הסעות לעירוני ג'

ליב ש

New member
הסעות לעירוני ג'

לצערי הילדים עדיין מתייבשים בין חצי שעה לשעה וחצי בכל יום. נראה לי כי לוח ההסעות שניתן הוא בגדר המלצה בלבד. מישהו מטפל בעניין? הושארו הודעות במזכירות אך הילדים עדיין מחכים כל יום.

ekiki

New member
הסעות

הבן שלי לומד בעירוני א וכל יום הוא מחכה למעלה משעה להסעה ובכלל זה , בבוקר מורידים אותו בצומת הראשונה והנהג אומר לו תלך ברגל . השבוע קרה מקרה, שהבן שלי חיכה עד השעה 1545,וכאשר התקשרתי אמר הנהג לאחראי רוני עברתי פעמיים ולא היו ילדים זה שקר הבן שלי הוא היחידי בעירוני א.

הסעות

אם יש בעיות עם ההסעות וההסעות לא מגיעות לפי טבלת ההסעות שפירסמתי יש להתקשר אלי באותו יום או למחרת בבוקר. אין טעם להודיע לי אחרי!! הטל' שלי במשרד :08-9768208 שלוחה 3 או 051-319586 ליאת אם אני לא עונה תשאירו הודעה ואטפל בבעיה מייד כשאשמע את ההודעה. כמו כן ניתן לבדוק עם האחראי על ההסעות בחל"פ בטל' 02-9977281 רוני.

סמדריקי

New member
הסעות לעירוני ב' פשוט הפקרות../images/Emo65.gif

ישנם מספר של ילדים בעירוני ב' שמתחילים ב9.00 או 10.00 בבוקר ואין להם דרך להגיע כמו כן מבדיקה שעשיתי ישנם תלמידים באותה שכבה גם בלפיד מדוע לא מטפלים בנושא זה ונותנים לנו כהורים להוציא מאות שקלים בחודש על מוניות פרטיות אין הגיון צריך למצוא פתרון בהסעות מיוחדות של מיניבוסים בשעות שיעזרו לילדים שמתחילים מאוחר יותר

זה ממש נכון

אני כמעט כל יום בשבוע מתחילה בשעה 9, 10.ואפילו 11. ומסיימת כל השבוע בשעות 4 ו5... ואף פעם אין לנו הסעות בשעות כאלה (למרות שבתחילת השנה כן היה בשעה 4).על חברת "מרגלית" אי אפשר לסמוך ככה שאנחנו נתקעים בלי הסעה חזרה, או שמוציאים המון כסף על מוניות... זה בעיה של הרבה ילדים בעירוני ב' לפחות... אורטל

זו בעיה משותפת

גם לילדים של התיכון ברעות. בכלל,לכל התיכוניסטים ביישוב שלומדים בשעות אחרות מהמערכת ה"מרכזית"(מתחילים בסביבות שמונה בבוקר,מסיימים בסביבות 1,2 בצהריים), יש בעיה. מי שמתחיל ב-9,10 או 11 בבוקר ומסיים ב-3,3 וחצי או 4,פשוט נמצא בבעיה. אז מה עושים? הרבה מאוד לוקחים טרמפים,שזה סיכון, או לוקחים מוניות,שזו הוצאה. אני מודה שזה מעצבן,ואני אמנם כבר לא לומדת אבל מבינה את ההרגשה. גם לי קרה שנתקעתי ולא היה לי איך לחזור,וגם השנה,הרבה מאוד פעמים שקיבלתי טלפון מאחי התיכוניסט שקרא לי לבוא ולקחת אותו מהתיכון,כי הוא תקוע בלי הסעה. אבל,אני יכולה להגיד לך מתוך ניסיון-שישבתי עם ליאת בתחילת השנה,שהם מאוד רוצים לענות על כל האפשרויות של ההסעה שיש,ושגם אלו שמסיימים מאוחר (בסביבות 3-4) לא יתייבשו ויתייאשו,אלא יגיעו מהר הבייתה. אני לא יודעת מה בדיוק נסגר עם ההסעות,ואני אישית חושבת שהמענה של ההסעות שניתן לא ממש מספק (אף אחד לא נהנה להתייבש שעה בלחכות להסעה) אבל אני מקווה שיהיה טוב. לימור

ronpel

New member
מצב כמעט בלתי אפשרי לפתרון

ההסעות השנה הגיעו לשיאים חדשים של סיבוך. 8 בתי ספר שונים כאשר כל כיתה מתחילה ומסיימת בשעה שונה בימים שונים בשבוע לא מאפשרים לתת פתרון טוב לתלמידים. את מימון ההסעות מבצע משרד החינוך התקצוב מבוסס על הסעות באוטובוסים גדולים בסבב אחד או שניים. לצערי בתי הספר במודיעין לא מתחשבים בקביעת שעות הלימוד בתלמידים הרבים שמגיעים בהסעות מאצלינו ומישובי הסביבה. אם היו משקיעים קצת מאמץ ומנסים להסדיר מערכת נורמלית של התחלה וסיום בשעות קבועות הכל היה פשוט בהרבה. לוועד אין קשר ישיר או השפעה על בתי הספר כמו שיש להורים של התלמידים. פניה של ההורים בצורה מרוכזת בכל בית ספר עשויה לשנות את המצב. נשמח לשתף פעולה בכל יוזמה של ההורים בכיוון זה. בינתיים אנו מנסים לפעול לשיתוף פעולה עם לפיד כי הם ניצבים מול אותן בעיות עם אותם בתי ספר. רונן

למעלה