הסעות

davidr4

New member
הסעות

מי מארגן את ההסעות לווליום ערד? למה ההסעות המאורגנות יותר יקרות מאוטובוסים של אגד ? זה לא אמור להיות בדיוק ההיפך? מה האינטרס לנסוע בהסעות מאורגנות אם זה יותר יקר?

doronhasaot1

New member
הסעות

ההסעות הם בכלל לא יקרות .. הם לוקחות אותך לפסטיבל ובאותו סכום גם מחזירות אותך הבייתה. תבדוק מחירים לפני כן! אתה לא צריך להחליף אוטובוסים או מוניות ישר לקופות הפסטיבל לפרטים 0526321997

mkleper

New member
ההסעות של דורון הסעות לדוגמא לא יקרות בכלל!

הן הלוך ושוב, אחלה מחירים... וגם בלי עצירות, ישר לקופה.

shlomi810

New member
יו גיסנו-אתה ממש גרוע בהשוואת מחירים

כי ההסעות המאורגנות של חברת דורון הם הלוך חזור מהבית שלך ועד לערד, בלי החלפת אוטובוסים/מוניות/רכבות/המתנות ושאר עצירות והם עדיין יותר זולים ממטרופולין ואגד ביחד. אז לפני שאתה קופץ, תבדוק קודם...:)

davidr4

New member
הסעות

יו גיסנו .... אז איך אתה מסביר את העובדה שאני צריך לנסוע מתל אביב לעדר הלוך ושוב ובאתר של אגד מפרסמים מחיר של 63 ש"ח וההסעה של דורון הסעות עולה 75 ש"ח - 12 ש"ח יותר. 2 ההסעות מגיעות לאותה נקודה ושתיהן ללא עצירות. אם לא הבנתי נכון אז תקן אותי....

shlomi810

New member
דורון משתלם יותר כי...

הוא זמין כל הלילה, 24 שעות, בניגוד לאגד שהחליטו הטיפשים האלה לעשות רק 3 קווים במהלך כל היום לערד וחזרה. השעות המוגבלות שלהם יגבילו וילחיצו אותך, אני מעדיף להוסיף עוד 12 ש"ח ולהיות שקט יותר ולדעת שיש לי הסעה הבייתה כמעט כל שעה עגולה.

s o b a t e l i

New member
....

אם כבר פתחתם את הנושא.... אני מגיעה מעכו ואני לוקחת רכבת עד לב"ש ומב"ש לערד מישהו יכול להגיד לי איזה קו אני צריכה לתפוס??

למעלה