הסעת מטופלים ברכב פרטי

desertgirl

New member
הסעת מטופלים ברכב פרטי

שלום לכולם, לפני כמה ימים הבטחתי לברר אצלי היועצים המשפטים האם מותר להסיע פונים ברכבנו הפרטי. היועצת התורנית איתה דיברתי היתה מופתעת מעצם השאלה. היא אמרה שאף פעם לא נדרשה לסוגיה, הנראית לה קטנונית למדי... הציעה לברר אצל היועצים המשפטיים של העיריה. אנסה בשבוע הבא לדבר עם היועצת המשפטית של העיריה, בתקווה לחזור עם תשובה מוסמכת יותר.

SuperGirl 25

New member
../images/Emo51.gif והאמת-שמעתי על הסוגיה

בפעם הראשונה רק על גבי הפורום. זה אכן נשמע קטנוני, אך כדאי לדעת את הפרטים הנכונים. אולי זו אכן שאלה ליועץ המשפטי של העיריה, כי היא זו שמעסיקה אותנו.

זה קטנוני עד שנגיע

לתביעה קטנונית שתסבך אותנו בצורה קטנונית. כדאי בכל זאת לדעת גם אינפורמציה קטנונית שכזו

SuperGirl 25

New member
טוב נו, אל תהיה קטנוני ../images/Emo8.gif

התכוונתי שהמשמעות היתה אותה משמעות...

עוסית1

New member
קודם כל ../images/Emo51.gif

בנוסף, אני חייבת להודות שכשקראתי את תגובתה על כך שזו סוגיה קטנונית למדי התביישתי לרגע, אך תוך שניה התאוששתי... אני חושבת שזו בדיוק הבעיה שלנו כעובדים סוציאלים. קטנוני מצידנו לשמור על עצמנו מפני תביעה אפשרית... קטנוני מצידנו לאמר שאנו לא מוכנים להשתמש בטלפון הפרטי שלנו ולממן את המעסיק... כן , כן...אם אנו מנסים להרים ראש ולשמור על הזכויות שלנו הרי שזה קטנוני ואנו צריכים להתבייש...

עוסג

New member
לא קטנוניות

אני חושבת ששמירה על הזכויות שלנו ועל הגבולות של העבודה היא חלק מתהליך התמקצעות ובניית הערכה עצמית ומקצועית. על מנת שאחרים יתחילו להעריך את המקצוע ואת העוסקים בו, אנחנו חייבים, קודם כל להעריך את עצמנו.

למעלה