הסעה למצדה

ghahamov

New member
הסעה למצדה

מנהלת הפורום :)) יש סיכוי להסעה להופעה ? הפעם האחרונה שהייתי במצדה, הייתה הסעה. מה שהפך את כל החוויה לעוד יותר מיוחדת פגשנו את דייויד במוזה, ערב ההופעה. ואפילו אכלנו ארוחת בוקר עם דייויד והצוות (שוב במוזה) אחרי ההופעה. לא שאני מצפה שדברים אלו יקרו שוב. אבל ההסעה תהיה נוחה לכל המאותגרים מוטורית (כמוני).

urielson

New member
יש לי מקום אחד על האופנוע...

מצטרף לשאלה ועוד שאלת הבהרה: הבנתי שחברי הפורום מתכננים להיות בהופעה בבוקר יום שני והכרטיס המוזל הוא לבוקר יום ראשון אפשר הסבר והבהרות בבקשה

SHANILIROY

New member
דווקא דובר על התאריך הראשון

מבחינת נוחות וזמינות (ועכשיו גם עלות ) ,בואו כל אחד יכתוב מה הוא מעדיף ,והאים הוא זקוק להסעה ,ככה נערך בהתאם .

handlessman

New member
אני מת לבוא!!!

הבעיה זה הצבא, אני לא יודע מה יהיו היציאות שלי באותה תקופה, חודש הבא אני אהיה חכם יותר... שימו אותי בסטנד ביי.. אה ו... היי, יודע שמזמן לא יצא לי לבקר, להלן הצבא.. :p

SHANILIROY

New member
מחזיקים אצבעות שתגיע../images/Emo249.gif

תהיה בקשר לפני ,ונסדר לך מקום

glitter8

New member
טוב, השנה אתה כבר פז"מניק..

יהיה ממש מגניב אם תבוא.. ויהיה מגניב אם גם אני אבוא..אחרי שבשנה שעברה הברזתי בגלל סיבה מטומטמת כמו עבודה...

SHANILIROY

New member
הסעה למצדה

נעשה שירשור הסעה חודש לפני ,אם תהיה הענות (שנה שעברה כל אחד דאג לעצמו,ולא הייתה התעניינות להודעה שענבל פרסמה ) בהתאם לעניין נדבר עם חברת הסעות ,ואף עלה רעיון לטיול משותף לפני ,כמובן רק בהסכמת כל המשתתפים . גם אני צריכה השנה הסעה ,השנה אין לנו אוטו
... ארוחות ערב במוזה עם דיויד בערב לפני ובבוקר אחרי כבר הפכו למסורת ,ונשמח גם השנה אז גיל החמוד
,מקווה שעניתי על כל שאלותיך ,ואם מישהו מכיר חברת הסעות טובה מוזמן לשלוח לי מסר בפרטי

glitter8

New member
מסיעי "שאשא"

הם החברה הקבועה שמסיעה אותנו בשנים האחרונות, מאד אמינים וכבר יש לי איתם קשרים, אני מאד ממליצה לנסוע איתם גם השנה, יש להם רכבים בכל הגדלים ומחירים נוחים.

SHANILIROY

New member
כן ,הם חברה מוכרת

תמיד שווה ללכת על אמינות בעיקר שמדובר בהסעות .

Jen74

New member
כמובן שרוצה להצטרף ואשמח אם תהיה הסעה

מאורגנת עם חבר'ה "משופשפים" שכמותכם
קודם אני צריכה לבדוק בכלל אם יש לי אפשרות כלכלית לעניין. אני אדע אם כן או לא בקרוב מאוד. על איזה תאריך אנחנו מדברים? יש לי בכלל זמן לחשוב?

SHANILIROY

New member
היי ,נשמח שתצטרפי

מדובר על המועד הראשון הלילה בין מוצ"ש לראשון , עוד לא קבענו כלום ,יש לך עוד זמן לחשוב , ככל שנהיה יותר ,העלות של ההסעה תרד ,וכמובן יהיה יותר שמח

למעלה