לא החורף, דינה. הפורום../images/Emo70.gif
וכמו שכתבתי לגולדה, אני עושה את הדברים הכי קלים. אבל במקרה הזה הם גם טעימים, לפחות לפי דעתם של הסועדים. אני הכנתי את זה בגריל חשמלי, עגול. קונים פילה מושט - אצלנו רק טרי, אין מצב לקפוא. שוטפים אותו טוב-טוב במים, זורים עליו מלח ויוצקים מיץ לימון ומניחים לו בערך שעה. שוטפים אותו במים, מערבבים בצלוחית מעט מלח גס, פלפל שחור, כמון והל כתושים, זורים את התערובת על הדגים, מורחים מעט שמן על הגריל וצולים. בערך רבע שעה מצד אחד ועוד כעשר דקות בצד השני. צריך לבדוק שהם אפויים אבל שלא יישרפו. וזהו. קלי-קלוטו. את התפו''א אני קונה מהסופר קפוא. משרה אותם במעט שמן זית, מלח, פלפל, כמון, הל ופפריקה חריפה, בערך כשעה. ואחר-כך צולה בגריל כמו הדגים. יוצא ממש רך ועסיסי בפנים ופריך מבחוץ.