הסעה למצדה- כל הפרטים-

handlessman

New member
שרשור הסעה - חייבים שיהיה בולט

חבל שיעל לא פה היינו מבקשים ממנה שתעגון את ההודעה... בכל מקרה, לדעתי זה מספיק חשוב, במקום שיהיו כל מיני הודעות על מי רוצה להיכנס בהסעה בכל מיני שרשורים. אז זה השרשור - עזבו עכשיו את הארגון של זה, קודם כל שנדע מי רוצה לבוא בהסעה... אחרי זה נדבר. רק שתהיו בעניינים - לקחת הסעה (לא משנה באיזה גודל ואיזה מספר מקומות) מת"א למצדה ובחזרה (בהנחה שכולם יכולים להגיע לת"א או לכל נקודת מפגש אחרת ממנה תצא ההסעה) עולה בסביבות ה-1400 ש"ח, בין אם זה מונית או הסעה של 15 אנשים - לכן כדאי שנהיה כמה שיותר, כדי שהמחיר יתחלק בין כמה שיותר אנשים! אם נגיע למצב של 90-100 לאדם על ההסעה (לא כולל כרטיס כמובן) לדעתי זה יהיה מצב סביר ביותר... אז יאללה שרשרו מי מעוניין.

handlessman

New member
וגם רונן... עונה בשמו

מי שבא עם עוד אנשים - שרשרו כל אדם שרוצה לבוא בתגובה חדשה, כדי שיהיה קל יותר לספור...

romens

New member
חח אני בפנים, חח אני בפנים

חח למרות שכבר כללו אותי P:, חח למרוןת שכבר כללו אותי P:

לפי איך שהדברים נראים, ייתכן שגם אנחנו נצטרף

להסעה. מחר נהיה חכמים יותר

glitter8

New member
אני ../images/Emo13.gif

אז אם ככה- כבר לא נשאר הרבה מקום... 1-חנית 2-שלי 3-ליאור 4-עמית 5-רמי 6-עמרי 7-רונן 8-ידידה של רונן 9-דודי (רק כיוון אחד-חזרה לת"א) ונשאר מקום אחד...ואם יש עוד ביקוש נלך על מיניבוס...

glitter8

New member
2- הערות

א- יש עוד שני אנשים להסעה, (ידידה של רונן לא תבוא כנראה) קיצר- ההסעה התמלאה! ב- אני לא אהיה בהסעה, כי אני אהיה כל הסופש בדרום, אז מישהו מטעמכם יהיה אחראי על ההסעה, חנית- כנראה שזו תהיי את...

handlessman

New member
מעולה...

אני עוד מחפש את ההנחה הכי משתלמת לכרטיס... העובדה שדודי נוסע רק כיוון אחד בטח לא משפיעה על המחיר שהוא משלם????

glitter8

New member
הסעה למצדה- כל הפרטים-../images/Emo124.gif

לכל מי שמעוניין בהסעה- יש הסעה מתל אביב למצדה וחזרה להופעה הראשונה, המחיר-120 ש"ח, (הלוך חזור) ישנם 10 מקומות בלבד, כל הקודם זוכה, במידה וההסעה לא תהיה מלאה המחיר יעלה בהתאם (1200 ש"ח סה"כ לכל ההסעה ללא קשר למספר הנוסעים) מי שמעוניין-הבטיחו את מקומכם והירשמו אצלי- ההרשמה מותנית בקניית כרטיס להופעה,. לא יישמר מקום למי שטרם קנה כרטיס! בהצלחה ונסיעה טובה

למעלה