הסעות לטיפולים פרא רפואיים

אתי תר

New member
הסעות לטיפולים פרא רפואיים

ביתי עם סי.פי משולבת השנה בכיתה א בבית ספר רגיל. פעמיים בשבוע לאחר הלימודים היא נאלצת לצאת מהישוב בו אנו גרים למרכז לשילוב בו היא מקבלת לווי פסכולוגי,פזיוטרפיה,וריפוי ועיסוק. מחודש אוקטובר המועצה דאגה להסעות עם ליווי, השבוע קיבלנו הודעה כי המועצה מפסיקה עם ההסעות מכיוון שמשרד החינוך הודיע חד משמעית שלא ישא בתשלום עבור הנסיעות למסגרות החינוך או הטיפול המשלימות כולל הסעות, קיבלנו העתק מכתב שנכתב ממשרד החינוך למועצה שאכן משרד החינוך לא מאשר את ההסעות חתומה על המכתב יהודית קוריאט מנהלת אגף התקן הסעות והצטיידות. תעזרו לביתי ולעוד ילדים המשולבים בחינוך הרגיל מהישוב הזקוקים מאוד להמשך הטיפולים וללא עזרה במימון ההסעות לא יוכלו להמשיך ולטפל למי אני אמורה לפנות? חשוב לילדים להמשיך ולקבל את הכלים להצליח בשילוב בחינוך הרגיל.

Diana M

New member
הסעות

אכן גל הצימצומים במשרד החינוך מביא עימו בשרות רעות ופוגע גם באוכלוסיות שאסור היה לפגוע בהן כגון זו אליה משתייכת בתך. אני מסכימה איתך, אי מימון הסעות לטיפולים כמהו כגזר דין וויתור על התקדמותה של בתך ואולי אף נסיגה. קבלתם מענה מהגורם המוסמך במשרד החינוך, מה שאת יכולה לעשות כעת הוא לפנות למנהלת האגף, גב' רות פן, למנכלית משרד החינוך גב' תירוש, לשרת החינוך לימור לבנת ולחברי כנסת נוספים בועדת החינוך של הכנסת. אל תוותרו ואל תעשו זאת לבד. ארגנו הורים נוספים ואל תרפו, טובת יליכם תלויה בכך. מחזקת את ידיכם. דיאנה

בתאל9

New member
תשובה לאתי תר

אני מסכים עם כל מילה של דיאנה. תתאגדו מספר הורים ביחד הסובלים מהבעייהותפנו לכל הגורמים שצויינו. מומלץ לפנות ישירות גם לראש המועצה - אולי יהיה לו פתרון. אנחנו נמצאים במצב דומה , מבחינת הקיצוצים: משרד הבריאות נתן לנו אישור לרכישת כסא גלגלים ממונע לבת שלי, אולם כשרצינו לבצע את ההזמנה - הסתבר שאין כסף, אין תקציב - הקופה של משרד הבריאות נפת פ"ת התרוקנה!!! נשארנו תקועים ללא כיסא גלגלים! המצב בקנטים בכל מקום. אלון

למעלה