הסעות בשנה הבאה

°Whisper°

New member
הסעות בשנה הבאה ../images/Emo73.gif

כן, זאת שוב אני זאת שתלוננה לפניי מספר חודשים על מצב ההסעה של הילדים לרעות ואני חייבת לציין שיש שיפור. תודה רבה לכל המעורבים ובמיוחד לעינת! (כמובן שהמצב עדיין לא מושלם ויש ימים שהנהג שלנו מחליט שלא בא לו להגיע, ואנחנו נתקעים בלי הסעה, אבל זאת כבר תופעה שנעלמת.. מה גם שזה סוף השנה והמאבק מיותר עכשיו.) פניתי אלייכם הפעם, בכדיי לדעת איפה העיניינים עומדים לגביי ההסעות לשנה הבאה. נכון-זה מוקדם מאוד, אבל אני לא רוצה שייצא מצב כמו השנה שבהתחלה פשוט לא היה לנו דרך נורמאלית ומסודרת להגיע. יש לי, כאחת מבין רבים (ועוד נהיה יותר שנה הבאה) כמה בקשות שנבקשכם לשקול ברצינות. - השעה בבוקר. אנחנו מתחננים לעוד הסעה בבוקר. מתחננים אנחנו קמים כ"כ מוקדם בבוקר, אנחנו באמת מבקשים לנסות ולעשות לנו שנה הבאה עוד הסעה בבוקר, לילדים שמתחילים בשמונה וחצי- לא הגיוני שכל יום (אני למשל כל השבוע למעט יומיים) אנחנו נחכה 45 דקות אקסטרה בבית הספר. אלה היו יכולות להיות עוד 45 דקות של שינה. ובגילנו זה כ"כ חשוב. -הסעות בשעות נורמאליות בצהריים. חישבתי את הנושא. ביום (בוקר כולל צהריים) תלמיד ממוצע שלומד ברעות מחכה שעה ורבע להסעות או לשיעור. שזה יוצא המון שעות בשבוע. ועוד לא התחלתי בכלל לדבר על הילדים שמסיימים בימים רגילים (לא שישי) ב-12. הם צריכים לחכות עד 13:30. -פיצול הסעות או שינויי קו. אתם פשוט חייבים לראות את ההסעות שלנו בצהריים. אנחנו נדחסים לשם כל הילדים מכפר אורנים מכל בתיי הספר. וזה יוצא כ"כ הרבה אנשים. יש המון ילדים עומדים. המון לא רק שזה לא בטיחותי, זה גם לא חוקי. (כהערה: לילדים של עירוני ג' צריך להביא אוטובוס משלהם. ברצינות-הם המונים.) באמת שאלה לא רק טענות שלי. אני מייצגת פה המון ילדים, שבשנה הבאה עוד יהיו יותר לפי מה שהבנתי. בבקשה,שקלו זאת. עדי עומרי. (כיתה י')

הסעות

הי עדי, אני שמחה לשמוע שיש שיפור מסוים בנושא ההסעות לרעות, אבל אני יודעת שהמצב רחוק מלהיות כמו שצריך... התחלנו כבר לבדוק מכיוונים שונים את הנושא של ההסעות לגבי שנה הבאה, ברור לנו שלגבי רעות המצב לא יכול להימשך כמו שהיה השנה ואנחנו נעשה את כל המאמצים בכדי לשפר אותו. תודה על הנקודות שהעלת - אנחנו לוקחים הכל בחשבון. (צריך גם לזכור שלא הכל תלוי בנו - יש דברים, כמו מספר ההסעות ביום, שאנחנו זכאים להם ויש כאלה שלא). נעדכן בהמשך, עינת

גם אנחנו!!!!

אנחנו מתחילים ב-8 ורבע ומגיעים לבית הספר ב-7 וחצי אנחנו גם מחכים 45 ולפעמים יותר אז גם עירוני ג!!! בבקשההההההה תודה, מעיין

למעלה