הסעות לבית הספר/איחור

מיכלי40

New member
הסעות לבית הספר/איחור

הבן שלי התחיל ללמוד בשעה טובה לפני כ 3 שבועות (עניין של פרוצדורה בירוקרטית) ומאוד טוב לו בבית הספר.חוזר מאושר ומלא סיפורים. אבל (כמובן שיש אבל) הוא מגיע כל יום לבית הספר בשעה 9 במקום ב 8. בגלל שהנהג של ההסעה מאחר. אני לפחות פעמיים בשבוע מתייצבת בעיריה לברר למה זה קורה וכל בפעם מספרים לי משהו אחר. האמת נמאס לי,אבל לא רוצה להשבר. מישהו פה התנסה במיקרה כזה? למישהו יש רעיונות לאיפה אני יכולה לפנות? אשמח לשמוע מיכל

איריס56

New member
הסעות לבית ספר

מיכלי בוקר טוב, ישנו מפקח ש אחראי במשרד החינוך בתל אביב על עניין ההסעות. מקריאת ההודעה שלך הבנתי כי העיריה לא עוזרת ולא עושה כלום - שיחה אחת עם אותו מפקח ממשרד החינוך תפתור לך את כל הבעייה. ילד חייבת להגיע בזמן לבית הספר ואסור לו לאחר. אם לנהג יש בעיה שיחליפו את הנהג זו לא צריכה צ\להיות הסיבה לאיחור. תפני עוד היום. דרך אגב חייבת להיות מוצמדת לילד מלווה בהסעה וזו גם חובה של העירייה - אם אין מלווה כזו משרד החינוך הוא גם הכתובת כאן. בהצלחה, איריס

rachel044

New member
לא להתיאש!

יש לי ילדה שנה שניה בחינוך המיוחד.היה לנו את אותה הבעיה שנה שעברה. מלחמות של כל ההורים בהסעה עם מכתבים לעיריה ולחברת ההסעות ומכתב מאורגן למפקח ההסעות(כמו שהציעו לך).לא הסתדר עד אמצע השנה.השנה התחיל אותו הדבר ולי זה נמאס.השגתי את הטלפון של חברת ההסעות והייתי "מדווחת" לאחראי כל יום כמה היה איחור -בקיצור ישבתי לו טוב טוב בתוך הוריד.כשזה לא עזר ישבתי לאחראית הסעות בעיריה על הראש.הייתי מתקשרת 3-4 פעמים ביום .כמובן הכל בחיוך ובנימוס אבל לא ויתרתי.אני חושבת שהיא טיפלה בעניין רק לא לקבל טלפון ממני-בסוף החליפו חברת הסעות והיום טפו טפו הכל מאה אחוז.רק לא לוותר!בהצלחה!

zorefs

New member
אצל בתי שנסעה בהסעה והיא איחרה

לפעמים העייריה רבה עם חב' ההסעות ולא תמיד זה הלך אז איימתי שלא תלך לביהס ופעם אחת ממשתי זאת לא הלכה והתקשרתי לעירייה ולחב' ההסעות ולביהס והודעתי שנופר לא תגיע אז שיסודר ותוך שעה וחצי היו בשיחה ובאו לקחת אותה בעירייה אצלנו ראשל"צ שההסעה איחרה והייתי מתקשרת כל יום לעירייה אז דאגו לנו למונית וחייבו את החב' הייתי שולחת מכתבים גם לראש העיר ואז היו מטפלים בזה. היו למזלי היא נוסעת באוטובוס בכיתה ח' שנה ראשונה למדנו אותה וזה הולך מצויין. בהצלחה בכל מקרה

Diana M

New member
הסעות

לצערי הרב, רק לרשות. אין גורם אחר אשר יכול לטפל בכך. הרשות מקבלת תקציבים עבור הסעות תלמידים בחינוך המיוחד ואחראית להסדר הסעות באמצעות הוצאת מכרז. המצב שאת מתארת דורש המרשות לטפל בנהג מול חברת ההסעות שזכתה במכרז. מציעה שתפני למנהל אגף החינוך . כמו כן שמנהלת בית הספר תפנה גם היא בתקווה שמשהו יעשה בנדון. ולא, את יכולה לפנות לסגנית מנהלת אגף חינוך מיוחד במשרד החינוך הגב' ניצה ננר בבקשה להתערב. אך לפני כן מומלץ למצות את הפניות לרשות ולבית הספר. בהצלחה דיאנה

מיכלי40

New member
אז התקשרתי לאחראי הסעות ארצי

והוא עשה שיחת ועידה ביני לבינו ובין האחראית על ההסעות בעיריה. והוא היה תותח אמיתי. גם נתן לה על הראש,אמר לה להיות יותר אסרטיבית מול חברת ההסעות. וביקש ממני בנוכחותה (בטלפון) להתקשר אליו ולהודע לו מה קורה עם זה ואם יש שיפור. הוא אמר לי לתת לה כמה ימי התארגנות. ושוב לדווח. בינתיים ביום שישי,שוב אחר הנהג. מקווה שזה יסתדר בקרוב. תודה לכולכן. מיכל

למעלה