויה מאוד כיפית היו כמה מנות דייויד רציניות. - עצרנו בפאב המוזה בערד לפני ההופעה ופגשנו את דייויד עם כל הצוות. - ראינו את ההופעה כמובן - המתקדמים ניגשו לדייויד מאחורי הקלעים - וגולת הכותרת הייתה ההזמנה של דייויד לארוחת בוקר במוזה אחרי ההופעה. הסיכוי דברים כאלו יקרו שוב לא גבוהים לדעתי, זו עדיין חוויה נחמדה וכיפית. אני מתכוון לחוויה המשותפת עם חברי הפורום, לא רק להופעה עצמה כמובן. אז קדימה שרשרו ...

glitter8

New member
לטובת החברים החדשים-כמה פרטים

נתחיל עם הפרט החשוב ביותר-המחיר
מחיר ההסעה, שוב, תלוי במספר המשתתפים לאור שנים קודמות נע באזור ה-150 ש"ח יתרונות ההסעה על פני נסיעה ברכב פרטי, מלבד ה"ביחד"
שגיל תיאר, 1-מדובר במיניבוס מרווח וממוזג של חברה מוכרת וגדולה,
2-זה יותר זול מנסיעה ברכב,
אם לוקחים בחשבון גם את שאר הוצאות הרכב חוץ מדלק, 3-למי יש כח לנהוג שעתיים וחצי אחרי לילה ללא שינה ?
לא נעים וגם מאד מסוכן, מנסיון, 4-הנסיעה המיתולוגית למצדה זו חוויה שאסור לפספס, שרים
ומנגנים גם בהסעה
אז קדימה! 5-יציאה וחזרה עד רכבת ארלוזרוב בתל אביב

YulaShpil

New member
גיל - עד כמה שזכור לי לא היית איתנו

לפחות לא על המיניבוס. כמובן שהיה לנו הכבוד והעונג להכיר אותך ואת עופרה במצדה, לאחר מכן
ו-וואו - זה היה כבר לפני 3 שנים, אתה בטוח? נדמה לי שזה היה "רק" לפני שנתיים, ובכל אופן, זה עדיין המון זמן... וכדי לחזק את דבריך, ואת דברי ענבל, לטובת החדשים: אכן אין על נסיעה משותפת באוטובוס למצדה, כי באמת למי יש כוח לכל הנהיגה הארוכה הזו בלילה, אפילו אם אתם כמוני, עם ליסינג נטול הוצאות מיוחדות. אפילו אם אתם נוסעים עם טרמפיסטים באוטו, אין מה להשוות עוד בנאדם-שניים לקבוצה של כ-10 שנוסעים יחד, שרים, מדברים וצוחקים כל הדרך. אני, ככל הנראה, לא אחזור על חווית מצדה השנה, אבל כמי שנהנתה עד הגג בפעם (הראשונה) ההיא, אני בהחלט ממליצה.

BadChicken82

New member
קצת מעליב שאת לא זוכרת אותנו...

אפילו לא שפעם ראשונה שדיברנו היה במוזה ...עוד לפני ההופעה...

glitter8

New member
אפילו יש תיעוד מצולם...

וזה הזמן להעלות כמה תמונות מצדה לפתיחת התיאבון, קדימה חברים, תמונות מצדה! אני מתחילה, חיפשתי תמונה משותפת ולא מצאתי אז מקוצר זמן שמתי את זו, אחת האהובות עלי..עם המדרגות המיתולוגיות של ההר ברקע.. מי אחרי בתור?

YulaShpil

New member
וואו, להירגע בבקשה

לא אמרת שלא הייתם איתנו במופע! אלא פשוט שאני לא זוכרת שהייתם איתנו על המיניבוס, זה הכל. ולהעליב? חלילה! ממש לא היתה הכוונה, ואני מצטערת אם ככה זה נקרא.

בטי369

New member
שלום אנשים.

נשמע מפתה למדיי אבל אחרי שסחפתי קבוצת חברים והתארגנו על אוטו גדול לא נראה שהצטרף לנסיעה המשותפת למרות שאני מאוד מאוד הייתי רוצה נשמע חוויתי.. טוב אולי נפגש בפאב לפני ההופעה. ההתרגשות כבר באויר...

handlessman

New member
אני כנראה בסוף לא אוכל להגיע...

רוב הסיכויים שאני סוגר את השבת הזאת. אני מבואס פצצות, אבל זה מה יש... :p

למעלה